Din guide til velstand i 2021

Hvad er velstand?

Hvis du ønsker velstand i dit liv i 2021, skal du vide, hvad det er.

 

Velstand er at have mere end nok af alt det, der der er vigtigt for dit liv.

Det er ikke bestemt af kun én ting – en bil, et hus, et job, et forhold – det er at have mere end nok af alt det, du ønsker og har brug for.

Det er overflod og velstand.

Bemærk, at velstand ikke inkluderer bekymringer.

Mange af jer er bekymrede for det nye år.

Cirka 75% af alle danskere lever fra lønseddel til løncheck i et af verdens rigeste lande!

Lad os dele noget med dig.

Da vi var børn, var penge et tabuemne, som vi aldrig talte om.

Ingen fortalte mig, hvor meget de tjente. Og hvis nogen havde succes, blev det drøftet bag lukkede døre…

Vi er vokset op i henholdsvis Viborg og Aalborg i middelklassen.

Vi har ikke nogen grusomme historier at fortælle – vi blev ikke slået, havde ingen alkoholiske forældre og havde heller ikke en frygtelig opdragelse, men hvad vi havde var masser af bekymringer. Du befinder dig muligvis i en lignende situation.


Velstand er det modsatte af at være bekymret.

Hvis du læser dette lige nu, lever du muligvis fra lønseddel til løncheck. Det spørgsmål, du bør stille dig selv, er, hvordan du kommer til et sted, hvor du ikke er bekymret hele tiden?

Det betyder ikke noget, hvem du eller hvor du er i livet. Vi var forvirrede, da vi var midt i tyverne. Vi elskede ikke vores arbejde, og vi havde meget få penge. I dag hjælper vi personer fra hele Danmark med at tjene mere og leve det liv, de inderst inde ønsker.

Vi ved, at du kan gøre det samme, hvis du tager de rigtige skridt. Vi vil gerne vise dig nøjagtigt, hvad vi gjorde for at vende vores liv rundt og begynde at skabe velstand i vores liv.

Her er 3 enkle ting, du kan gøre på vej mod 2021 for at ændre dit liv mod VELSTAND:

#1 – Skift dit mindset

Hvis du ønsker velstand og rigdom i dit liv, skal du begynde at se det.

Vi leder efter velstand overalt, hvor vi går.

Du ser måske knaphed i stedet for overflod. Du bliver bedt om at spise al din mad. At spare dine penge. At være tilfreds med det du har, fordi du har det bedre end folk i andre lande.

Udsagn som disse kan være velmenende, men de kommer fra en tankegang om knaphed. Du skal vende det og udvikle et velstandsmindset.

Begynd at se velstand i alt.

Bekræft for dig selv at der er overflod i verden. Se på bilerne, når du kører… 600.000 kr. 1.000.000 kr. 3.000.000 kr. BMW. Ferrari. Maserati.

Fyld dine øjne med velstand. Vær åben for at se hvor mange penge, der findes i verden.

Hvem er en rig tænker i dit liv? De fleste af os er omgivet af mennesker med begrænset tænkning, fordi de er bekymrede og har fået at vide hele deres liv, at knaphed er deres virkelighed!

#2 Brug dine penge klogt

Hvad bruger du dine penge på? Lav en liste og evaluer dine junk-ting. Brug en skala fra 1 til 5 og kategoriser alt, hvad du bruger dine penge på.

Hvad skal jeg købe:

• 1 til 2: Vigtigt

• 3: Måske

• 4 til 5: Behøver bestemt ikke

Det kan være nødvendigt, at du bruger flere penge i den vigtige kategori og opgiver nogle af tingene i kategori 4 og 5. Hvis det, du overvejer, er en 3’er, så sæt dig ned sammen med din partner og træf en beslutning om det sammen.

Pointen er at begynde at evaluere, hvad du bruger dine penge på og skære ned på de ting, der ikke bidrager med noget positivt eller produktivt.

På denne måde kan du bruge penge, der giver dig mere VELSTAND.

Deltag i vores GRATIS WEBINAR

#3 Undgå finansielle fælder

Hvis du har en overvægtig ven, som fortæller dig, hvad du bør spise, og hvordan du bør træne, ville du så lytte til deres råd?

Der er økonomiske fælder derude, som du måske er overbevist om, at det er det, du skal gøre. Det er faktisk fælder bygget af banker og institutioner for at fælde Mellemamerika.

De var designet til store grupper af mennesker, ikke til den super eksklusive. Du bør undgå dem for enhver pris. For at gøre det, er du nødt til at kende huller – problemerne – og de veje, der IKKE fører dig til velstand.

Her er nogle af disse fælder:

• At købe et hus – At købe et hus er den store drøm. Hvad du måske ikke er klar over, er, at det var bankerne, der solgte denne drøm til danskerne, så de kunne blive rige. Over halvdelen af alle danskere ejer et hjem. Men egentlig ejer banken det, ikke dig. Folk køber huse, fordi de håber, at de vil tjene penge på det i fremtiden. Det er som slæbe rundt på en 1.000 tons tung klods i 30 år, i håbet om at du kan have penge, en dag.

• Universitet – Har du studiegæld? Vi gik på universitet for at lære at tjene penge og skabe overflod i vores liv. Vi lærte det ikke der. Du behøver ikke en universitetsgrad for at tjene flere penge eller for at skabe nye forbindelser.

• At spare penge op i banken – “Du har brug for at spare penge,” er sandsynligvis et råd, som du får fra et betroet familiemedlem. At spare penge er ikke måden du kommer til velstand på. Hvis du har 1.000 kr. i banken, vil det give dig mellem 0 og 10 kr. i rente pr. år. Du bliver nødt til at vente længe for at blive velhavende. Hvem vil vente til de er gamle for at have nok penge til at nyde et liv i velstand?

• Pensionsopsparing – Er der nogen, der nogensinde har fortalt dig, at du skal lægge penge til side til pensionen? Det er en anden fælde, der gør fondsforvaltere og Wall Street rige. De ved, at folk kan blive dovne med deres penge og ønsker en genvej. De har designet dette system for at udnytte menneskers naturlige tendens til at være doven og stole på autoriteter. Vågn op og indse, at de tjener pengene på dig og ikke omvendt.

Der er mange flere tip, vi kan give dig til at finde mere velstand i det kommende år …

Tilmeld dig gratis her til dette specielle live webinar om, hvordan du skaber et liv i velstand  ——–> Tilmeld dig GRATIS her.

Lad os arbejde sammen i det nye år, så giver vi dig:

✅ Hvad vi lærte i 2020

✅ De vigtigste vaner til velstand

✅ Dine mål for 2021

✅ Hvordan du gør denne januar til din mest succesrige måned nogensinde

Deltag sammen med os HER

Nyd dagen… og forvent overflod.

Kasper & Jeppe

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS