5 myter om personlig coaching

Alle mennesker vil gerne have et bedre liv.

Selv de mennesker som ser ud til “at have det hele”.

Vi er nemlig alle født med et ønske om et bedre liv og muligheden for at udleve vores drømme. Når folk dog ikke selv kan nå deres mål, er den bedste løsning ofte at få hjælp dertil. Når det sker, vælger de ofte det, vi kender som en personlig coach.

Men hvad er en personlig coach? Der er ofte uklarhed omkring, hvad de laver og hjælper med, og vi har derfor her oplistet de 5 mest almindelige myter omkring personlig coaching.

 

#1 myte: Personlig coach er en beskyttet titel

Fakta: Der er faktisk ingen formelle krav for, at personer kan kalde sig en personlig coach. Det betyder, at der er nogle coaches, som ikke er i stand til at hjælpe deres klienter med at opnå deres mål.

Inden du hyrer en coach, bør du derfor spørge ind til deres certificeringer og den filosofi, de bygger deres coaching på. På denne måde kan du vide, om de reelt er professionelle, som kan hjælpe dig med at opnå dine mål.

 

#2 myte: Coaching er kun for personer, som har problemer eller ikke selv kan opnå succes

Fakta: Coaching skal ikke blot ses om et redskab til at hjælpe med at korrigere personer, som ikke opnår succes.

De mest succesfulde mennesker benytter oftest personlige coaches til at hjælpe dem med at opnå deres mål – det kan altså hjælpe alle mod bedre resultater.

Eksempelvis har sportsfolk på alle niveauer en coach bag dem. Det samme gælder i livet. Selv de mest dygtige, talentfulde og succesfulde mennesker benytter coaching for at forbedre deres resultater.

 

#3 myte: Personlig coaching tager for lang tid

Fakta: Faktisk kan personer, som arbejder med en personlig coach, forbedre deres resultater og opnå deres mål på blot nogle få måneder.

I de fleste tilfælde foregår coachingen over telefonen en gang om ugen – det gør det nemmere og mere effektivt.

 

#4 myte: Personlige coaches fortæller deres kunder, hvad de skal gøre

Fakta: Coaches giver ikke instruktioner til, hvad du skal gøre. De hjælper dig derimod med at holde fokus på din personlige udvikling – og det giver langt bedre resultater, fremfor hvis du blev fortalt, hvad du skal gøre.

 

I stedet for at lytte til hvorfor noget ikke kan lade sige gøre, hjælper en personlig coach dig med at opnå dine drømme og engagerer dig til at finde frem til de bedste livsmål for dig.

 

#5 myte: Personlig coaching er dyrt

Fakta: Personlig coaching kan koste en del. Men et studie foretaget af ICF Global Coaching Client viser dog, at personer rapporterede et gennemsnitligt afkast på 3,44 gange så meget som deres investering i coaching.

Så selvom det ikke altid er en billig proces, så betaler det sig for langt de fleste mennesker at benytte sig af personlig coaching. Hvis det ikke var tilfældet, ville folk ikke fortsætte med at arbejde med dem.

 

Har du lyst til at se en time sprængfyldt med værdifuld information, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

Leave a Reply

Kontakt os her: