Sandheden om din attitude til verden

Ledere fortæller deres sælgere, at attituden styrer deres salg. Terapeuter fortæller par, at de skal ændre deres attitude, og forholdet vil ændre sig til det bedre. Og læger fortæller patienterne, at nu har de gjort alt, hvad de kunne, nu er resten op til dig.

Man skulle tro, at noget som indeholder så meget værdi, ville være noget, man lærer i folkeskolen. Men hvis du spurgte de næste ti mennesker, du møder, hvad ordet ”attitude” betyder, så vil du højst sandsynligt få ti vidt forskellige svar.

Når du har fået en god og klar forståelse af, hvad en attitude er, og hvordan attituder dannes, bliver det meget tydeligt, at det kun er en lille procentdel af befolkningen, som har kontrol over deres attitude.

I virkeligheden bliver de fleste menneskers attitude og mindset styret af medierne, andre mennesker og betingelserne og omstændighederne i deres liv. Og det burde ikke være sådan, når attitude har så stor indvirkning på kvaliteten af ​​vores liv.

Så lad os lige slå fast, hvad en attitude er, og hvordan du kan bruge disse oplysninger til at skifte flere forskellige aspekter af dit liv.

Hvad er ”attitude”?

Din attitude er en form for mental styrke eller mindset – og det kan altid forbedres.

Attitude er sammensætningen af ​​dine tanker, følelser og handlinger. Men hvordan påvirker hver af disse faktorer dit liv?

Tankerne: Din bevidsthed giver dig mulighed for at acceptere, afvise eller ignorere enhver idé, som strømmer ind i bevidstheden.
Hvis idéen ikke bliver en del af din verdensforståelse, så har den heller ingen indflydelse på din fysiske krop. Men når idéen bliver en del af din forståelse, sker der spændende ting.

Din underbevidsthed skal acceptere alt, som bliver påduttet den. Og alt dét dikterer, hvordan kroppen reagerer på det. Idéens natur, som sætter sig fast i din underbevidsthed, bestemmer de vibrationer eller følelser, som du efterfølgende udtrykker.

Følelserne: Hvis idéen er negativ, vil du udtrykke negative følelser. Men hvis er idéen positiv, vil følelserne helt naturligt blive positive.

Handlingerne: Kroppen, som er sindets instrument, er det eneste ”medium”, hvor din bevidsthed og underbevidsthed arbejder sammen, og derved er i stand til at udtrykke sig.

Uanset hvilken idé, som sætter sig fast i din underbevidsthed, skal det udtrykkes gennem vibrationerne i kroppen. Når de vibrationer bliver tilpas stærke, går kroppen bogstaveligt talt i handling.

For eksempel når dine tanker og følelser, eller din bevidsthed og underbevidsthed er i harmoni, vil denne harmoni også blive udtrykt i dine handlinger.

Så hvis du vil være være rolig, fokuseret og effektiv, så skal du igang med denne form for mentaltræning.

Ændrer du din attitude til verden, ændrer verden omkring dig

Nu hvor vi har fastlagt, hvordan man kategoriserer en attitude. Altså at det er en samling af idéer, som du bliver følelsesmæssigt involveret i, og sidenhen bliver et fysisk udtryk.

Det er ret ligegyldigt, om det valg du tager, er er bevidst eller kommer fra din underbevidsthed. Hvis du siger ”Det vidste jeg ikke”, så taber du. Der er ingen belønninger for uvidenhed.

Så derfor er det vigtigt, at du forstår, hvorfor du aldrig bør bebrejde en anden person eller omkringliggende betingelser eller omstændigheder for enhver udfordring, du har i livet. Hvis du har et problem, er det dit helt bevidste valg at finde ud af, hvor problemet stammer fra.

Samtidig er det selvfølgelig også dig selv, det kommer tilbage til, når du tager de valg, hvor du ender i fremtidige gode beslutninger, succeser og triumfer.

 

[button size=”medium” style=”primary” text=”Hvis du vil have hjælp til at udvikle en bedre attitude så klik her for at lære mere” link=”https://beringsoegaard.dk/personlig-coaching/” target=””]

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS