MENTALTRÆNING

Find din indre balance og styrk dit fokus sind mindset

SKRIV DIG OP I DAG

Udfyld formularen for at høre nærmere om mentaltræning. Vi hjælper dig med at finde din indre balance.

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Mentaltræning 1

Mentaltræning - genvejen til dine mål

Beundrer du ofte topatleter for deres fantastiske præstationer? Og deres vedholdenhed og evne til at holde fokus og bevare roen under pres? 

Du skal vide, at det du beundrer dem for, kan du også opnå!

Mentaltræning er brugt af især topatleter og hos flere og flere sportsfolk, men det er ikke kun på sportspladsen, at mental træning kan gøre en forskel. Ved at træne dine mentale evner vil du også opleve fremskridt på både arbejdspladsen og i privatlivet.

Alle er fra naturens side udstyret med de samme evner, men desværre er det kun en brøkdel af befolkningen, der formår at udnytte dem optimalt.
I et forløb hos Bering & Søgaard lærer vi dig om dine mentale evner og hjælper dig med at udnytte dem bedst muligt, så du kan skabe toppræstationer i alle områder af dit liv.

Træf en beslutning i dag om ikke at lade udefrakommende distraktioner bremse dig og begynd at opleve de resultater, som du fortjener. 

Mette fik større selvtillid og bedre balance...

"Jeg har fået en langt større tro på mig selv og mine beslutninger. Derudover lykkedes det mig at vækste min blomsterbutik, samtidig med at jeg fik en fantastisk datter."

Mentaltræning skaber robusthed og balance

Vi ved alle sammen, at det er vigtigt at træne og dyrke motion for at holde vores krop sund og rask. Men hvad vi ofte glemmer er, at det er mindst lige så vigtigt at holde sindet skarpt med mentaltræning. Sindet er nemlig et mindst lige så vigtigt og kraftfuldt, hvis ikke mere, værktøj end kroppen, når vi vil leve vores liv og opnå det, vi drømmer om og ønsker os. Faktisk er kroppen et instrument af sindet. 

De fleste ved, hvordan de skal træne deres krop for at opnå de ønskede resultater, og hvordan de skal sætte mål for deres fysiske træning. Med vores forløb i mental træning lærer du at gøre det samme for det mentale aspekt. Kun med en stærk psyke er du nemlig rustet til at gå gennem livet med styrke, glæde og vedholdenhed, uanset hvad du bliver budt på.

Mentaltræning – find din indre balance – bering søgaard
Mentaltræning – find den indre ro – bering søgaard

Det bliver ikke nemmere – men du kan blive stærkere

At leve kan være udfordrende. Vi kommer alle sammen til at gå igennem hårde tider og møde svære udfordringer. Hverken i arbejds- eller privatlivet kan vi forvente, at vi ikke støder på problemer hen ad vejen. Så hvad kan vi gøre for at sikre os et lykkeligt og tilfredsstillende liv? Vi kan ikke fjerne problemerne. Men vi kan ruste os selv bedre til at håndtere dem på optimal og effektiv vis. 

Du kan ikke stoppe livets bølger – men du kan lære at surfe. Ligesom du kan træne din krop op for at løfte en tung vægt, kan du ved hjælp af mentaltræning også ruste dit sind til at håndtere konflikter og udfordringer på nemmere og bedre vis. Derfor er mental træning alfa og omega for dig, der gerne vil udvikle dig personligt og forbedre dit liv på flere områder. For selvom problemerne ikke nødvendigvis bliver bedre hen ad vejen, kan du sagtens blive det.

Hvad er mentaltræning, og hvordan gør man det?

Mentaltræning er for mange et fremmed og lidt utydeligt begreb. Det er nemt nok at træne kroppen og få pulsen op, men hvordan træner man egentlig noget, som man ikke kan se eller holde på? Mentaltræning handler i høj grad om at arbejde med din underbevidsthed. Den del af sindet har nemlig utrolig stor indflydelse på vores dagligdag, og hvordan vores liv udfolder sig. 

Vores bevidste tanker og handlinger er nemme at ændre på fra dag til dag. Men det er den ubevidste del af vores mentalitet – især de såkaldte paradigmer – som virkelig er en udfordring at arbejde med. Men hvis man er seriøs med sin selvudvikling og gør en indsats for at arbejde med sin underbevidsthed, vil man se utrolige resultater. 

Mentaltræning – skærp dit fokus – bering søgaard
Mentaltræning – få styr på din hverdag – bering søgaard

Udvikling sker, når du ændrer dine paradigmer

I din underbevidsthed er vi alle programmeret med et paradigme. Et paradigme kan sammenlignes med et softwaresystem, som man installerer på en computer. Det er vores autopilot, som afgør de tanker og handlinger, som vi ikke er direkte bevidste om. I modsætning til hvad mange helst vil tro, er det vores vaner og underbevidste kodning, der afgør op mod 97% af vores tanker og handlinger. Hvis man virkelig vil se forandring i sit liv og opnå resultater med sin mentale træning, er det altså her, at man skal lægge sine kræfter og energi. At ændre sine paradigmer kræver både tid og tålmodighed, men det kan faktisk være sjovt at ændre dem. Og når det lykkes at ændre sine paradigmer, så de stemmer overens med ens sande drømme og ønsker, vil man hurtigt se sit liv forandre sig til det bedre. 

Du kan opnå alt, hvad du drømmer om

Vi har alle sammen ting, som vi går og ønsker os, tænker på og drømmer om. Desværre er det kun en lille procentdel af alle, der rent faktisk formår at gøre deres drømme til virkelighed. Men stik imod den brede opfattelse skyldes det ikke, at de er gjort af noget andet stof end os andre eller født under en heldig stjerne. Vi tror på, at alle kan opnå alt, hvad de drømmer om. Det kræver blot den rette indstilling og en del mental træning. Det handler både om at turde være ærlig over for sig selv og indrømme, hvad man virkelig vil og ønsker sig – og derefter sætte mål, der matcher det. Derudover skal man også ændre sine paradigmer, så de afspejler den person, man er, og det liv, som man ønsker at leve. Vi oplever, at mange sætter deres mål efter, hvad de tror, at de kan opnå, frem for hvad de virkelig ønsker sig. Men ved hjælp af mentaltræning kan du komme til at opnå alt, hvad du drømmer om. 

Mentaltræning – få større selvtillid – bering søgaard

Du kan opnå alt, hvad du drømmer om

Vi har alle sammen ting, som vi går og ønsker os, tænker på og drømmer om. Desværre er det kun en lille procentdel af alle, der rent faktisk formår at gøre deres drømme til virkelighed. Men stik imod den brede opfattelse skyldes det ikke, at de er gjort af noget andet stof end os andre eller født under en heldig stjerne. 

Vi tror på, at alle kan opnå alt, hvad de drømmer om. Det kræver blot den rette indstilling og en del mental træning. Det handler både om at turde være ærlig over for sig selv og indrømme, hvad man virkelig vil og ønsker sig – og derefter sætte mål, der matcher det. 

Derudover skal man også ændre sine paradigmer, så de afspejler den person, man er, og det liv, som man ønsker at leve. Vi oplever, at mange sætter deres mål efter, hvad de tror, at de kan opnå, frem for hvad de virkelig ønsker sig. Men ved hjælp af mentaltræning kan du komme til at opnå alt, hvad du drømmer om. 

Lær dig selv at kende og find dit mål med mental træning

Mentaltræning handler ikke kun om at opnå et viljestærkt og målrettet sind. Det handler også om at turde kigge indad og lære sig selv at kende. Det handler om at indrømme over for sig selv, hvad man virkelig drømmer om, og hvad man er bange for. Først derefter kan man sætte sine mål og ændre sine paradigmer. At lære sig selv at kende er første skridt i retning af at finde sin passion og opnå mere succes, arbejdsglæde og større selvtillid. Kun når man kender sine egne styrker og svagheder, kan man nemlig arbejde med dem og tage højde for dem, når man sætter sine endelige mål. 

Vores kursus i mentaltræning og selvudvikling hjælper dig på vej i denne proces. Ved hjælp af forskellige mentaltræningsøvelser kan du komme tættere på dig selv og dit endelige mål. En personlig coach ved din side sikrer, at du får hjælp til mindfulness og den personlige udvikling, samt at du fastholder motivationen gennem hele processen.  

Prøv at udfordre dig selv - uanset hvem du er

For mange vil det at fokusere på mentaltræning være en udfordring. Både fordi det er noget nyt, og fordi det kræver, at man bryder ud af sine faste vaner og rutiner. Men det giver pote at udfordre sig selv. Mental træning er nemlig noget, der kan komme alle til gode – både i arbejds- og privatlivet. Personlig udvikling styrker nemlig din psyke og er dermed også en måde at behandle forskellige psykiske lidelser. Ved hjælp af de rigtige øvelser og hjælp fra en personlig coach kan du eliminere præstationsangst, usikkerhed og unødig stress, Samtidig opnår du mere personlig og mental styrke, der øger din selvtillid, giver mere arbejdsglæde og skaber permanente forbedringer. Uanset hvem du er, eller hvilke mentale udfordringer du har, kan mentaltræning være med til at føre dig derhen, hvor du drømmer om at være.

Mentaltræning – nå til tops – bering søgaard
Mentaltræning – lær dig selv at kende – bering søgaard

Mental udvikling kan være alternativ til psykoterapi

Vi lever i et moderne samfund, hvor vores lidelser og problemer i højere grad er psykiske end fysiske. Flere og flere må kæmpe med stress, angst og lavt selvværd. Det betyder også, at flere og flere søger psykologhjælp for at få hjælp og behandling. Psykoterapi kan være en stor og vigtig hjælp, hvis man har brug for at få håndteret noget, der er sket i fortiden. Men hvis du hellere vil fokusere på fremtiden, kan mentaltræning være et godt alternativ til psykoterapi. Mentaltræning kan nemlig også være en form for stresshåndtering og skabe et bedre psykisk arbejdsmiljø. Med mentaltræning gør du brug af blandt andet positiv psykologi, så du ikke kun kommer dine problemer til livs, men også skaber grobund for nye og gode ting som for eksempel et bedre selvværd, et varigt vægttab eller større arbejdsglæde. Derfor er mentaltræning et alternativ til psykoterapi, der er værd at overveje, hvis du ikke kun vil have problemløsning, men også fundament for et bedre og mere succesfuldt liv.

Kom længere med en personlig coach

Mentaltræning og mindfulness er noget, som man sagtens kan praktisere selv. Men hvis man ikke har det store kendskab til begreberne, skal man først til at sætte sig ind i de rigtige metoder og øvelser. Derudover er det nemmere at opnå gode resultater, hvis man er sammen om det. Et samarbejde mellem dig og en personlig coach vil gøre det nemmere at fastholde inspirationen og motivationen. En personlig træner er der ikke kun for at lede dig i den rigtige retning, men også for at støtte i overgangsfasen. Mentaltræning er nemlig ikke kun en dans på roser, for ligesom med fysisk træning vil der være ekstra svære udfordringer og dage, hvor man er mere oplagt end andre. Men når det så er sagt, er arbejdet med mentaltræning altid det værd. 

Mentaltræning – træn dit sind – bering søgaard

DET HANDLER OM DIN MENTALE SUNDHED

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores stressforløb, så fortvivl ikke. Kasper Bering og Jeppe Søgaard sender dig gerne den information du behøver for at træffe den rigtige beslutning. Kontakt os nedenfor.

Vil du godt i gang med den mentale træning?

Vi står altid klar til at hjælpe dig i gang med den mentale træning og sørge for, at du får mest muligt ud af den. Vores personlige coaches har selv gennemgået samme proces og er derfor det rigtige valg af partner. Hvis du vil vide mere om mentaltræning eller have priser på vores forløb, så er du altid mere end velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak. 

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS