Mod eller konformitet

Earl Nightingale, som var mentor for Bob Proctor, var i mange år den mest populære i radioen. Hans radioprogram, “Our Changing World” blev udsendt på over 1.000 radiostationer rundt om i verden.

Han forberedte og skrev hvert radioshow selv. Manden spiste næsten bøger til morgenmad. Han blev nærmest besat med ideen om, hvorfor så få mennesker lykkes i livet, og så mange andre ikke gør.

Bryd væk fra mængden

Vi beundrer den modige person og opfatter ganske ofte personen, der mangler mod som en kujon. Det var imidlertid ikke sådan, at Earl Nightingale så det. Han sagde, at det modsatte af mod var ikke at være en kujon, det var konformitet.

Jeg tror, at ​​jo mere du tænker på det, desto mere vil du være tilbøjelig til at være enig med ham. Det kræver mod at bryde væk fra mængden, at gå din egen vej og at gøre det, der kan være upopulært.

Det kræver mod at forsvare den person, der bliver uretfærdigt behandlet i stedet for at følge mængden.

Det kræver mod for teenageren at sige nej, når alle de andre børn begynder at gøre de forkerte ting.

Earl Nightingale havde ret – det modsatte af mod er konformitet. Det er en af grundene til, så få mennesker nyder langvarig succes. Det er så nemt at gå sammen med den store gruppe.

Næste gang du opfordres til at stille dig ind på linje med de andre, og alt i dig siger nej – så vær modig og gå din egen vej.

Stol på dig selv og din egen intuition.

Følg dit hjerte – for der er ingen kompensation i konformitet.

Skab et nyt liv

Hvis du gerne vil være mere modig, udadvendt eller vellykket, kan du tilmelde dig vores gratis webinar.

Du vil opdage en simpel og gennemprøvet proces, der hjælper dig med at se dig selv præcis, som du ønsker at være og derefter handle hensigtsmæssigt for at opnå dine ønsker.

Klik her for at tilmelde dig webinaret

2 Comments

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS