LAV DIT TRÆK, FØR DU ER KLAR

En person kan bruge et helt liv på, at lægge fundamentet for at opnå noget virkelig stort. Men forstå venligst, at du ikke kan ”forberede” dig på at tage et spring i dine resultater. Du tager springet, og derefter finjusterer du din tilgang. Du går efter det, i stedet for altid at gøre dig klar. “Nulfejl” er et fjendtligt begreb i jagten på at tage et spring i dine resultater.

Hvad er DIN strategi?

Først handler du, så finder du ud af detaljerne i din strategi. Tag handling på din drøm … start … og lad det der sker, hjælpe dig med at udvikle en sammenhængende plan. Mobilitet er det afgørende element. De strategiske planlægning udvikler sig naturligt ud af din opdagelseproces. Du vil opdage, når du er på vej, at du ved mere, end du ved, at du ved. Blot stol på din intuition.

Endnu engang er et spring i dine resultater noget, du allerede er parat til at gøre! Det er ikke noget absurd, der kræver et fantastisk lykketræf bare for at have en lille chance for at virke. Det er ikke et eksempel på at din rækkevidde overstiger din forståelse. Og det er absolut ikke et spørgsmål om at gå efter nogle store mål, der kræver omhyggelig forberedelse.

Et spring i dine resultater er et træk, der er dit, som du kan tage. Lige nu. Det repræsenterer et kæmpe skridt, du kan tage ved blot at beslutte at åbne dig selv op for de ressourcer, der i øjeblikket er tilgængelige for at tjene dig.

“At gøre sig klar” er helt ærligt en dårlig undskyldning, en handling på grund af angst, et uærligt trick du bruger mod dig selv.

Du er allerede positioneret til at nå til et højere præstationsniveau. Hvis du venter, indtil du kan få det perfekte tidspunkt, vil du aldrig få det overhovedet.

Hvis du ikke er klar i dag, vil du heller ikke være klar i morgen!

Tiden til at starte er nu.

Tilmeld dig vores gratis webinar i dag.

One comment

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Leave a Reply

Kontakt os her: