Disse eksperter siger: Alle mennesker kan tjene en million. Sådan fungerer det!

Af Lasse Løber:

Kasper & Jeppe arbejdede henholdsvis på en folkeskole og i Siemens. De havde et godt liv, men følte alligevel, at der var så meget mere til livet

De ønskede, at tjene flere penge og bringe deres færdigheder ud i verden med mere glæde og lethed, og uden at skulle arbejde 60 timer om ugen. Derfor etablerede de i 2016 deres virksomhed ”Bering & Søgaard – Tænk dig til Resultater” for at inspirere og motivere kvinder & mænd til at opnå succes i livet.

Jeg interviewede de 2 iværksættere og talte med dem om begrænsninger i vores sind og spiritualitet.

 

Lasse: For de fleste mennesker, så er økonomi & penge ikke et emne, som de ønsker, at snakke om. Hvorfor?

Kasper: Penge er ret ofte sat i en negativ kontekst. I de fleste film fremstilles de velhavende og rige personer som griske og kyniske, mens de sympatiske oftest er de socialarbejdende mennesker uden penge. Dette billede er noget, som vi ubevidst accepterer som sandheden i vores eget liv.

 

Lasse: I gamle dage var det manden, der tjente til dagen og vejen, mens konen gik der hjemme. Hvor stærkt forankret  er disse gamle rollemodeller i dagens Danmark i dag?

Jeppe: De er stadigvæk stærkt forankret ubevidst og som en generel opfattelse. Statistikkerne viser for eksempel ofte, at kvinderne ikke får det samme i løn som mændene, og dette skyldes typisk gammel vanemæssig tænkning. Men vi skal huske, at statistik behøver ikke at gøre sig gældende for den enkelte.

 

Lasse: Kan du uddybe det?

Jeppe: Statistikker og gamle kulturparadigmer viser gennemsnittet, men i alle brancher finder vi eksempler på kvinder (og mænd), som falder uden for statistikken og sprænger de gængse resultater og tankegang. Det er i sig selv et bevis på, at vi ikke behøver, at lade statistikkerne påvirke os som enkeltpersoner, men at vi som individer kan skabe de resultater og den succes, som vi selv ønsker.

 

Lasse: Men hvad udgør succes? Når alt kommer til alt definerer alle det forskelligt: For en kvinde kan succes være, at hun tjener 100.000 kr. om måneden. For det andet at hun skal arbejde halv tid og have meget tid til sine børn. Det virker modstridende…

Kasper: Hvis vi tror på, at alt er muligt, så behøver det ikke at være enten – eller. Så kan du tilbringe en masse tid sammen med dine børn, arbejde kun to eller tre timer om dagen og stadigvæk skabe den indtægt, du ønsker. Vi har mange af disse overbevisninger i tankerne som “du kan ikke både skabe karriere og være der for familien.” Eller “du skal arbejde ekstremt hårdt for at tjene mange penge, og derfor må du samtidig gå på kompromis med alt det sjove.” Hvis du løser disse blokeringer, så kan du have alt på én gang. Så let. Så simpelt!

Disse eksperter siger: alle mennesker kan tjene en million. sådan fungerer det!

 

Lasse: Hvor vigtigt er det at elske det, du laver?

Kasper: Jeg vil vende spørgsmålet om: ”Hvor meget af din tid bruger du på at arbejde?” Og: ”Hvor meget af din tid er du villig til at bruge på ting, som du ikke kan lide?” Jeg kan kun tjene en masse penge med lethed, hvis jeg nyder det. At du bliver nødt til at “arbejde hårdt”, hvis du vil lykkes i livet, er falske overbevisninger i vores verden.

 

Lasse: Hvor meget er det muligt, at tjene?

Jeppe: Hvad dit hjerte begærer – der er ingen grænser. Bob Proctor var personen, jeg talte med, da jeg viste ham min lønseddel og sagde, at det her er alt, hvad Siemens betaler. Han sagde; Jeppe du har arbejdet i 2 år ikke… hvordan kan det være, at du ikke klarer dig bedre? Hvortil jeg svarede; jamen det her er alt, hvad Siemens betaler. Bob sagde så; det er ikke rigtigt, det er alt, hvad Siemens betaler dig. Og det fik mig til at det hele på en ny måde. Han sagde; betaler virksomheden ikke 2, 3, 4, 5 gange dette beløb til andre mennesker, og jeg sagde: jo. Så sagde han; så det er ikke alt, hvad Siemens betaler, det er alt, hvad de betaler dig, og hvis du kvalificerede, ville din indkomst så ikke vokse, 2, 3, 4, 5 gange? Og jeg sagde; jo det formoder jeg. Så sagde han; vi behøver ikke at arbejde på Siemens, vi skal arbejde på dig. Se det var begyndelsen på, hvad han kaldte for personlig udvikling. Og jeg har fundet ud af, at din indkomst sjældent overstiger din egen personlige udvikling.

 

Lasse: Og hvordan kan du ændre disse begrænsninger, du har i dit sind?

Jeppe: Ved at stille dig selv spørgsmålet ”Hvis alt var muligt, hvordan ville jeg så foretrække at leve mit liv på? Hvilket tøj ville jeg købe? Hvor mange ferier tog jeg på om året sammen med familien?” Helt ændre din egen opfattelse fra “Hvad der er muligt med min nuværende løn” til “Hvad ønsker jeg?” Når du reevaluerer din egne indre begrænsninger, så ændrer dine resultater sig også.

 

Lasse: I arbejder i jeres coaching med at ændre folks mindset. Hvordan foregår det?

Kasper: Udtrykket ”Mindset” er kendt fra sportens verden. Atleter har nu om dage ikke kun en fysisk træner, men også en coach til at arbejde med deres mindset. Det kan være med til at motivere dem mod en bestemt kamp eller konkurrence. Vores måde at arbejde med ”mindset” går dybere: Hvis du kun skubber folk mod et bestemt mål, så fokuser du mere på det udadtil fremfor udviklingen inde i dig selv, som er den vigtigste. Derfor siger vi ofte, at vi ændrer folks bevidsthed omkring dem selv, og hvad der er muligt.      

 

Lasse: Er det muligt at ændre sin egen bevidsthed, eller kræver det en coach, som kan se det udefra?

Kasper: Det kræver en person, der kan se dig udefra. Se eksempelvis, så kan en god frisør ikke fortage en god klipning på sig selv. Nej! De bliver nødt til at gå til en anden god frisør for at få en god klipning. Selvfølgelig kan man ændre små ting i sit liv, for eksempel ved at læse motivationsbøger. Men, hvis du har en mentor, så kan du opnå dine mål meget hurtigere, fordi du får alle genvejene og slipper for at begå en masse fejl og spilde en masse tid og ressourcer.

Jeppe: Det er også guld værd at have nogle andre mennesker tæt på dig, der faktisk støtter dig i dine drømme. Dette er med til at frigive mere energi og flere muligheder! Blandt venner, familie eller kolleger hører du ofte sætninger som: “En ting ad gangen, tag det nu roligt, mindre kan også gøre det.” Du er nødt til at bringe dig i det rigtige miljø – en græskarkerne vokser jo heller ikke særligt godt på et betongulv.

Disse eksperter siger: alle mennesker kan tjene en million. sådan fungerer det!

 

Lasse: Og hvad med loven om tiltrækning, som I ofte taler om?

Kasper: Yes. Det jeg sætter mit fokus på, er også det, jeg tiltrækker ind i mit liv. Når jeg eksempelvis tænker på røde biler, så begynder jeg at se røde biler hele tiden. Dette er noget, som mange mennesker ubevidst bruger til for eksempel at manifestere en parkeringsplads. De kører rundt og tænker: ”Jeg har brug for en parkeringsplads nu.” Og wupti… lige ved indgangsdøren finder de en ledig plads.

Men du kan også bruge dette værktøj bevidst, f.eks. ved at skabe en ny overbevisning der hedder: “Jo flere kunder jeg har, jo mindre skal jeg arbejde.” Eller: “Jo flere penge jeg tjener, jo lettere bliver det.” Det du tror, der er sandt for dig selv, skaber din egen virkelighed. Alle store succesfulde ledere har været enige om dette – vi bliver, hvad vi tænker.

 

Lasse: Og det fungerer?

Jeppe: Når du begynder at se universet som en tjener i en restaurant, så begynder der at ske magiske ting i dit liv. Begynd at fokusere på de ting du ønsker dig i livet, fremfor hvad du ikke ønsker eller ikke har. Og lad for guds skyld være med at tøve eller tvivle. Det ødelægger processen! Men hav i stedet den samme energi og selvstillid, som når du bestiller spaghetti bolognese på en lokal restaurant. Du ved med dig selv, at tjeneren kommer, når du har bestilt retten. Det er den måde ”Loven om tiltrækning” fungerer på. Også selvom du ikke tror på det. ”Loven om tiltrækning” virker hver gang og hele tiden. Spørgsmålet er bare, om man har lært at udnytte den.

 

Lasse: I har skabt en online millionforretning på 3-4 år. Kan alle virkelig efterligne dette og tjene en million?

Jeppe: Yes. Helt bestemt! Hvis vi kan, så kan alle andre også gøre det. Kunsten er at udvikle tillid til din egen intuition. Ofte kommer hovedet – det vi kalder for paradigmet i vejen, og fortæller dig, at det ikke er muligt for dig. Vi giver os selv mange undskyldninger for, hvorfor vi ikke kan lykkes med vores mål i livet. Og gæt hvad der sker?! Du lykkes ikke med dem, fordi det er det, du fokuserer på. Det svarer til sælgeren, der fortæller sig selv, at han ikke er en god sælger, ringer til en kunde, får en afvisning og bekræfter over for sig selv; ”hvad sagde jeg – jeg kan ikke finde ud af at sælge.” Faktum er, at alle kan lære at sælge, men det starter alt sammen i sindet.

 

Lasse: Hvordan går spiritualitet og business hånd i hånd?

Kasper: Vi mennesker arbejder ud fra 3 stadier: Vi er spirituelle, vi har en intellekt, og vi lever i en fysisk krop. Vi ønsker at arbejde med iværksættere på en yderst åndelig måde – og det fungerer vidunderligt i miljøer som er præget af høj kvalitet, gode hoteller, i ren luksus. Fordi penge også er yderst spirituelle. Det er energi, som skal være i bevægelse. Det brister, hvis du hele tiden sparer op til ”dårlige tider” og ikke har dem i omløb. Det er ligesom blod, det størkner, når det står stille. Vejen til at tjene penge med lethed er den dybeste og mest åndelige rejse ind i sig selv, den største transformation, man kan forestille sig.

Disse eksperter siger: alle mennesker kan tjene en million. sådan fungerer det!

2 Comments

  1. Jeg har mærket min intuition fører mig i de rigtige retninger.
    Jeg møder mennesker i synkronisitet
    Jeg har besluttet at ville tjene penge på mit mål. Jeg tiltrækker og jeg bliver støttet af Kasper, Jeppe, Bob Proctor, Christina, m.fl
    Jeg fravælger mennesker der suger mig for energi.

  2. Du har virkelig fanget det Inger Marie – så dejligt at høre og følge dig!

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS