Hvad gør os glade?

Hvad gør os glade? – Det vokser og vokser med forskning inden for, hvad der gør os lykkelige.

For det første er det klart, at lykke er en følelse, ikke en omstændighed. Lykke er mere end bare sjov og fornøjelse. Det er en mere vedvarende følelse af velvære.

Vores lykke afhænger ikke af, hvad der sker med os, men hvad sker der i os. Med andre ord, det er den måde, vi vælger at tænke på om vores liv. Abe Lincoln sagde; “Folk er generelt lige så glade, som de er villige til at være.” Et buddhistisk ordsprog fortæller os, at smerte er uundgåeligt, men lidelse er valgfrit.

Så hvad er de mest gængse kendetegn ved glade mennesker? Det er ikke penge, berømmelse eller et godt udseende. Det er ikke engang intelligens eller talent. Nej, de to vigtigste faktorer er taknemmelighed og meningsfulde personlige relationer.

Hvad gør os glade?

Formlen er enkel: Værdsæt det du har og nyd din familie og venner.

Desværre er det simple ikke altid let.

Mennesker, hvis naturlige instinkter frembringer et dystert perspektiv og pessimisme, er nødt til at genoptræne deres sind. Det er nemt at sige, at man skal tænke positivt og være taknemmelig for det, man har.

For mange mennesker kræver det disciplin og øvelse at tænke positivt.

Nogle gange er det bare et spørgsmål om at ændre sit perspektiv, at vælge at se glasset som halv fyldt. I andre tilfælde kræves der kræfter og vedholdenhed for at nægte at opholde sig i smerte, skuffelse eller misundelse, og i stedet tvinge ens sind til at tænke gode tanker, herunder alle de ting, vi burde være taknemmelige for.

Interessant nok er evnen til at opretholde en positiv attitude også vigtig for at skabe og bevare meningsfulde relationer.

Ønsker du at lære endnu mere om dette, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS