Bob Proctor – ekspert i livslang læring og personlig udvikling

Bob Proctor – Hos Bering & Søgaard arbejder vi efter en fast række teorier og principper. En stor del af dem er udtænkt og formuleret af Bob Proctor. Hvis man har en generel interesse inden for personlig udvikling og tankens kraft, kan man ikke komme udenom Bob Proctor. Han er nemlig en ekspert i læring og blandt de førende inden for selvudvikling og vejen til succes i livet. I vores arbejde tager vi ikke kun udgangspunkt i hans visdom og studier. Vi har også selv arbejdet tæt sammen med Bob Proctor og lært af ham på tomandshånd. Bob Proctor er en både inspirerende og vis mand, der gennem tiden har hjulpet mange tusinder af mennesker, og ved hjælp af hans tankegang og principper fokuserer vi på at hjælpe endnu flere.

Hvem er Bob Proctor?

Mange af de mennesker, der opnår stor succes, virker til at være født med det. Ofte er det den type, der har haft medgang hele livet og kan fremvise en lang liste med gode resultater. Bob Proctor er ikke en af dem. Tværtimod var hans barn- og ungdom langt fra succesfuld. Bob Proctor blev født i en almindelig familie i Ontario, Canada, i 1934. Først droppede han ud af high school, og derefter hoppede han mellem forskellige jobs, der ikke bar nogen frugt. Faktisk var der ikke rigtig noget, der lykkedes for ham, indtil hans ven gav ham selvhjælpsbogen ”Think and grow rich”, skrevet af Napoleon Rich. Denne bog blev startskuddet til Bob Proctors lange og succesfulde karriere inden for personlig udvikling og princippet ”the Law of Attraction”.

Vejen til Bobs succes

Efter at have læst ”Think and grow rich” valgte Bob Proctor at starte sin egen virksomhed. Det blev en rivende succes, og han tjente mere end 100.000 dollars bare på det første år. Men han vidste allerede på det tidspunkt, at det var selvudvikling og tankens kraft, der virkelig var hans sande passion. Efter at have lyttet til Earl Nightingales inspildning af ”Think and grow rich” hundredevis af gange, startede Bob Proctor selv i Nightingale-Conant organisationen. Her arbejdede han tæt med og lærte direkte fra mesteren selv, nemlig Earl Nightingale. Bob Proctor opnåede stor succes og anderkendelse i organisationen, men han besluttede sig at bryde ud og udbrede sin viden på egen hånd. Fra 1970’erne begyndte han at afholde taler og seminarer rundt omkring i både USA og Canada. Siden da er hans imperium blot vokset, og i dag betragtes Bob Proctor som en af verdens førende eksperter inden for læring og personlig udvikling.

Dekanen inden for personlig udvikling

Når man taler om personlig udvikling og tankens kraft, er Bob Proctor altså uundgåelig. Han har studeret sine principper og teorier i mere end 50 år. Han far fokus på personen og formår at få det bedste ud af folk og forretninger. Hans motto er: ”Tell me what you want and I show you how to get it.” I løbet af sin karriere har han coachet det hvide hus, forretningsfolk og sportsstjerner. Derudover har han været gæst hos Larry King Live, Ellen Degeneres og Oprah Winfrey gentagende gange. Bob Proctor er stifter og medejer af LifeSucess Productions, et af verdens absolut førende selskaber inden for personlig udvikling og uddannelse. Sidst men ikke mindst er han hovedperson i ”The Secret”, en af de mest sete film over de seneste år, ligesom han har udgivet utallige produkter i form af bøger og videoer. Man kan altså roligt sige, at Bob Proctor har opnået stor succes i sit liv ved at finde sin sande passion og følge sin drøm.

Tankens kraft er nøglen til personlig udvikling

Så hvilke principper og filosofier er det, som har gjort Bob Proctor så succesrig og anerkendt? Bob Proctor arbejder ikke kun med coaching, men også med det spirituelle. Han tager udgangspunkt i energi, intuition og universelle love – altså ting, som vi hverken kan se eller tage og føle på. Og i hans principper og videnskab er det især tankens kraft, der er hjørnestenen. Bob Proctor tror på, at roden til alt godt (og ondt) findes i vores eget sind og især i vores tanker. For vores tanker leder til vores følelser, som leder til vores handlinger, som i sidste ende leder til vores resultater. Positive og gode tanker vil dermed lede til gode resultater, mens det samme vil være tilfældet med det dårlige. Derfor er positive tanker og arbejdet med sindet simpelthen fundamentet for den personlige udvikling. Som Bob Proctor selv har sagt: ”De eneste begrænsninger i vores liv er dem, vi skaber for os selv”. At leve og arbejde efter Bob Proctors filosofi handler i høj grad om at bryde fri af disse begrænsninger for at opnå succes og tilfredsstillelse i livet.

Dine mål skal skræmme dig

De fleste af os er vant til at sætte mål, når vi vil udvikle os eller opnå noget. De fleste af os sætter mål for vores liv, vores karriere og vores træning. Men hvad er forskellen på dem, der opnår alle deres mål og udlever deres drømme, og dem, der ikke gør? Ifølge Bob Proctor ligger udfordringen ikke i at nå det mål, man har sat. Det ligger i stedet i at sætte det rigtige mål. Mange mennesker sætter nemlig ikke deres mål efter, hvad de virkelig ønsker sig og drømmer om, men i stedet efter, hvad de tror, de selv er i stand til at opnå. Derfor vil de aldrig virkelig føle, de får succes, selv hvis det lykkes at nå helt i mål. Bob Proctor har udtalt omkring målsætning: ”Hvis du ikke får kuldegysninger, når du sætter dit mål, så er dit mål ikke stort nok”. Dine mål skal både skræmme og fascinere dig, hvis de virkelig skal være med til at skabe succes og tilfredsstillelse på alle områder af dit liv. Ifølge Bob Proctor er det altså essentielt for den personlige udvikling, at man sætter så store mål, at man selv bliver skræmt af det.

Du tiltrækker, hvad du er – Law of Attraction

Bob Proctor er også fortaler for en universel lov kaldet ”Law of Attraction”. Det kan direkte oversættes til dansk, nemlig ”loven om tiltrækning”. Loven siger, at vi selv tiltrækker det, som vi oplever i vores verden. Med andre ord handler det om de energier og vibrationer, vi udsender. Det, som optager vores tanker, og som vores handlinger drejer sig om, vil også naturligt finde sin vej ind i vores liv. Loven siger, at vi ved at manifestere det, som vi drømmer om, tiltrækker det. Hvis man skal beskrive loven om tiltrækning med andre ord, kan man bruge ”du er et produkt af dine tanker”, hvilket igen leder tilbage til Bob Proctors opfattelse af tankens kraft. Som tilhænger af denne lov, tror man altså på, at man kan opnå alt det, som man kan forestille sig.

Tænk dig til resultater

Hos Bering & Søgaard tager vi udgangspunkt i alle disse principper, når vi tilbyder professionel coaching. Vores forløb ”Tænk dig til resultater” gør dig klog på Bob Proctors teorier og grundprincipper med en både teoretisk og praktisk tilgang til tingene. Med et coaching forløb hos os bliver du klogere på sindet og tankens kraft, ligesom du lærer at bruge det i dit eget liv – både i karrieren, kærligheden og i andre aspekter af livet. Vi tror på, at mental træning er mindst lige så vigtig som den fysiske. Når det gælder om at gøre vores mål til virkelighed og opnå succes i livet, er vores sind og tankegang vores vigtigste og mest effektive værktøj. Se bare på Bob Proctor, der ikke havde synderlig succes, før han læste ”Think and grow rich” og dermed fik øjnene op for tankens kraft og loven om tiltrækning. Mange succesfulde mennesker ved ikke, hvordan de vil få succes – men de ved, at de vil få det. På den måde kan du også tænke dig til resultater og opnå alt det, som du kan forestille dig.

Bliv coachet i personlig udvikling og selvudvikling

Bob Proctor er blandt verdens førende inden for personlig udvikling. Vi hos Bering & Søgaard har arbejdet sammen med ham og set med egne øjne, hvordan selvudvikling kan gøre en forskel for alle mennesker. For som Bob Proctor selv siger: ”Forandring er uundgåelig, men personlig udvikling er et valg”. Vi skal tage aktiv del i arbejdet, hvis vi skal udvikle os mentalt og blive stærkere. Vi skal selv gøre en indsats, hvis vi vil ændre vores tanker og handlinger, så de matcher de mål, der skræmmer os en smule. At ændre sine paradigmer og udvikle sig personligt er ikke nogen nem opgave – men det er altid det værd. Hvis du er utilfreds med dit liv, som det er, så forsøg ikke at ændre verden, men prøv i stedet at ændre dig selv. Med et coaching forløb hos os får du støtte og hjælp i den vigtige proces med personlig udvikling. Alle vores seminarer og forløb bygger på Bob Proctors lære, der har hjulpet mennesker over hele verden. Derfor kan du være sikker på, at du er i gode hænder, når du vælger os til at coache dig igennem din personlige udvikling.