Den idiotsikre vej til at styre sit liv

Har du også svært ved at finde hoved og hale i strategier og planer i det nye år? Her er en idiotsikker vej til at opnå sine mål og få styr på sit liv.

Er det virkelig muligt at styre sin egen skæbne?
Mange store digtere og forfattere har i tidens løb sagt, at det er muligt. Og det kan man.

Skåret helt ned skal du faktisk bare følge disse 3 trin:

  1. Bestem, hvad det er, du vil.
  2. Skriv et statement, hvor du fortæller, hvad det er, du ønsker.
  3. Gentag statementet højt – flere gange om dagen. Så du virkelig føler, at du ønsker det.

Herefter vil du opleve, at dit ønske vil materialisere sig ud i din fysiske verden, og at du virkelig tror på, at dit ønske bliver til virkelighed. Når du visualiserer og gentager statementet hele tiden, vil du nemlig skabe et billede i din underbevidsthed af, hvad det er, du ønsker dig.

Jo oftere du gør noget for at plante billedet med positive følelser, som for eksempel ”Jeg er glad og taknemmelig lige nu, fordi…”, så giver du energi til både dig selv og ønsket. Og det er hvad, der er brug for, for at realisere dit ønske. Din underbevidsthed vil simpelthen gøre arbejdet for dig.

Du behøver ikke nødvendigvis at vide, hvordan du skal komme frem til, hvad du ønsker dig. Alle undersøgelser og skrivelser gennem tiden peger på, at det er irrelevant. Det vigtigste er, hvordan du tænker og føler omkring dét, du ønsker dig.

Ved at tænke på hvad du vil have positive følelser omkring og tage et skridt ad gangen, så kommer dette ”hvordan” helt af sig selv hen ad vejen.

Start allerede i dag

Du kan allerede i dag starte med at visualisere. Sæt dig et par minutter bare, og tænk på noget, du virkelig gerne vil være, gøre eller have.
Følg derefter de tre meget simple trin fra starten af artiklen.

Når du så skriver dit ønske ned, så tænk på, hvordan du gerne vil føle, når du har fået dit ønske opfyldt. For faktisk er følelserne reelle. Husk så på de her positive følelser, mens du læser dit statement højt. Du vil hurtigt mærke, hvordan positiviteten strømmer inden i dig, mens du læser det.

Du kan også prøve at materialisere dit ønske. Brug fantasien til at føle det, røre ved det, dufte det, høre det og måske smage det.

Og så er det vigtigste af alt, at ønsket er hundrede procent dit ønske.

Find dit helt eget ”sweetspot”

Hele processen med at sætte mål, ønsker og ikke mindst med at tage skridtene mod at styre skæbnen, handler om, at du skal have det godt med dig selv og dit liv.

Hvis du er i tvivl omkring dine ønsker og mål, holder du ikke kun op med at vokse som menneske, men det får dig også til at skabe negative vibrationer i din underbevidsthed, og så føler du dig ”dårlig.”

Og det går ikke! Du bliver nød til at finde din passion. Derfor skal du selvfølgelig have nogle værktøjer:

Find et stille og roligt sted, hvor du kan slappe af i et par minutter. Slip alle spændinger, slap af i hovedet. Lav en liste over alle de ting, du ville have, hvis penge ikke var et problem, eller hvis du vidste, at du ikke kunne fejle.

Skriv alt ned, hvad du kommer til at tænke på. Det kan være alt fra at købe dit drømmehus til at starte en virksomhed eller måske lære et fremmedsprog. Få alt ned.

Derefter skal du vurdere hvert element på listen på en skala fra 1 til 5, alt efter hvor meget du ønsker dig det. Hvis du har et brændende ønske om det, så giv det en 5’er. Hvis du bare gerne vil have det, men du ikke rigtig føler noget omkring det, så skal det have 1.

Når du så har gjort det, skal du vurdere, hvor meget du tror på, at du kan opnå ønsket. Hvis du tænker, at det er helt umuligt eller tæt på umuligt, så giv det en 1’er. Hvis du helhjertet tror på, at du kan opnå det, så giv det 5.

Vælg til sidst et mål, som du brændende ønsker, men som ”kun” scorer en 3’er eller 4’er på din skala over, om det er muligt at opnå.

Dette mål ligger i dit ”sweetspot”. Det er et ønske, du virkelig, virkelig brænder for, og du tror på, at du også kan opnå det.

Og husk så, at når du første gang gør noget succesfuldt, og det virker, så tror du mere på dig selv. Du husker det sikkert fra, da du lærte at cykle eller bruge en computer.

Og du vil se det samme, når du går i gang med disse simple 3 trin.

>> Har du lyst til endnu mere hjælp, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

One comment

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS