Hårdt arbejde og høj intelligens er ikke nok

Hvis du har drømme om at være utrolig succesfuld, have et sundt helbred og være glad hver dag – så er det her noget for dig.

Vi er blevet opdraget til at tro, at hårdt arbejde og høj intelligens er forudsætninger for succes. Dette er simpelthen ikke sandt. Begge er værdifulde kvaliteter, men de kan ikke bygge en bro mellem, hvor du er, og hvor du ønsker at være.

Vi har 5 sanser – vi kan se, høre, smage, lugte og føle. Og vi er blevet programmeret til at leve ud fra dem. Som børn sagde de vokse: ”Vil du lytte til det, jeg fortæller dig? ”Vil du se på det her?” Dine 5 sanser er som små antenner.

Vi er blevet styret af udefrakommende påvirkninger. Vi lader karaktererne, bankkontoen, hvad folk siger, det vi tænker andre tænker og vores opfattelse af, hvad de tænker om os kontrollere os. Vi bruger vores sanser – og det er alt sammen udefrakommende påvirkninger.

Det vi ønsker at forstå er, at sanserne kan få os i en masse problemer. De er givet til os for at hjælpe os med at kommunikere med vores omgivelser. Det har aldrig været meningen, at de skal kontrollere vores liv. Vi ønsker ikke at være genstande for det, der foregår omkring os.

Du er født med 6 intellektuelle evner, og når de er forstået og anvendt korrekt, danner de en bro for dig – de er designet til at hjælpe dig med at VÆRE, GØRE og HAVE mere… Problemet er, at mange mennesker ingen idé har om, hvordan man anvender dem.

Læs videre for at forstå, hvordan dine intellektuelle evner kan hjælpe dig.

 

Fantasi

evnen til at forestille sig eller danne mentale billeder eller begreber af noget, der ikke er til stede for sanserne.

Du kan bogstaveligt talt drømme din vej til succes

Din fantasi er begyndelsen på alting. Alt er først skabt i et billede – og fantasien giver dig mulighed for meningsfuldt at bringe dine mål til live.

Denne perle af et aktiv er undervurderet, og den er beregnet til mere end bare hjernedød dagdrømmeri … din fantasi tillader dig at bringe fremtiden ind i nutiden.

Fantasien gav os glødelampen, kuglepennen, lufttransporten, computeren; alt det du ser skabt af mennesket var først skabt i en persons fantasi. Når du forstår og anvender din fantasi korrekt, vil du være i stand til at skabe nye niveauer af succes i dit liv.

”Your time is limited, so don’t waste it living someone else’s life. Don’t be trapped by dogma – which is living with the results of other people’s thinking. Don’t let the noise of others’ opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition.”

Steve Jobs

Intuition

direkte opfattelse af sandhed, fakta, etc., uafhængigt af nogen begrundelsesproces; øjeblikkelig fornemmelse.

Lyt – Dette kan guide dig til de højeste toppe af succes

Intuition er den indre viden – den “lille stemme,” der altid taler sandt. Udviklingen af denne kraftfulde intellektuelle evne kan forvandle dit liv på fantastiske måder.

Når du udvikler din intuition, vil du være i stand til at bruge din intuition til målrettet at opnå større succes og have større tillid til hurtig beslutningstagning.

“Your intuition knows what to write, so get out of the way.”

Ray Bradbury

Vilje

evnen for bevidst og målrettet handling; evnen til at fokusere.

Tag kontrol over dit LIV og dine RESULTATER – Sådan gør du…

”Vilje” er et begreb, du sikkert har hørt og brugt mange gange i dit liv. Viljen er den intellektuelle evne, der giver dig mulighed for at holde en idé for dit indre øje med udelukkelse af alle udefrakommende forstyrrelser.

Når du lærer at fastholde visionen om, hvad du virkelig ønsker, dit ønskede resultat, med udelukkelse af forhindringer og nuværende omstændigheder – kan du så forestille dig de måder, dit liv vil forbedres?

“The will to win, the desire to succeed, the urge to reach your full potential… these are the keys that will unlock the door to personal excellence.”

Confucius

Hukommelse

mental  kapacitet til at fastholde og genoplive fakta, begivenheder, indtryk, etc. eller mindes og anerkende tidligere erfaringer.

Husk – Din bedste mulighed lige nu

Din hukommelse er perfekt. Denne erkendelse er så vigtig. Fordi som du vil opdage, er din hukommelse så meget mere end en mental filmrulle af din fortid. At opnå tillid til styrken i din hukommelse er nødvendigt for din samlede succes.

Hukommelsen kan også bruges til at skabe fremtidige påmindelser. Oprettelsen af et nutidigt minde på en begivenhed, som endnu ikke er manifesteret i den materielle verden.

“I’ve learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.”

Maya Angelou

Ræsonnere

evnen til at vurdere og danne konklusioner.

Utrolige resultater kræver ulogiske ræsonnementer

Dette er dit vigtigste værktøj. Denne evne er udgangspunktet – og den giver dig muligheden for at tænke.

Jeg er sikker på, at du anerkender, at menneskets tanker og opfindsomhed er ansvarlig for hver opfindelse og innovation.

Du har sikkert hørt historien om Edison, der opfandt glødepæren… Du kan se på den historie og konkludere, at hans tanker førte til opfindelsen af glødende lys.

“I have not failed. I’ve just found 10,000 ways that won’t work.”

Thomas A. Edison

Opfattelse

fortolkning af det vi sanser; forståelsen gennem vores sanser og sind.

Det bedste scenarie er altid tilgængeligt

Mere end bare point-of-view, esensen og den dybere mening med opfattelsen er så kraftig, at det alene kan have en dybtegående indvirkning på dit liv.

En gang troede vi, at jorden var flad. Hvad ændrede sig? Vi ændrede vores opfattelse. Jorden ændrede sig ikke. Jorden havde samme form dengang, som den har nu. Det var vores opfattelse, som vi ændrede.

Intet i denne verden, selv hvad der synes at være den værste omstændighed nogensinde, er godt eller dårligt – det er der bare.

Når vi bruger opfattelsen til vores fordel, kan vi se og udnytte muligheder, som ellers er usynlige.

“Miracles happen everyday, change your perception of what a miracle is and you’ll see them all around you.”

Bon Jovi

“The best time to plant a tree is 20 years ago,
the second best time is now”

-Kinesisk ordsprog

 

P.S. Ønsker du at lære den egentlige årsag til dine resultater, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

One comment

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS