Hvad er succes?

Hvad er succes? – Ifølge Earl Nightingale, min mentors mentor, er definitionen på succes en person, der realiserer et værdigt forudbestemt mål.

Så en succes er landmanden, der dyrker afgrøder, fordi det er det, han ønsker at gøre.

En succes er iværksætteren, der starter sig eget firma, fordi det er hendes drøm.

En succes er mellemlederen, der ønsker at være den bedste leder og forfølger det mål.

I den vidunderlige bog, ”The Magic of Thinking Big,” fortæller dr. David Schwartz en historie om en mand, der var en usædvanlig vellykket ledelseskonsulent…

Når du gik ind på denne mands kontor følte du, at du virkelig var på de bonede gulve. En eksklusiv placering, fine møbler og tæpper, travle personer, vigtige kunder – alt tydede på en velstående virksomhed.

Hvad er succes?

Bag denne velstående og respekterede virksomhed var historien om en mand, der mistede ti års opsparing i sine første seks måneder i erhvervslivet, og som boede på hans kontor i flere måneder, fordi han ikke havde penge til at betale husleje til en lejlighed.

En mand der afslog mange “gode” jobs, fordi han ønskede at holde fast ved sin idé og få det til at lykkes. En mand der hørte potentielle kunder sige nej hundrede gange så ofte, som de sagde ja.

Denne meget vellykkede ledelseskonsulent var ikke en genial mand eller en velhavende mand eller en heldig mand.

Han var simpelthen en vedholdende mand, der aldrig tænkte, at han havde tabt -han fortsatte med at bevæge sig mod sit mål.

Denne mand blev ikke en succes, da han havde råd til fine møbler og tæpper. Han var en succes i det øjeblik, at han besluttede at starte sin virksomhed.

Er det ikke en forfriskende måde at se succes på?

Tænk over det…

Uanset hvor mange tilbageslag du har haft, eller hvor lang tid det vil tage at komme dertil, er du en succes, så længe du ved, hvor du skal hen.

Elsker du ikke bare det?

 

Følg os på Facebook, hvis du ønsker inspirerende perler på din væg.

Og tilmeld dig vores gratis webinar for mere værdifuld information.

One comment

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS