En anderledes strategi for at nå dine nytårsforsætter

I følge Forbes Magazine realiserer kun 8% af befolkningen deres nytårsforsætter. Jo længere vi kommer ind i det nye år, desto flere glemmer eller opgiver deres nye nytårsforsætter. Sådan behøver det ikke at være.

Ikke for dig – du er anderledes.

Dine drømme og mål er vigtige. Det er tid til at arbejde og tage handling på dine nytårsforsætter.

Måske omfatter dine nytårsforsætter at tabe sig, komme ud af gælden, rette op på et gammelt forhold (eller starte et nyt) eller endda starte din egen virksomhed!

Vi er helt sikre på, at du kan nå disse mål – og meget mere!

Så hvorfor realiserer så mange mennesker aldrig deres nytårsforsætter, og hvad er det de 8% har gjort for at lykkes?

Du har sikkert altid fået fortalt, at dine mål skal være realistiske, og der findes utallige forslag til, hvordan vi bør sætte mål, men meget sjældent forstår mennesker, hvad de skal gøre for at opnå store mål.

Vi er opdraget til at sætte mål efter det, vi tror, vi kan opnå, simpelthen fordi det er ulogisk for os at tænke større.

Problemet med denne tilgang er, at når vi hele tiden kigger på vores tidligere resultater (eller sidste års nytårsforsætter) og sætter mål ud fra det, bliver vi følelsesmæssigt involveret i dem, og derfor skaber vi de samme resultater igen og igen.

Størstedelen af befolkningen går efter nytårsforsætter, som de ved, de kan opnå. Derfor oplever de fleste mennesker også, at lønnen kun stiger med 5%, eller at vægten reduceres med et par kilo, som senere tages på igen.

Begynd at tænke udover, hvad sund fornuft tillader. De fleste af os flyver for tæt på jorden. Alt for ofte giver vi ikke os selv lov til at svæve.

Her er 3 trin til at sætte og realisere de nytårsforsætter og fantasimål, du ikke troede, du kunne nå.

 

1. Skab et nyt billede

Vi er nødt til at have et bestemt billede af, hvad vi ønsker for at komme videre til næste trin. Man sætter sig heller ikke ind i bilen uden at vide, hvor man skal hen. Man taster adressen ind på GPS’en, før turen starter.

Find et roligt sted, hvor du virkelig kan slappe af. Herefter lukker du øjnene og begynder at forestille dig, hvordan dit liv vil se ud, når dit nytårsforsæt er realiseret. Skriv så dit nytårsforsæt ned på et stykke papir i nutidsform. Eksempelvis: “Jeg er så glad og taknemmelig, nu hvor jeg har min idealvægt.”

2. Bliv følelsesmæssigt involveret

Når du har skabt et tydeligt billede af dit nytårsforsætforelske” dig i dit nye billede. Du er nødt til at blive følelsesmæssigt involveret i dit nytårsforsæt, da handlinger er baseret følelser. Akkurat som Muhammed Ali sagde det: “Det er gentagelsen af dine mål, der fører til dyb overbevisning og får tingene til at ske.”

Tag et stykke papir og skriv dit nytårsforsæt ned 100 gange om dagen de næste 90 dage. Dit liv vil ændre sig som nat og dag, og du vil se dig selv tættere på dit nytårsforsæt, end du før har gjort.

 

3. Tag handling og forvent et resultat

Samtidig med at du gennemfører det andet trin, er det vigtigt, at du begynder at handle og agere som den person, du ønsker at være.

Den tyske filosof Johann Wolfgang Von Goethe udtrykte; “før du kan opnå noget, bliver du nødt til at være det først.”

Personen der ønsker at tabe sig, være team-leder eller starte virksomhed, skal allerede fra første dag begynde at handle og agere som en person, der har nået sit nytårsforsæt.

Idet idéerne begynder at strømme til dig skal du skride til handling!

Handl på hver enkelt idé, du får, for man ved ikke med sikkerhed, hvad man kan opnå ved det.

Man kan skabe et lille resultat eller et stort resultat; uanset hvad, vil man skabe noget.

Hvis man ikke gør noget og forventer et resultat, er det ligesom at vente på ilden, før man har fundet brændet.

Forvent at modtage det du ønsker. Uanset hvor mange idéer du får, så tag handling på dem, for nogle af dem vil uden tvivl føre dig tættere på dit nytårsforsæt.

Det er absolut essentielt, at man udfører alle tre trin.De fleste mennesker begår den samme fejl hvert år ved udelukkende at ændre adfærden.

Det svarer til at ændre farven på sit hår ved hjælp af frugtfarve: Håret ser måske anderledes ud for at stykke tid, men farven er ikke særligt overbevisende og holder ikke længe.

Man er nødt til at ændre årsagen til sin adfærd, hvis man ønsker permanente forbedringer.

Sæt dig et nytårsforsæt, der både inspirerer dig, fordi det er det, du virkelig gerne vil, og som skræmmer dig, fordi du aldrig har gået efter det før.

Du vil opleve, at du ved at sætte store mål, kan opnå mange fantastiske ting. Det bringer flere af dine kvaliteter til overfladen, og du vil nyde alt, hvad du gør, endnu mere.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så tilmeld dig vores gratis webinar i dag.

 

One comment

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS