Du er ikke en maskine, men dit sind er en maskine

Vidste du, at processen bag målrealisering er en eksakt videnskab?

Det er så simpelt og garanteret som 2 + 2 = 4.

Din sind er en maskine, der er programmeret til succes, men du ved ikke nødvendigvis, hvordan det fungerer.

“Man is not a machine, but man has a machine,” sagde Maxwell Maltz, forfatter af Psycho-Cybernetics. Lad os gå dybere ned i dette… og hvordan denne maskine virker.

Hvis du finder ud af, hvordan du skal betjene maskinen, kan du opnå et hver mål, du sætter dig.

I sin bestseller bog, Psycho-Cybernetics, forklarer Maxwell Maltz sin opdagelse, at dit sind er ligesom en automatpilot, og den er designet til at søge og ramme målet, meget lignende som en torpedo, missil eller rakat.

Han opdagede også, at vi er programmeret ligesom en termostat, og vores programmering begrænser vores potentiale.

Du kan ikke præstere bedre end dit eget selv-billede

Det er ligegyldigt, hvor hårdt du prøver, den stærkeste viljestyrke vil ikke overvinde din programmering.

Selvfølgelig kan du se midlertidige forbedringer, men du ender altid med at vende tilbage til din standardprogrammering.

Det gælder for vægt, din indkomst, din kost, alt!

Så… hvordan kan du omprogrammere dig selv?

Hvis du ønsker at opnå dine mål, skal du gøre 2 ting:

 1. Forstå hvordan “maskinen” (dit sind) fungerer.
 2. Skift programmeringen.

Der er 5 ting du skal vide i forhold til, hvordan din maskine (dit sind) fungerer.

 1. Den er designet til at finde et kendt mål, så dit ansvar er at give målet. Dit mål skal være krystalklart og håndskrevet i nutidsform, som om du allerede har opnået det, og din beskrivelse skal være defineret så præcist som en lasers fokus.
 2. Dit sind er teleologisk, hvilket betyder, at det er designet til at finde måder og midler til at nå målet. Du behøver ikke at bekymre dig om alle skridtene på vejen dertil. Det vil dit sind finde ud af. Bare kom i gang.
 3. Du vil mislykkes på vej mod til mål. Ligesom en torpedo, vil du lære ved at fejle og bogstaveligt talt fejle din vej til målet. Fejl er en lærdom, og der er intet galt med at fejle. Du fejler virkelig kun, hvis du giver op.
 4. Du vil gøre dig mange forsøg på at opnå målet, og når du har fundet den succesfulde metode, vil dit sind huske det og glemme fejlene.
 5. Endeligt og vigtigst er det dit ansvar ikke at blokere mekanismen. Du skal ikke få maskinen til at virke, lad den virke af sig selv.

Når hvor du forstår, at der er videnskab bag målrealisering, kan du slappe af  velvidende, at maskinen (dit sind) virker og vil ramme dit mål… garanteret.

Den anden ting du skal gøre er at omprogrammere dig selv til succes ved at skabe et billede af den person, som du behøver at være for at være i harmoni med den person, du gerne vil være.

Mål skal skrives i nutidsform – din underbevidsthed forstår kun nutidsform. 

 1. Start med at skrive dit mål på et målkort – “Jeg er så glad og taknemmelig nu, at … (afslut sætningen med dit mål skrevet i nutid).
 2. Skriv dit mål på målkortet og bær det altid med dig.
 3. Hver gang du rører målkortet og læser det, vil dit sind modtage en besked, som genkalder billedet af dit mål, da du skrev det på målkortet. Hver gang du rører dit målkort, vil et billede af dit mål blinke i dit sind og styrke målet, hvilket gør det virkeligt.
 4. Hvis du gør dette og læser dit mål og nye selvbillede højt hver dag i 30 dage, vil du blive overrasket over, hvad der sker.

Det tager 21-30 dage at danne nye vaner

Du handler altid på, hvad din overbevisning og tro er om dig selv, hvilket betyder, at når du omprogrammerer dit sind med dit nye mål og nye selvbillede, vil du begynde at handle, som den person du ønsker at være.

Lad maskinen gøre sit arbejde.

Hvis du har brug for hjælp til at forstå dette, vil vi elske at snakke med dig og dele mere om dette.

Tilmeld dig vores gratis webinar her, og lær hvordan du udnytter kraften i dit sind.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS