Lær at ændre dine resultater ved at ændre din opfattelse

Vores mentor Bob Proctor har ikke altid været så energisk, som han er i dag. Læs, hvordan du ved at ændre din opfattelse kan ændre hele dit liv.

Den 21. oktober 1961 satte en mand ved navn Raymond Stanford sig sammen med Bob Proctor. Han skrev et ‘R’ på et ark papir et ’G’, et ‘S’ og et ‘V’ ved siden af ​​det.

Ray sagde, “Bob, lad dette ‘R’ repræsentere dine resultater. ‘G’ repræsenterer glæde, ’S’ repræsenterer sundhed og ’V’ repræsenterer velstand. Tror du, at jeg er en glad person? ”

Bob sagde: “Ja, det tror jeg.”

Ray spurgte: “Har du nogensinde set mig syg?”

Bob måtte indrømme, at det havde han ikke.

Så spurgte Ray, “Har du nogensinde set mig uden penge?”

“Nej, det har jeg ikke,” sagde Bob.

Så fortsatte Ray med at fortælle Bob, at han troede, at han var en af ​​de mest elendige folk, han nogensinde havde mødt.

Ray sagde: “Du er aldrig sund, du har altid rygsmerter, eller en forkølelse eller lignende – og du mangler altid penge. Hvorfor ændrer du ikke dette?”

Bob troede ikke rigtig, at han kunne ændre det. Han tjente $4.000 om året og skyldte $6.000.

Ray sagde: “Du kan opnå lige hvad du vil. Men du bliver nødt til at ændre måden, du ser på dit liv.”

“Hvad mener du?”

Ray svarede: “Du ser på det faktum, at du aldrig gik i skole, og at du ingen erfaring har. Du kører dig selv ned og tænker på alle de årsager til, hvorfor du ikke kan ændre situationen. Du lader dine begrænsende overbevisninger styre dig.”

“Dit problem er ikke mangel på uddannelse. Dit problem er ikke mangel på erfaring eller penge. Du har et opfattelses problem. Du kigger på dig selv på den forkerte måde. Hvis du vil ændre dit syn på DIG, vil hele din verden begynde at ændre sig.”

Stadig kørende efter 56 år..

I dag omsætter Bobs virksomhed for millioner af dollars. Virksomheden opererer i 47 forskellige lande, og den vokser hver dag. Og her er han 56 år senere med en sund krop, et fantastisk humør og en god økonomi.

Alt han virkelig gjorde var at ændre sin opfattelse og stille spørgsmål til sig selv, vedrørende hans egne overbevisninger. Han foretog det, som vi refererer til et paradigmeskifte. Han skiftede den måde han så sig selv og verden på.

Vi vil gerne have dig til at tænke på denne historie i et øjeblik og relatere det til dit eget liv.

Hvis du ikke er så glad, sund og velhavende som du gerne vil være, opfordrer vi dig til at træde tilbage og se på din situation fra et andet perspektiv.

Men se ikke på det på en generel eller overfladisk måde; gå længere end du nogensinde har gjort før.

Se ud over de årsager, som du har opdaget, til hvorfor du ikke kan ændre eller få hvad du vil, indtil du “ser” en måde at forbedre din nuværende situation på.

Hvis du vil forbedre dine resultater bliver du nød til at foretage et paradigmeskifte.

 

[button size=”small” style=”primary” text=”Klik her for at læse mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at foretage et paradigmeskift” link=”https://beringsoegaard.dk/personlig-coaching/” target=””]

Leave a Reply

Kontakt os her: