BOB PROCTOR

Du er talentfuld & du har enormt potentiale. Lær hvordan du udlever dette potentiale! dine drømme

UDLEV DIT POTENTIALE​

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores forløb og samarbejde med Bob Proctor, så fortvivl ikke. Send en besked til os i kontaktformularen nedenfor, så sender vi den information, du behøver.

Bob Proctor coaching – design dit liv

Der findes utrolig meget inden for personlig udvikling og coaching. Og det kan godt være at Zig Zagler er den bedste inden for salg, Marc Victor Hansen er den bedste til at fortælle historier, Tony Robbins er motivationens mester, men Bob Proctor er den absolut bedste inden for personlig udvikling. Når det kommer til at sætte sit liv i system, er der ingen der kan måle sig med ham – han er bare den bedste!

Vi er her for at hjælpe dig til tops

Kasper Bering & Jeppe Søgaard er uddannede og certificerede coaches hos Proctor Gallagher Institute, og med udgangspunkt i Bob Proctors materiale er de uden tvivl de førende inden for undervisning i at få mennesker til at presse sig selv ud af deres tryghedszoner og mod ubegribelig succes.

Hvis kun det bedste er godt nok for dig, så er du kommet til det rigtige sted. Vi giver dig en direkte linje til Bob Proctor og hjælper dig systematisk med at designe og leve det liv, du inderst inde drømmer om.

Et forløb med fokus på succes

Vores coachingforløb er en strategisk kombination uddannelse, ansvarlighed og handling. Handling mod dine mål og drømme.

Dette er din mulighed for at leve ekstraordinært liv. Det er op til dig at gribe den.

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Bob Proctor 1

Hør Bob Proctor fortælle om vigtigheden af coaching…

Verdens bedste uddannelse baseret på forskning og succes

Hos Bering & Søgaard arbejder vi efter en fast række teorier og principper. En stor del af dem er udtænkt og formuleret af Bob Proctor. 

Hvis man har en generel interesse inden for personlig udvikling og tankens kraft, kan man ikke komme udenom Bob Proctor. 

Han er nemlig en ekspert i læring og blandt de førende inden for selvudvikling og vejen til succes i livet. I vores arbejde tager vi ikke kun udgangspunkt i hans visdom og studier. Vi har også selv arbejdet tæt sammen med Bob Proctor og lært af ham på tomandshånd. 

Bob Proctor er en både inspirerende og vis mand, der gennem tiden har hjulpet mange tusinder af mennesker, og ved hjælp af hans tankegang og principper fokuserer vi på at hjælpe endnu flere.

Om os - Bering & Søgaard med Bob Proctor
Bering søgaard – bob proctor – bering søgaard

Hvem er Bob Proctor?

Mange af de mennesker, der opnår stor succes, virker til at være født med det. Ofte er det den type, der har haft medgang hele livet og kan fremvise en lang liste med gode resultater. Bob Proctor er ikke en af dem. Tværtimod var hans barn- og ungdom langt fra succesfuld. Bob Proctor blev født i en almindelig familie i Ontario, Canada, i 1934. Først droppede han ud af high school, og derefter hoppede han mellem forskellige jobs, der ikke bar nogen frugt. Faktisk var der ikke rigtig noget, der lykkedes for ham, indtil hans ven gav ham selvhjælpsbogen ”Think and Grow Rich”, skrevet af Napoleon Hill. Denne bog blev startskuddet til Bob Proctors lange og succesfulde karriere inden for personlig udvikling og principperne i ”The Law of Attraction” (Loven om tiltrækning), som filmen “The Secret” (Hemmeligheden) blandt andet berørte.

Vejen til Bobs succes

Efter at have læst ”Think and Grow Rich” valgte Bob Proctor at starte sin egen rengøringsvirksomhed. Det blev en rivende succes, og han tjente mere end 100.000 dollars bare på det første år. Men han vidste allerede på det tidspunkt, at det var selvudvikling og tankens kraft, der virkelig var hans sande passion. Efter at have lyttet til Earl Nightingales indspilning af ”Think and Grow Rich” hundredevis af gange, startede Bob Proctor selv i Nightingale-Conant organisationen. Her arbejdede han tæt med og lærte direkte fra mesteren selv, nemlig Earl Nightingale, der startede industrien personlig udvikling. Bob Proctor opnåede stor succes og anderkendelse i organisationen, men han besluttede sig at bryde ud og udbrede sin viden på egen hånd. Fra 1970’erne begyndte han at afholde foredrag og seminarer rundt omkring i både USA og Canada. Siden da er hans virksomhed vokset, og i dag betragtes Bob Proctor som en af verdens førende eksperter inden for læring og personlig udvikling.

Bob proctor ellen degeneres bering søgaard

Dekanen inden for personlig udvikling

Når man taler om personlig udvikling og tankens kraft, er Bob Proctor altså uundgåelig. Han har studeret dette felt i mere end 50 år. Han har fokus på personen og formår at få det bedste ud af folk og forretninger. Hans motto er: ”Tell me what you want and I will show you how to get it.” I løbet af sin karriere har han coachet det hvide hus, forretningsfolk og sportsstjerner. Han arbejdere for eksempel af flere omgange sammen med Edmund Hillary, som var den første til at bestige verdens højeste bjerg Mount Everest. Derudover har han været gæst hos Larry King Live, Ellen Degeneres og Oprah Winfrey gentagende gange. Bob Proctor er stifter og medejer af Proctor Gallagher Insistute, et af verdens absolut førende selskaber inden for personlig udvikling og uddannelse. Sidst men ikke mindst er han hovedperson i ”The Secret”, en af de mest sete film over de seneste år, ligesom han har udgivet utallige produkter i form af bøger og videoer. Man kan altså roligt sige, at Bob Proctor har opnået stor succes i sit liv ved at finde sin sande passion og følge sin drøm.

Tankens kraft er nøglen til personlig udvikling

Så hvilke principper og filosofier er det, som har gjort Bob Proctor så succesrig og anerkendt? Bob Proctor arbejder ikke kun med coaching, men også med det spirituelle. Han tager udgangspunkt i energi, intuition og universelle love – altså ting, som vi hverken kan se eller tage og føle på. Og i hans principper og videnskab er det især tankens kraft, der er hjørnestenen. Bob Proctor tror på, at roden til alt godt (og ondt) findes i vores eget sind og især i vores tanker. For vores tanker leder til vores følelser, som leder til vores handlinger, som i sidste ende leder til vores resultater. Positive og gode tanker vil dermed lede til gode resultater, mens det samme vil være tilfældet med de dårlige. Derfor er positive tanker og arbejdet med sindet simpelthen fundamentet for den personlige udvikling. Som Bob Proctor selv har sagt: ”De eneste begrænsninger i vores liv er dem, vi skaber for os selv”. At leve og arbejde efter Bob Proctors filosofi handler i høj grad om at bryde fri af disse begrænsninger for at opnå succes og tilfredsstillelse i livet.

Bob proctor tænk dig til resultater bering søgaard
Bob proctor dekanen inden for personlig udvikling bering søgaard

Dine mål skal skræmme dig

De fleste af os er vant til at sætte mål, når vi vil udvikle os eller opnå noget. De fleste af os sætter mål for vores liv, vores karriere og vores træning. Men hvad er forskellen på dem, der opnår alle deres mål og udlever deres drømme, og dem, der ikke gør? Ifølge Bob Proctor ligger udfordringen ikke i at nå det mål, man har sat. Det ligger i stedet i at sætte det rigtige mål og ændre sit paradigme. Mange mennesker sætter nemlig ikke deres mål efter, hvad de virkelig ønsker sig og drømmer om, men i stedet efter, hvad de tror, de selv er i stand til at opnå. Derfor vil de aldrig virkelig føle, de får succes, selv hvis det lykkes at nå helt i mål. Bob Proctor har udtalt omkring målsætning: ”Hvis du ikke får kuldegysninger, når du sætter dit mål, så er dit mål ikke stort nok”. Dine mål skal både skræmme og fascinere dig, hvis de virkelig skal være med til at skabe succes og tilfredsstillelse på alle områder af dit liv. Ifølge Bob Proctor er det altså essentielt for den personlige udvikling, at man sætter så store mål, at man selv bliver skræmt af dem.

Du tiltrækker, hvad du er – Law of Attraction

Bob Proctor er også fortaler for en universel lov kaldet ”Law of Attraction”. Det kan direkte oversættes til dansk, nemlig ”Loven om tiltrækning”. Loven siger, at vi selv tiltrækker det, som vi oplever i vores verden. Med andre ord handler det om de energier og vibrationer, vi udsender. 

Det, som optager vores tanker, og som vores handlinger drejer sig om, vil også naturligt finde sin vej ind i vores liv. Loven siger, at vi ved at manifestere det, som vi drømmer om, tiltrækker det. Hvis man skal beskrive loven om tiltrækning med andre ord, kan man bruge ”du er et produkt af dine tanker”, hvilket igen leder tilbage til Bob Proctors opfattelse om tankens kraft. 

Som tilhænger af denne lov, tror man altså på, at man kan opnå alt det, som man kan forestille sig.

Bob proctor inner circle bering søgaard

Tænk dig til resultater

Hos Bering & Søgaard tager vi udgangspunkt i alle disse principper, når vi tilbyder professionel coaching. Vores forløb ”Tænk dig til resultater” gør dig klog på Bob Proctors teorier og grundprincipper med en både teoretisk og praktisk tilgang til tingene. Med et coachingforløb hos os bliver du klogere på sindet og tankens kraft, ligesom du lærer at bruge det i dit eget liv – både i karrieren, kærligheden og i andre aspekter af livet. 

Vi tror på, at mentaltræning er mindst lige så vigtig som den fysiske. Når det gælder om at gøre vores mål til virkelighed og opnå succes i livet, er vores sind og tanker vores vigtigste og mest effektive værktøj. Se bare på Bob Proctor, der ikke havde synderlig succes, før han læste ”Think and Grow Rich” og dermed fik øjnene op for tankens kraft og loven om tiltrækning. Mange succesfulde mennesker ved ikke, hvordan de vil få succes – men de ved, at de vil få det. På den måde kan du også tænke dig til resultater og opnå alt det, som du kan forestille dig.

Bliv coachet i personlig udvikling og selvudvikling

Bob Proctor er blandt verdens førende inden for personlig udvikling. Vi hos Bering & Søgaard har arbejdet sammen med ham, og gør det fortsat, og vi har med egne øjne set, hvordan selvudvikling kan gøre en forskel for alle mennesker. For som Bob Proctor selv siger: ”Forandring er uundgåelig, men personlig udvikling er et valg”. Vi skal tage en aktiv del i arbejdet, hvis vi skal udvikle os mentalt og blive stærkere. 

Vi skal selv gøre en indsats, hvis vi vil ændre vores tanker og handlinger, så de matcher de mål, der skræmmer os en smule. At ændre sine paradigmer og udvikle sig personligt er ikke nogen nem opgave – men det er altid det værd. Hvis du er utilfreds med dit liv, som det er, så forsøg ikke at ændre verden, men prøv i stedet at ændre dig selv. Med et coachingforløb hos os får du støtte og hjælp i den vigtige proces med personlig udvikling. Alle vores seminarer og forløb bygger på Bob Proctors lærdom, der har hjulpet mennesker over hele verden. Derfor kan du være sikker på, at du er i gode hænder, når du vælger os til at coache dig igennem din personlige udvikling.

Udfordr dig selv med personlig udvikling

Personlig udvikling er til dig, der er ønsker at tage dit liv til det næste niveau. Det har ingen betydning, om du tjener 250.000 kr. om året eller 2.500.000 kr. om året. Hvis du ønsker at rykke dig, så er personlig udvikling for dig. Så længe ens paradigme forbliver i kontrol, er der intet, der ændrer sig.

Vi viser dig, hvordan du struktureret ændrer dit paradigme. Succes er nemlig ikke nogen hemmelighed – det er blot et system. Hvis du ønsker en flot og sund krop, så går du til en sundhedsekspert og gør præcist, som han eller hun siger. Og det samme gælder i forhold til din personlige udvikling. 

Hvis du gør præcist, som vi fortæller dig, så lover vi dig også dine resultater. Udfordringen er bare, at de fleste gerne vil coaches på deres egen måde. Men hvis du ønsker at lykkes, så er der bestemte principper, du må følge.

TRÆF EN BESLUTNING OM AT NÅ NYE HØJDER​

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores forløb og samarbejde med Bob Proctor, så fortvivl ikke.
Send en besked til os i kontaktformularen nedenfor, så sender vi den information, du behøver.

Er du blevet nysgerrig?

Vi tror på, at personlig udvikling er svaret. Som du øger din egen bevidsthed, vil du opdage, at alle resultaterne i dit liv er en direkte reflektion af det, der sker indeni dig.

Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med din personlige udvikling med professionel coaching. 

Hvis du er nysgerrig på vores forløb i personlig udvikling og menneskelig potentiale, er du altid mere end velkommen til at kontakte os.

Kontakt os her: