3 trin til guldet

3 trin til guldet

“Undervurder aldrig styrken i drømme. Potentialet for storhed er gemt i hver af os.”

”Hvis du ikke har selvtillid, vil du altid finde en grund til ikke at vinde.”

“Intet er umuligt. Alt hvad der kræves er din fantasi.”

 

Disse citater kommer fra nogle af de største motivationstalere gennem tiden. Men ikke fra dem du måske tror.

Det er faktisk ord fra olympiske atleter.

Den virkelige historie om bemærkelsesværdige topatleter er ikke blot deres fysiske præstationer. Det er deres mentale disciplin. De træner deres sind, som de træner deres krop.

Evnen til at kontrollere sindet er i sidste ende, hvad der adskiller de gode og endda de store fra det bedste. Det er i sidste ende, hvad der får en atlet helt til toppen.

Selvom vi ikke alle kan være verdensklasse svømmere eller gymnaster, så kan du fokusere og anvende sindets fantastiske kraft til at nå dine mål.

Ønsker du virkelig at blive en mester i dit felt? Start med at anvende manualen for enhver olympisk vinder:

 

Visualisér prisen

Mange olympiske atleter fortæller, at de skaber mentale billeder af sig selv på vinderplatformen, der modtager guldmedaljen rundt om halsen… længe før de nogensinde er kommet der. Nogle gange år før. Hvad er dit “guldmedaljeøjeblik”?

Har du et krystalklart billede for dit indre øje? Kan du forestille dig selv at opleve det; stedet, tiden, præcis hvordan du vil føle? Få det billede ind i dit hoved. Lad det være det ledestjernen, der får dig igennem lange dage og hårde dage og øger glæden ved dine sejre.

 

Investér tid og energi

Olympiske atleter er født med råt fysisk talent, som de plejede og udviklede gennem år efter år med hårdt arbejde. Du blev også født med råt talent. Forhåbentlig har du identificeret dit, og det har givet anledning til dit formål og din vision.

Hvilke ting laver du dag ud og dag ind, om du har lyst til det eller ej, for at finpudse dit talent… for at blive den bedste? Hvad er dine opvarmningsøvelser, din tests og dine øvelser? Udfører du dem til hudløshed? Masser af talentfulde atleter gør det ikke – og de kommer aldrig i nærheden af guldmedaljer.

Deres talenter er spildt. Og det samme vil din være, hvis du ikke forpligter dig til at udvikle og fremme dem hver eneste dag.

 

Partner op med en coach

Ingen atleter når toppen uden støtte, vejledning og instruktion fra en træner. Den person, der guider og former deres talenter, hjælper dem med at sætte nye mål og skubber dem derefter for at overgå sig selv.

Vores coachingforløb har hjulpet adskillige mennesker med at nå deres mål og realisere deres drømme hurtigere, end de nogensinde troede var muligt.

Der er intet så magtfuldt som denne slags intensiv, en-til-en oplevelse. Det er ganske enkelt livsforandrende.

Når du ser noget sport, så husk på, at du også kan gå efter guldet. Din medalje ser måske anderledes ud en dem, der bæres af de olympiske vindere, men din medalje er derude.

Med den rigtige kombination af talent, mentaltræning, engagement og handling, så vil du nå guldet og nå dine mål.

 

[button size=”medium” style=”primary” text=”Klik her for at læse mere om vores coaching forløb” link=”https://beringsoegaard.dk/personlig-coaching/” target=””]

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS