COACH UDDANNAELSE

Find et formål, der inspirerer dig og del ud af dine erfaringer. Coach uddannelsen giver dig værktøjerne til netop dette

Skal du have den bedste coach uddannelse i Danmark?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Lev uden begrænsninger.

Find et inspirerendeCoach uddannelse 1 der begejstrer dig

…og hjælp andre med at gøre det samme!

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Coach uddannelse 2

Kan du sige ja til nogle af disse udsagn?

Coach uddannelse 3 Jeg er interesseret i at starte og drive min egen virksomhed.

Coach uddannelse 3 Jeg er villig til at investere den tid, og de penge det kræver, for at jeg kan drive min egen virksomhed.

Coach uddannelse 3 Jeg ved, at jeg er i stand til at udrette mere – mere rigdom, tilfredsstillelse og mening med det jeg foretager mig.

Coach uddannelse 3 Jeg ønsker at have en passioneret og spændende hverdag – jeg vil vågne hver dag begejstret for at starte på dagens arbejde.

Coach uddannelse 3 Jeg er passioneret i at hjælpe andre mennesker.

Coach uddannelse 3 Jeg er åbensindet og villig til at blive coachet af Bering & Søgaard

Coach uddannelse 3 Jeg vil gerne coache og hjælpe andre mennesker med en bedre livskvalitet 

Coach uddannelse 3 Jeg ved, at personlig udvikling er en livslang proces, der bærer frugt i alle områder af mit liv

Hvad kan jeg få ud af en uddannelsen indenfor coaching?

Personlig udvikling går aldrig af mode. Der vil altid være mennesker, der ønsker for at skabe forbedringer i deres liv, uanset om det gælder helbred, økonomi eller ens forhold til andre mennesker. Bering & Søgaard viser dig, igennem uddannelsen, at du ikke længere skal bekymre dig om, hvor du skal finde din næste kunde, for vi vil:  

 • Lære dig færdighederne til at starte, drive og vækste din coaching forretning  
 • Uddanne dig i hvordan du faciliterer din undervisning  
 • Give dig hjælp og sparring til online markedsføring  
 • Arbejde side om side med dig, mens du forandrer dit liv  

I stedet for at træde vande, så giver coach uddannelsen ved Bering & Søgaard dig adgang til en voksende branche, hvor du bliver støttet og hjulpet mod dine mål.   På den måde kan du målrette nybegyndere, der blot ønsker at få en smagsprøve på personlig udvikling, og så kan du målrette dem, der allerede er solgt på idéen om, at skulle investere adskillige pengebeløb på personlig udvikling.  At hjælpe andre med deres personlige udvikling er et afprøvet og velfungerende forretningskoncept, hvor du hjælper dig selv og dine kunder med at opnå deres livsmål.  Med andre ord et forretning koncept, der ikke kan slå fejl.  

Lad os hjælpe dig med at starte din egen virksomhed, hvor omdrejningspunktet er personlig udvikling og vækst – både for dig og dine kunder.  coach  

Hvis du venter på at opdage den næste store forretningsidé – så kan du vente længe endnu

Uanset hvordan du ønsker at skabe din virksomhed, så er Bering & Søgaard klar til at hjælpe dig med en helt perfekte coach uddannelse!

Det kan f.eks. være, du ønsker at arbejde på følgende måde:  

 • 1 til 1 coaching med dine kunder  
 • Gruppefacilitering  
 • At arbejde med andre virksomheder  
 • At afholde webinarer, seminarer og workshops  
 • Opbygge en online forretning  
 • Holde foredrag  
 • Finde en tæt samarbejdspartner  

Der er uendelige muligheder for at skabe din drømmeforretning 

Fem grunde til at du kan få succes med en coach uddannelse

Coach uddannelse 11

At arbejde med personlig udvikling handler ikke bare om at hjælpe andre med at føle sig tilpas. Det handler om at udvide folks bevidsthed – få dem til at indse at de kan udrette mere – og bringe deres potentiale frem til overfladen

Coach uddannelse 12

 I følge ‘Psychology Today’ er personlig udvikling en industri på 74 millarder kr., og den vokser årligt. Hvor mon den er om 2 år så? 

Coach uddannelse 13

Du kommer til at samarbejde med os. Lær af vores fejl og succesoplevelser, og vi vil hjælpe dig med at få din forretning op at køre på bedst mulige vis. 
Du modtager alle de værktøjer, som du har brug for

Coach uddannelse 14

Lifecoach, mentor, supervisor, konsulent. Kald det hvad du vil – utallige mennesker fra hele verden har succes i dette felt, blot ved at hjælpe andre mennesker og styrke deres personlige udvikling

Coach uddannelse 15

Du har allerede et kendskab til Bering & Søgaard – og som du bevæger dig igennem denne coach uddannelse, så vil du med sikkerhed anvende de lærte principper – både i hverdagen og i din virksomhed. Du vil opnå en selvsikkerhed, når du begynder at ændre dine paradigmer, og opnår dine mål – en selvsikkerhed i at hjælpe dig selv til et bedre liv, imens du hjælper andre med at gøre det samme

Coach uddannelsen der giver muligheder

Ønsker du en spændende og passioneret hverdag og er du klar til at tage springet og opfylde dit sande potentiale? Føler du, at du gemmer på et større potentiale, som du endnu ikke har udløst? Har du overvejet at starte selvstændig virksomhed, hvor du vågner hver dag, begejstret for a hjælpe andre mennesker med samme? 

Du har måske indset at du faktisk har potentiale til mere nu – så lad os hjælpe dig med at sætte dit aftryk i verdenen!  

Når du driver din egen virksomhed i denne industri, vil du...

 • Få drivkraften til at skabe det liv du ønsker for dig selv, samtidig med at du hjælper andre med at gøre det samme. 
 • Få ressourcerne til at gøre en større forskel i verden ved at praktisere principperne, du lærer på dig selv og andre. 
 • Vær din egen chef og tag kontrol over dit liv. Du bestemmer hvornår, og med hvem du vil arbejde. 
 • Skabe en synergi mellem passion og økonomisk frihed. Vågn op til et liv med mening, glæde og rigdom – netop hvad du har ventet på. 
 • Sæt dine egne priser og kontrollér din indkomst – hvis du har nogle ‘penge paradigmer’ der begrænser din evne til at tjene penge, så vil du lære, hvordan du transformerer dig selv og tjener det, som du fortjener. 
 • Du vil aldrig gå tilbage til et almindeligt arbejde igen, når du først finder glæden i at have din egen virksomhed, hvor du hjælper andre mennesker på netop dine vilkår. 

Kasper Bering

For Kasper findes der ikke noget mere tilfredsstillende end at vise en person, hvad de er i stand til at opnå, hvordan de realiserer det – og så se dem gøre det!

I lang tid var Kasper af den overbevisning, at hårdt arbejde var den eneste vej til succes i livet. Kasper har derfor altid har haft gode arbejdsvaner, men det var først, da han under sin cand.merc.-uddannelse fik bogen “The Secret” af en god kammerat, at han indså, at hårdt arbejde alene ikke var nok. Bogen begejstrede Kasper, fordi den hjalp med at forstå, at den største faktor for ens succes ligger i sindet.

Da Kasper opdagede denne bog i en alder af 23, ændrede Kaspers liv sig på et øjeblik, hvilket førte ham på sin egen søgen efter hemmelighederne til succes. Denne søgen førte ham til Bob Proctor, den berømte “dekan inden for personlig udvikling”, der snart blev Kaspers kollega og mentor. I dag fortsætter Kasper med at bygge videre og sprede de transformerende principper fra Bob Proctor.

P b sh
P a sh

Jeppe Søgaard

“Hvad vil jeg med mit liv?” For ikke mange år siden ville personer, der kiggede på Jeppe Søgaard, have troet, at han havde det spørgsmål definitivt besvaret. Efter en gennemført cand-merc.-uddannelse fik Jeppe en eksklusiv stilling i Siemens Wind Power, hvor han regelmæssigt håndterede millioner af kroner på store vindmølleprojekter.

Jeppe havde læst mange bøger om personlig udvikling og var bevidst om, at intelligens ikke var det mest afgørende for at lykkes. Men det var et møde med Bob Proctor, der satte Jeppe på en ekstraordinær ny sti – en, der i sidste ende ville ændre ikke kun hans liv, men utallige andres. 

Jeppe opsagde sit job og forlod en lovende karriere for at starte Bering & Søgaard sammen med Kasper og dermed blive selvstændig. Jeppe vidste, at hans næste mission i livet var at lære andre, hvordan de kunne få succes i livet.

Skal du have den bedste coach uddannelse i Danmark?

Udfyld kontaktformularen og så vil vi kontakte dig hurtigst muligt!