3 ting du kan gøre for at tjene flere penge

Den ene ting vi alle sammen har til fælles? Vi vil gerne have flere penge på bankkontoen. Spørgsmålet er, hvordan får du det?

Du kunne jo tage et job, der er bedre betalt, men over længere tid vil det sikkert give dig stress… Så hvad kan du så? Jo, du kan plante “pengefrø”.

Tænk stort

I ”The Magic of Thinking Big” sagde David Schwartz: ”You can’t harvest money unless you plant the seeds that grow money. And the seed of money is service. Put service first, and money takes care of itself.”

Dr. Schwartz ord demonstrerer hans forståelse af the Law of Cause and Effect, der er den lov, som mere eller mindre hele universet arbejder efter. En anden måde at sige det på, er, “Som du sår, skal du høste.”

I forhold til dagens emne kan det være bedst at sætte det op sådan, at vores belønninger i livet altid vil matche den service, vi yder. Når det er sagt, så giver hver lille ekstra ting, du gør for andre mennesker et lille frø, som du sidenhen kan høste på.

Det kan være, at du tager fat i et projekt, som ingen andre på dit hold eller arbejdsplads har lyst til at arbejde med. Det giver dig et ”pengefrø”. Eller når du overrasker kunder ved at hjælpe dem lidt ekstra, giver det et ”pengefrø”. Det kunne for eksempel være, at du pitcher en idé til kunden, som kan være med til at forbedre kundens liv eller projekt.

Helt overordnet giver det dig noget ekstra, når du gør det til en vane at gøre lidt mere, end du bliver betalt for i øjeblikket.

Skomager, bliv ved din list…

Desværre er der mange mennesker, som mener, at det er helt uholdbart at gøre mere, end de bliver betalt for. De lader sig styre af filosofien ”Giv mig penge, og så skal jeg udføre arbejdet”.

Men ”the Law of Cause and Effect” og faktisk hele systemet, som driver vores økonomi, siger derimod ”Udfør arbejdet, og så får du penge”. Derfor betyder det også, at uanset om du er virksomhedsejer eller medarbejder, så vil du tjene flere penge, når du forbedrer din ydeevne.

Det kan være, du er sælger, som giver mere service til kunden. Så kommer du automatisk øverst i salgsstyrken.

Eller som iværksætter, der ved, hvordan du skal være effektiv, og samtidig kan blive ved med at glæde kunden. Så er du i stand til at vækste din forretning.

Måske er du den medarbejder, der sætter dit hjerte og sjæl ind i dit arbejde og aldrig har for travlt til at gøre endnu mere, end dem, der bliver godt lønnet. Måske bliver det ikke lige den virksomhed, du arbejder for, der løfter dig op, men så venter andre virksomheder helt sikkert på dig.

Tre nemme steps

For at tjene flere penge, skal du helt simpelt give mere service. Du kan starte med at gå igennem de her tre steps:

  1. Gå igennem din normale adfærd på arbejdspladsen.
  2. Svar på spørgsmålet, “Hvordan kan jeg give mere, end det bliver forventet af mig?” Og skriv svarene ned.
  3. Giv noget ekstra til hver person, du kommer i kontakt med. Med andre ord skal du få dem til at føle godt tilpas og give dem lyst til at være i kontakt med dig.

Dét, du får ud af at bruge denne metode, økonomisk og ellers, vil være ret vildt og vil helt sikkert gå udover din vildeste fantasi.

 

Ønsker du endnu flere inputs og at gå mere i dybden med ovenstående, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

One comment

  1. I may need your help. I’ve been doing research on gate io recently, and I’ve tried a lot of different things. Later, I read your article, and I think your way of writing has given me some innovative ideas, thank you very much.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS