Klub devices mockup

Klub 3% Serien er et online coachingprogram, der over de næste 6 uger tager dig i hånden og viser dig, hvordan du når dine mål og drømme.

  • Klub 3% Serien er stedet, hvor du lærer dig selv at kende, og hvor dine mål og drømme kommer i fokus.
  • Klub 3% giver dig trin-for-trin handleskridt til at skabe et liv der giver dig frihed og forståelsen for de grundlæggende succes principper.
  • En eksklusiv mulighed for at komme med i et online fællesskab, hvor du vil møde ligesindede personer, der alle har ønsket om at give mere, gøre mere og have mere!

PRIS INKLUSIV LIVSADGANG TIL MATERIALET:

25.000 kr.

Ja tak! Jeg vil være med i Klub 3%
Referencer

Mette Rogild-Olesen

“Bering & Søgaard har hjulpet mig med at øge min omsætning uden at gå på kompromis i rollen som mor for to små børn.”

Andreas pape kjaersgaard

Andreas Pape Kjærsgaard

“Mine resultater er eksploderet, og jeg har nu ændret mine mål adskillige gange, da de realiseres gang på gang. Endnu bedre er det, at stress nu er en by i Rusland for mig.”

Lasse

Lasse Løber

“Går du med en drøm i maven, så er Bering & Søgaard makkerparret der kan give dig værktøjerne til at realisere den.”

Er du en del af Klub 3% eller Klub 97% ?

Klub 97% – Hamsterhjulet

90 – 97% af verdens befolkning lever mere eller mindre et stillestående og uinspireret liv, der mest af alt føles som at bevæge sig i et hamsterhjul.

Et liv hvor man affinder sig med middelmådige resultater – og et liv hvor man stiller sig tilfreds, og drømme sjældent bliver til virkelighed.

Hammie
Success

Klub 3% – Inspiration, handling og udvikling

3 – 10% af verdens befolkning har et meningsfuldt liv med økonomisk frihed og med mål, der er inspirerende at stå op til – et liv der bliver bedre og bedre dag for dag.

De ser ud til at vinde og få succes med alt, hvad de rør ved – og de tjener næsten alle pengene.

Men hvad er det virkelig, der adskiller folk i Klub 3% fra folk i Klub 97%?

Mennesker i Klub 97% lader omverdenen bestemme deres beslutninger.

Mennesker i Klub 3% træffer deres egne beslutninger.

Når du begynder at tage dine egne beslutninger, så er der stadig noget der vil forsøge holde dig tilbage fra at opnå dine mål og drømme.

Det der vil holde dig tilbage, er dit paradigme.

Men hvad er et paradigme?

Et paradigme er en lang række af vaner, idéer og overbevisninger, som ligger dybt nede i din underbevidsthed.

..og 90-95% af dit liv styres af din underbevidsthed.

Næsten alle dine resultater er derfor ubevidste – de er styret af dit paradigme!

Hvis du vil skabe bedre og resultater, der holder, skal du derfor ændre dit paradigme.

..og Klub 3% Serien er for dig, der ønsker at ændre dit paradigme!

Klub 3% Serien er for dig, der ønsker at bringe mere af dit potentiale til overfladen og skabe resultater som verdens mest succesfulde mennesker, der ikke blot tjener 97% af alle pengene, men som samtidig lever et rigt, sundt og begejstrende liv!

Som medlem af Klub 3% Serien får du:

Hvad du vil lære over de næste 6 uger:

Patrik

Patrik Lazzaroto

“Mit største udbytte er at jeg er blevet bevidst om at sætte mål og træffer beslutninger hurtigere. Det har også hjulpet mig som leder.”

Mathias

Mathias Hansen

“En øjenåbner at være med i et forløb hos Bering & Søgaard. Kan klart anbefales til alle der har brug for en ny retning i livet, men ikke ved hvilken.”

Heidi maya

Heidi-Maya Foget

“Alle mine bekymringer forsvandt, da jeg først træf beslutningen om at starte på forløbet. Materialet man arbejder med har resulteret i en mere harmonisk famile, en forretningspartner og bedre økonomi.”

Igennem de næste 6 uger vil du gennemgå en udvikling, der er større end de sidste 6 år af dit liv!

Du vil opdage, hvordan du forbedrer din økonomi, dit helbred og din livsstil. Som en del af af Klub 3% Serien får du adskillige årtiers studier og erfaringer i succes ført direkte ind i dit liv.

Succesprincipper som er anvendt af højt udøvende sportsatleter, forretningsfolk, kunstnere, iværksættere og andre “smart”-arbejdende folk. Folk, der ellers vil blive kaldt for heldige eller mirakelmagere – og det er folk, der altid ser ud til at give mere, gøre mere og have mere.

Få dit eksklusive medlemsskab af Klub 3% Serien og begynd at leve det liv, som du ved, at du fortjener.

Total værdi: 30.500 kr.

PRIS INKLUSIV LIVSADGANG TIL MATERIALET:

25.000 kr.

Er DU klar til professionel coaching?

Ofte stillede spørgsmål

(klik på det spørgsmål du ønsker at have svar på)

Hvordan fungerer Klub 3% helt præcist?

Klub 3% er et online kursus, der er med til at skabe fundamentet for, at du kan tage handling hen i mod dine personlige mål og drømme.

Du bliver undervist af Kasper Bering & Jeppe Søgaard.

Klub 3% indebærer bl.a. videoundervisning, skriftlige arbejdsmateriale, on-the-go lydlektioner, online community og live coaching-kald.

Kurset strækker sig over 6 uger, og du bør afsætte minimum 15-30 minutter om dagen til at fokusere på Klub 3%.

Kurset er ikke tidsbegrænset – dvs. hvis du starter på Klub 3% idag, så kan du begynde at arbejde med materialet med det samme og så længe du vil (også udover de 6 uger).

Hvorfor er det så billigt at blive medlem af Klub 3%?

Vi er af den overbevisning, at det at skabe merværdi er vejen frem. Vi mener, at alle skal have mulighed for at lære om personlig udvikling uanset ens økonomiske forhold.

Hvad kommer der til at ske efter jeg har betalt?

Når din betaling er gået igennem, får du efter få minutter på e-mail tilsendt dit eget personlige login til en online platform. Her kan du straks begynde at arbejde med indholdet og lære med det samme. Efter de 6 uger vil du fortsat have adgang til Klub 3%.

Hvor meget tid skal jeg bruge på Klub 3%?

Vi anbefaler, at du som minimum bruger 15-30 minutter om dagen på at studere principperne i Klub 3%. Jo mere tid du bruger på dig, jo mere vil du opleve, at du begynder at se forandringer i dit liv.

Hvor lang tid går der før jeg vil se positive forandringer?

Det afhænger af, hvor meget tid du bruger, og hvor stor en indstats du lægger for at implementere det, du lærer. Gentagelser er en af de vigtigste elementer for din læring. Husk at Klub 3% er køreplanen til at forbedre dit liv – en køreplan der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre, og hvordan du skal gøre det for at få størst muligt udbytte.

Hvordan ved jeg, at jeg kan stole på Kasper Bering & Jeppe Søgaard

Vi har været i gang i mere end tre år og har selv arbejdet med materialet og personlig udvikling hver dag, og vi lever og ånder det stadig. Det er vores passion, og den bedste måde du kan vurdere os på er i forhold til vores commitment over for vores deltagere.

For det første er det ikke vores egen lommefilosofi, men det bedste materiale inden for personlig udvikling og menneskelig potentiale.

Vi har begge været i Toronto i Canada af flere omgange, hvor vi er blevet undervist, trænet og certificeret af dekanen inden for feltet Bob Proctor.

Men tag ikke kun vores ord på det. Gå ind på www.beringsoegaard.dk/referencer/ og tak et kig for dig selv. Hør de forskellige udtalelser og se på vores anmeldelser på Facebook, Google og Trustpilot, hvor vi alle steder scorer 5 stjerner ud af 5.

Vi har selv investeret over en halv million kroner i personlig udvikling for at kunne levere de bedste forløb til vores deltagere og hjælpe dem med at realisere deres mål. Vores resultater taler for sig selv.

Har du et spørgsmål, som ikke blev besvaret ovenover, så skriv os en mail på [email protected], så vil vi svare dig hurtigst muligt.

Ja tak! Jeg vil være med i Klub 3%