Manden der solgte rigtig gode hotdogs

Der var engang en mand, som boede ved siden af vejen og solgte hotdogs.

Han havde nedsat hørelse, så han havde ingen radio – han havde problemer med øjnene, så han læste ingen aviser, og selvfølgelig så han heller ikke fjernsyn.

‘Men han solgte meget gode hotdogs’

Han opsatte skilte på motorvejen, som fortalte alle, hvor gode de var. Han stod i siden af vejen og råbte til alle, der kom forbi; “køb en hotdog, de er de bedste i byen.”

Og folk købte hans hotdogs, og han øgede sit indkøb af pølser og brød. Han købte en større ovn til at håndtere den større omsætning.

Han fik endelig sin søn til at komme og hjælpe ham med hans virksomhed.

Men så skete der noget, hans søn, der var blevet godt uddannet, sagde…:

“Far, har du ikke hørt radio eller læst aviser eller set fjernsyn? Der er en stor recession lige nu. ”Den nuværende økonomiske situation er elendig i landet – vi har problemer med arbejdsløshed, høje leveomkostninger, strejker, forurening, kapitalisme og kommunisme.”

Til det tænkte hans far; “min søn er blevet godt uddannet, læser aviserne, hører radio og ser tv, så han bør vide, hvordan økonomien er.”

Så reducerede farens hans ordrer af pølser og brød, tog alle hans reklameskilte ned og gad ikke længere at stå i siden af vejen for at markedsføre og sælge sine hotdogs… og hans salg af hotdogs faldt næsten over natten.

“Du har ret min søn,” sagde faren. “Vi er helt sikkert midt i en recession.”

Forfatter ukendt.

Ønsker du et bedre råd end sønnens? Tilmeld dig vores gratis webinar i dag.

 

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS