3 trin til at opnå store mål

Vi har alle hørt en masse om, hvordan vi bør sætte mål, men meget sjældent forstår mennesker, hvad de skal gøre for at opnå store mål.

Vi er programmeret til at sætte mål efter det, vi tror, vi kan opnå, simpelthen fordi det er ulogisk for os at tænke større.

Problemet med denne tilgang er, at når vi hele tiden kigger på vores tidligere resultater, bliver vi følelsesmæssigt involveret i dem, og derfor skaber vi de samme resultater igen og igen.

Her er 3 trin for endeligt at realisere dit fantasimål, som du ikke troede, du kunne nå.

1. Skab et nyt billede.

Når vi skaber et nyt billede af, hvad vi ønsker, bruger vi vores fantasi.

Napoleon Hill beskrev fantasien som den mest vidunderlige, mirakuløse og magtfulde kraft, verden nogensinde har set.

Når vi bruger vores fantasi, indstiller vi os selv på frekvensen af det, vi ønsker, og vi skaber et billede af det.

Vi er nød til at have et bestemt billede af, hvad vi ønsker for at komme videre til næste trin.

2. Bliv følelsesmæssigt involveret

Når du har fået et tydeligt billede af dit mål, så begynd at tænke over det hver dag.

Du kender følelsen af at være forelsket? Du tænker hele tiden på din partner, og du vil gøre alt for at være sammen med dem dem… det er samme måde, du skal forelske dig i dit nye billede. Bliv følelsesmæssigt involveret i dette nye billede.

Efterhånden som du bliver følelsesmæssigt involveret, vil du ændre vibrationen i din krop – det er det, vi kalder følelser.

Vi ved allerede, at vi handler baseret på, hvad vi føler, ikke hvad vi ved i vores bevidsthed.

Der er masser af ting, vi ved, vi bør gøre, men vi gør dem ikke. Fordi vores handlinger er dikteret af vores følelser og vibrationer, så skal vi blive følelsesmæssigt involveret i det nye billede.

3. Tag handling og forvent et resultat

Når du har gjort de to første trin, vil idéerne begynde at strømme til dig – og så skal du skride til handling! Handl på hver enkelt idé, som du får, fordi du ved ikke med sikkerhed, hvad du opnår ved det.

Du kan skabe et lille resultat eller et stort resultat, men du vil skabe noget. Hvis du ikke gør noget, og du forventer et resultat, er det ligesom at vente på ilden, før du har fundet træet.

Forvent at modtage det du ønsker. Uanset hvor mange idéer du har får, så tag handling på dem, for nogle af dem vil uden tvivl føre dig tættere på dit mål.

 

Kunne du lide det du læste, så deltag i vores gratis webinar ved at tilmelde dig her.

Leave a Reply

Kontakt os her: