Tak for din interesse for
”Den ultimative guide
til at blive professionel coach.”
Du kan downloade den herunder.

Ultimativ Coaching Guide - Takkeside 1

Hvis du er interesseret i at gå skridtet videre og lære, hvordan Kasper & Jeppe i samarbejde med Bob Proctor og hans team kan hjælpe dig med at blive professionel coach, så kan du læse meget mere om din mulighed for at arbejde sammen med dem ved at trykke på knappen herunder.

Tryk herunder for at læse mere:

SE HVAD VORES KUNDER SIGER

Pernille Langbak

Mindset Motivator

“Forløbet var springetbrættet fra mit trygge og komfortable liv i en bagerforretning til at skabe min drømmeforretning, hvor jeg arbejder som mindset motivator. Jeg opsagde mig arbejde efter 3 måneder og lever i dag udelukkende af af min forretning.”

Camilla Noach

Coach og medejer af Zimpelt

“Forløbet hos Bering & Søgaard har hjulpet mig til at indse, at jeg er en succes. Den økonomiske investering betyder ingenting i forhold til det udbytte, man får. Vores coachingvirksomhed er vokset eksponentielt takket være Diamond Rich Club, og jeg vil anbefale enhver seriøs selvstændig at deltage.”

Johannes Rosendal Andersen

Elitesportscoach

“Takket være Kasper og Jeppe, er jeg nu sprunget ud som selvstændig, hvor jeg hjælper elitesportsudøvere med at leve af deres sport. Det her forløb er den bedste investering, jeg har lavet både personligt, men bestemt også økonomisk.”

René Sehested

Livsstilscoach
“Takket være Diamond Rich Club er jeg ikke kun blevet mentalt stærkere selv, men min omsætning er også vokset markant takket være de værktøjer, jeg har fået ift. salg og marketing.”

Kontakt os her: