Den Ustoppelige Mentalitet

Det her er grunden til, at du ikke opnår den succes, du fortjener

Alt for mange mennesker har drømme, som ikke bliver realiseret, men hvorfor?

Bob Proctor, dekanen indenfor såvel personlig udvikling samt indenfor menneskets potentiale, siger: ”Menneskets potentiale er uendeligt”.

Men hvorfor er der så så mange , som ikke opnår deres mål og drømme?

Svaret er simpelt og kompliceret på samme tid.

Det der holder mennesker tilbage her i livet, er deres paradigme.

Et paradigme er et mentalt program, som er plantet i underbevidstheden, og det program har næsten fuldkommen kontrol over ens vanlige adfærd. Og næsten al adfærd er vanlig.

Dette er årsagen til at mange personer, der sætter sig et værdigt mål, ikke realiserer det.

Paradigmet er stopklodsen her.

Paradigmet indeholder utallige vaner og overbevisninger, som holder dig tilbage fra at opnå den rigdom og frihed, som du inderligt ønsker.

Lad det ikke stå i vejen for din succes mere!

Lad dette være vendepunktet i dit liv.

Du har potentialet til at være, have og gøre, hvad du virkelig ønsker!

Spørgsmålet ligger ikke i, om du kan gøre det, men mere om du er villig til at opgive dit paradigmes undskyldninger og træde ud i det ukendte, hvor den sande udvikling findes.

Mit navn er Benjamin, og jeg vil fortælle dig, hvordan mit liv ændrede sig 180 grader ved at deltage i Diamond Rich Club hos Bering & Søgaard

 

Livet før transformationen

I starten af 2020, var jeg elektriker lærling på Den Jydske Haandværkerskole i Hadsten, og havde en læreplads i en relativ lille by i Løgstør, hvor jeg på daværende tidspunkt boede hos min mor.

Jeg trådte ind i elektriker branchen efter et forslag fra et par kammerater.  Vi blev enige om, at det da ville være belejligt og ret fedt, hvis jeg blev elektriker, for så manglede vi jo kun en murer, og så kunne vi bygge huse sammen.

Det, at jeg ubevidst tillod deres ønsker at påvirke mig, resulterede i, at jeg tog ind på elektriker uddannelsen. Jeg klarede mig fint, og fik en læreplads. Min mester var en god mentor, og jeg tog alt til mig, som jeg overhovedet kunne på daværende tidspunkt.  Jeg fik meget ros, og det fik mig til at fortsætte rejsen, selvom jeg godt undertiden kunne mærke, at jeg ikke følte, at jeg var på rette hylde.

Jeg fortalte det ikke rigtig til nogen, fordi jeg bare gerne ville ”vælge det rigtige første gang”. Dette resulterede i, at jeg fortsatte et job, som jeg egentlig ikke var tilfreds med. Jeg var som sagt ikke på den rette hylde.

I februar 2020, sad jeg i klasseværelset i frikvarteret og scrollede på Facebook. Pludselig faldt jeg over en annonce fra Bering & Søgaard, hvor de skrev noget i retningen af: ”Tjen hvad du virkelig ønsker”.

Det havde min interesse omgående og jeg deltog i et webinar, som Jeppe havde lavet. Det var virkelig spændende, men selvfølgelig var jeg skeptisk. Jeg var jo blevet opdraget til at tro, at penge ikke er vigtige, og at penge gjorde en ond og egoistisk.

Jeg købte mig ind i et af deres mindre forløb på dagen, da jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne give det en chance. For hvad nu hvis det rent faktisk var sandt, at jeg kunne tjene alle de penge, som jeg gerne ville, og samtidig leve det liv, jeg gerne ville?

Jeg startede på deres tidligere forløb Klub 3%, og blev virkelig inspireret til at forfølge mine drømme. Jeg besluttede mig for, at jeg ville med på deres eksklusive forløb, Diamond Rich Club, selvom jeg ikke regnede med, at det ville ske indenfor de næste 3-5 år.

I maj 2020, havde jeg en samtale med Kasper. Han spurgte mig… ”Benjamin, vil du med på Diamond Rich Club?”

Jeg havde absolut ingen penge på min konto, ingen indkomst, da jeg havde sagt mit job som elektriker lærling op, og så var der lige en bil samt husleje, der skulle betales…

Men jeg havde jo studeret materialet de sidste par måneder og vidste godt at undskyldninger ikke hjælper. De sætter blot forklaringer op for, hvorfor jeg ikke ville kunne lykkes.

Så derfor besluttede jeg mig for at sige ”JA, det vil jeg gerne”, og derefter teste filosofien.

Den kommende uge skete der ikke særlig meget. Jeg fortsatte egentlig bare ud af den samme sti, som jeg havde gjort tidligere. Mit paradigme havde magten over mig og ikke omvendt. Men efter et opfølgningskald med Kasper, hvor jeg fik nogle værktøjer til at manifestere pengene til Diamond Rich Club, så tog jeg massiv handling og manifesterede 10.000 kr. på blot én uge!

Det slog mere eller mindre min skepsis ihjel og jeg fortsatte indtil september, hvor jeg overførte alle pengene til Bering & Søgaard. Ja, du læste rigtig. På blot TO måneder manifesterede jeg pengene til Diamond Rich Club!

Materialet fejler intet. Alle problemerne ligger i paradigmet. Det er sindet, der skal arbejdes med og ikke de ydre omstændigheder.

Jeg var uendelig glad for, at det lykkedes mig i så hurtig en fart. Allerede der, havde jeg udviklet mig markant.

Den ustoppelige mentalitet

Gennem Diamond Rich Club studerede jeg nøje filosofien, og jeg lærte så ufattelig meget omkring mig selv, sindet og universet.

Jeg har fået en gave gennem Diamond Rich Club, som ikke kan gøres op i penge, uanset prisen på forløbet. Og det er den mentalitet, som har bragt mig, hvor jeg er i dag. Den mentalitet eller det Mindset, som bare IKKE KAN stoppes, og IKKE VIL stoppes.

Førhen var jeg bange for frygten, men det var blot fordi, jeg ikke forstod den. Jeg læste i Diamond Rich Club materialet: ”Frygt og udvikling går hånd i hånd. Når du tappert ser din frygt i øjnene, vil du automatisk se den udvikling, du har eftersøgt”.  Da jeg læste dette første gang forstod jeg det ikke. Men efter at have læst det igennem utallige gange og jeg fortsatte med at gribe muligheder, som fik mig til at føle frygt, så begyndte jeg at forstå det. Ikke blot på et intellektuelt niveau, men nærmere på et følelsesmæssigt niveau.

Det gik op for alvor op for mig, at frygten holder os tilbage og sørger for et middelmådigt liv, hvis vi ikke som mennesker træder op og går direkte ind i den. Det kan til at starte med være vanskeligt, men med forståelsen af, at frygten blot er en sindstilstand, vil det blive nemmere at gå direkte igennem de frygt mure, der vil være i opnåelsen af sine drømme.

Det er kun skræmmende, fordi paradigmet i vores underbevidsthed er programmeret til at opfatte det således. Men som Wayne Dyer sagde: ”Når du ændrer opfattelsen af det du ser på, vil det du ser på ændre sig.” – Denne læresætning kan anvendes i stort set alt, der sker i livet. Ændre du din opfattelse af dig selv, vil du blive forandret. Hvis du ændrer din opfattelse af en situation, vil situationen ændre sig. Alting er. Det er din opfattelse, der afgør om noget er positivt eller negativt.

Selvom jeg ”kun” er 21 år på nuværende tidspunkt, så fortæller Kasper og Jeppe mig tit, at jeg er lysår foran min fysiske alder, og det giver jeg dem ret i. Det er bestemt ikke for at prale, men nærmere for at udtrykke, hvad der er muligt for dig, hvis du er villig til at smide dine BULLSHIT undskyldninger, som dit paradigme kommer op med, og begynder at investere i dig selv. De eneste begrænsninger vi mennesker har, er dem vi har sat op i vores eget sind. Enten har vi selv ubevidst sat dem op, eller vi har tilladt andre at sætte dem op for os.

Livet i dag

I dag er jeg en del af Kasper og Jeppes team i Bering & Søgaard, og det har været et fuldstændig fantastisk år. Ja min rejse med Bering & Søgaard har blot varet ét år og få måneder, og det er kun lige begyndt.

Jeg er i dag Succes-konsulent i Bering & Søgaard, og jeg deler nu samme vision som de to herrer. Nemlig at hjælpe andre mennesker til en bedre livskvalitet. Jeg glæder mig til at fortsætte den evige udvikling samt udfoldelse af det potentiale, der latent ligger indeni mig.

Til sidst i dette indlæg, vil jeg blot sige: Tak fordi du læste med samt fortælle, at Bering & Søgaard ved, hvad de taler om. De forstår sindet og det menneskelige potentiale. Ønsker du at opnå dine drømme, så står Jeppe og Kasper klar til at hjælpe dig med at realisere netop dette i samarbejde med dig.

Den eneste forudsætning er, at du VIL?

Hvis du VIRKELIG VIL opnå dine mål og drømme, så er det tid til at COMMITTE dig og tage BESLUTNINGEN!

 

Kunne du tænke dig en smagsprøve på alt dette, så afholder Kasper & Jeppe sammen med deres mentor Bob Proctor i næste uge en gratis online workshop, som du kan tilmelde dig ved at trykke her.

#DiamondRichClub

Leave a Reply

Kontakt os her: