Gør din idé til virkelighed

Ved du, hvad den værste del ved ikke at gøre din idé til virkelighed?

 

Den forbliver lukket inden i dig, og verdenen får ikke lov til at få glæde af den.

 

Tænk over det.

 

Idéer er baggrunden for enhver betydelig fremgang for mennesker. Fra teknologi, der holder verden forbundet, til medicinsk fremgang, der hjælper os med at blive raske. Idéer er den primære grund til en stor del af alt det, vi nyder i verdenen omkring os.

 

Det er ikke ualmindeligt, at folk rækker ud mod andre, for at få dem til at realisere en idé de har. De har ingen problemer med at se andres dygtighed, men de har svært ved at se deres egne kompetencer og handle på dem. De ser andre som mere succesfulde, mere selvsikre, bedre i stand til at gøre deres idé til virkelighed.

 

Men sandheden er den, at hvis andre kan gøre det, så kan de også. Faktisk, vil de sikkert gøre det endnu bedre, fordi det er deres idé. Det er noget de er passionerede om.

 

Så hvad med dig?

 

Hvad stopper dig fra at udføre dine store idéer? Hvad stopper dig fra at gøre din idé ti virkelighed?

 

Føler du dig, som så mange andre, overvældet? Og ved du ikke, hvor du skal starte?

 

Hvis det er tilfældet, så håber vi, at de tre ting vi foreslår i dette opslag vil hjælpe. Vi begynder med at starte der, hvor du er.

 

Simpel og effektiv

 

Udover at starte, hvor du er, så skal du tænke over, hvad du har, i stedet for at tænke på hvad du ikke har. Derefter begynder du at fokusere dine tanker på den idé, du gerne vil føre ud i livet.

 

Når du gør disse tre ting, vil du tiltrække, alt du behøver for at føre din idé ud i livet.

 

Ting som start hvor du er og få dit sind i fokus giver lidt sig selv. Hos Bering & Søgaard hjælper vi dig hellere end gerne med af få dit sind i fokus med mental træning. Kom i gang.

 

Det at tænke over, hvad du har, er relativt lige ud ad landevejen. Men vi vil gerne minde dig om noget, du har haft før i tiden, der kan få processen til at gå meget lettere.

 

Genfind en selvsikker sindstilstand

 

En stor del af at få succes er at have det rigtige mindset. Det mindset du har, hver gang du opnår noget betydeligt.

 

Så næste gang du har en fantastisk idé. Tænk på et tidspunkt i dit liv, hvor du opnåede noget, du til at starte med, ikke troede på, du kunne.

 

Måske udførte du en opgave med gode resultater, bestod et fag med topkarakter, overkom en betydelig forhindring, eller skiftede karriere og nød stor succes.

 

Nu skal du genskabe den sindstilstand, du havde, da du opnåede den succes. Vi taler om glæden, du følte, da du havde opnået målet. Vi taler om den faste, selvsikre følelse, du havde, da du indså, at du ville lykkes.

 

Genkald, den følelse du havde, da du vidste, du var mere end kompetent nok til at gøre det nødvendige for at opnå målet.

 

Nu skal du forbinde punkterne fra, da du startede processen til det tidspunkt, hvor du nåede i mål. Lav en tidslinje med så mange detaljer og omkringliggende omstændigheder, som du kan. Herunder også om den sekvens af opgaver du tog på dig, dit niveau af engagement, og det mindset du havde undervejs.

 

Selvom ikke to projekter er ens, kan denne ”succes-tidslinje” fortælle dig en del om, hvad der kræves af dig for at opnå dit mål. Brug noget tid på at tænke over, hvordan du kan tilføre, hvad du gjorde, og hvad du lærte fra din fortid til at implementere nye idéer.

 

Derefter tænk over dette:

 

Hvis du tog en fast beslutning om at gøre din idé til virkelighed. Og hvis du vidste, at du ikke kunne fejle.

 

Hvordan ville du føle? Hvordan ville du opføre dig? Hvad ville din sindstilstand være, når du kastede dig ud i det?

 

Gør hvad end det tager for at fastholde din opmærksomhed mod det. Og lad dette være rammen for din mentale arbejdstilstand, så ofte som muligt. Du ved, at du har opnået den ønskede sindstilstand, for du føler en bølge af energi og begejstring for at komme i gang.

 

Gør alvor af din idé – gør din idé til virkelighed

 

Gør dette til dagen, hvor du committer dig til en af dine store idéer – også selvom det hele synes at være en smule overvældende.

 

Del din store, skræmmende idé ned i forskellige små mål. Sæt derefter en deadline for at opnå det første mål. En deadline fokuserer din opmærksomhed, det motiverer dig, og det holder dit momentum i gang.

 

Glem aldring, at du har storhed inden i dig. Så lad ikke en nytænkende idé gå ubemærket hen. Engager dig i den, forbliv fokuseret og derefter, gør det du allerede ved, hvordan man gør.

 

Gør din idé til virkelighed,

 

Kasper & Jeppe

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS