10 måder til at undgå overspringshandlinger

Er der nogle ting, som du bliver ved med at udskyde?

Måske planlægger du at starte et stort projekt i næste måned? Måske bliver du ved med at sige, at du begynder på din forretningsidé, så snart du har bedre tid? Eller måske udskyder du en oprydning i huset?

Selvom det du udskyder virker som en lille ting, så er det ikke størrelsen på det, men det at du udskyder det, som er problemet. Du giver energi til en dårlig vane, som vokser og ødelægger dine chancer for at lykkes.

De ’10 bud’ til at lykkedes

Hvis du har en tendens til at udskyde ting, så er der her 10 ting, du kan gøre for at undgå overspringshandlinger og skabe et mere tilfredsstillende liv:

  1. Træf en beslutning. Beslutning er det modsatte af overspringshandling. Ligesom højre og venstre, op og ned, varmt og koldt, er der beslutning og overspringshandling.
  1. Skriv det ned. Læs dine ønskede handlinger højt for dig selv og se dig selv udføre dem.
  1. Del opgaverne op. Del dine arbejdsopgaver op i mindre bidder.
  1. Slap af i dit sind. Meditér og fokuser på det positive.
  1. Stop med at forsøge at være perfekt. Perfektionisme er en illusion, der bremser dig og forhindrer dig i at nå dine mål. Handl hurtigt og gør det bedste du kan.
  1. Find en partner. Find en ansvarlighedspartner, som du kan forpligte dig til, og som følger op på dine handlinger.
  1. Tag et nærmere kig. Undersøg hvad du oftest udskyder og fjern det fra din liste, hvis ikke det bringer dig tættere på dine mål.
  1. Tilføj det til din taknemmelighedsliste. Ved at udvise taknemmelighed for ting, som du ønsker, ændrer du dine følelser, hvilket hjælper dig med at få de ønskede resultater.
  1. Beløn ​​dig selv for at handle. Når du gennemfører noget, som du ønsker at udskyde, så beløn dig selv med en kop kaffe, mindre pause eller stykke musik.
  1. Tilpas dine omgivelser. Skab et miljø omkring dig selv, som understøtter de handlinger, du skal gennemføre.

Der er ingen magisk pille, der fjerner overspringshandlinger for evigt. Men disse tips vil hjælpe dig til at blive mere effektiv, og tage konkrete skridt mod bedre præstationer og større glæde.

Er du klar til et nyt liv?

Har du besluttet dig på at få styr på tingene og blive mere effektiv?

Så join vores gratis webinar i dag >>

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS