Hvad er et penge-mindset?

Hvad er et penge-mindset - Bering & Søgaard

Kunne du tænke dig at forbedre din økonomiske situation?

Måske er du ikke i økonomiske problemer, men du bekymrer dig stadig mere om penge, end du gerne vil.

Eller du når ikke dine økonomiske mål hurtigt nok, og du er langt fra økonomisk uafhængig.

Eller måske har din virksomhed det ikke svært, men du er ikke i nærheden af at bygge den virksomhed, du altid har ønsket dig, eller leve den livsstil, du har drømt om.

Hvis nogen af disse ting er sande, så tror du måske, at din første opgave er at leve efter et budget eller få et højere betalt job.

Men hvis du vil gøre en væsentlig forskel for din økonomiske fremtid, er der noget andet, du først skal fokusere på – dit mindset.

Din penge-mindset refererer til de holdninger og overbevisninger, du har udviklet om penge i løbet af dit liv.

Disse ideer stammer oprindeligt fra din familie og venner, dit miljø og din uddannelse. Dit mindset påvirker din indkomst, dit rådighedsbeløb og din økonomiske fremtid.

For eksempel betyder en knaphedstankegang sandsynligvis, at du er bange eller utilpas med tanken om at have en masse penge. Du tror, du aldrig vil få nok, for ikke at nævne at blive velhavende. En velstandstankegang betyder dog, at du er fortrolig med og forventer at have overflod af penge.

Dit penge-mindset virker som en begrænsning for din økonomiske succes. Indtil du ændrer det – uanset hvad det måtte være, vil meget ikke ændre sig for dig rent økonomisk.

Så hvad kan du gøre?

1. Træf en committed beslutning om, hvad du ønsker at tjene. Intet sker, før vi har truffet en beslutning om at tjene mere.

2. Sæt et værdigt mål. Vælg et økonomisk mål, der inspirerer dig og tænk på alle de gode ting, du kan gøre med penge for dig selv og for andre.

3. Erstat begrænsende overbevisninger. Nedfæld de negative overbevisninger du har omkring penge og reflekter så over, hvad det modsatte vil være. Indprent de nye positive overbevisninger omkring penge i stedet.

4. Brug affirmationer. Understøt processen gennem brug af mentale affirmationer i form af korte sætninger, der bekræfter dig i det, du ønsker at opnå.

5. Gør personlig udvikling til en prioritet. Du er dit livs største aktiv. Hvis ikke du er villig til at investere i dig selv, hvorfor skulle andre så gøre det?

Hvis du er seriøs omkring det at ændre dit penge-mindset, skal du ikke bare læse disse trin; begynd at øve dem.

Når du gør det, vil du bringe mere af dig selv til overfladen. Og med tiden vil du indse, at det at tjene det beløb, du ønsker, ikke kun bliver ‘muligt’ eller ‘sandsynligt’… det bliver praktisk talt uundgåeligt.

Og mens du ændrer dit mindset, så øv dig i at være taknemmelig for det, du allerede har, og dine fremskridt. Jo mere du fokuserer på, hvad der er godt i dit liv, jo flere positive ting vil du tiltrække fremadrettet ind i dit liv.

Vi anbefaler, at du begynder at implementere disse trin i dag. Du vil blive så glad for, at du gjorde det.

Kærlig hilsen

Kasper & Jeppe ❤

P.S. Vil du gerne arbejde endnu mere struktureret og målrettet med dig selv og din egen personlige udvikling, så er Diamond Rich Club måske det rette program for dig.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS