Nøglen til at danne nye vaner

Da vi startede med at studere sindet, gik det op for os, hvor vigtigt det er, at forstå sindets kraft, og hvordan det fungerer.

Det er korrekt, at det er vores adfærd, der skaber vores resultater, men for at skabe permanente ændringer, er vi nød til at gå til årsagen af vores adfærd. Beslutninger er starten til at danne nye sunde vaner.

3 skridt til at udnytte beslutningskompetencen

Forbedring af din beslutningskompetence fører til massive ændringer i dine resultater, og der er 3 ting, du skal gøre for at bringe dette kraftfulde værktøj i spil.

  1. Skriv din beslutning ned i nutidsform, som var den allerede truffet.
  2. Træf beslutningen hver dag og hold den hver dag.
  3. Opbyg en stribe af sejre.

Som vi sagde, lyder det så simpelt, at de fleste mennesker vil overse det… så læs videre.

Skriv din beslutning ned i nutidsform, som var den allerede truffet.

Tag et papir og en blyant, sæt dig ned et roligt sted. Slap helt af i kroppen og skriv din beslutning ned i nutidsform, som var den allerede truffet.

Dit sind kontrollerer alt, hvad du gør, og din underbevidsthed kontrollerer de handlinger, du tager. Din underbevidsthed kan ikke skelne mellem, hvad der er virkeligt, og hvad der er fantasi.

Så skriv den vane ned, du ønsker, præcist som den skal være.

Eksempel: Jeg er så glad for, at jeg træner mit sind og min krop hver dag, og jeg har det så fantastisk indeni og udenpå, nu hvor jeg nyder mit sunde helbred.

Træf beslutningen hver dag og hold den hver dag.

Nøglen til at danne nye vaner er, at du er nødt til at træffe beslutningen hver dag og holde den hver dag.

Hver dag når du vågner, skal du læse din nedskrevne beslutning og skrive den igen. Træf og hold beslutningen den dag.

Du er måske nød til at træffe beslutningen flere gange den dag – måske både om morgen og til frokost.

Men træf og hold beslutningen hver dag.

Ved at skrive beslutningen ned hver dag, bruger du kraften af autosuggestion, der sender en besked til din underbevidsthed.

Din krop er et instrument af sindet, og den besked du sender gentagne gange, vil din krop følge.

Opbyg en stribe af sejre

Jerry Seinfeld, en af de bedst betalte komikere nogensinde, blev spurt, hvad der gjorde ham succesfuld. Han svarede, at han skrev komedie hver dag!

Faktisk førte han en kalender på sin væg, hvor han markerede hver dag med et X, for at visualisere at han havde skrevet komedie den dag.

Så prøv at opbygge en stribe af sejre ved at skrive din beslutning ned hver dag. Marker det med et X for hver kalenderdag, hvor du træffer og holder din beslutning.

Prøv at opbygge en stribe på 2 dage. Hvis du glemmer en dag, så start forfra og opbyg en ny stribe på 3 dage. Hvis du glemmer en dag, så start forfra og opbyg en stribe på 4 dage og så videre.

For hver gang du starter forfra og øger din stribe af sejre, styrker du dine mentale muskler og din egen personlige beslutningskompetence.

En dag vil du vågne som en anden person, og du vil ikke vide, hvad der er sket, for du har dannet en ny vane.

Napoleon Hill sagde: “Lack of decision was near the head of the list of the 30 major causes of failure. This is no mere statement of a theory – it is a fact.”

Tag denne simple øvelse seriøst! Den er så effektiv, at du bliver helt overrasket.

Hvis du er parat til at foretage en forandring der hjælper dig med at skabe sunde vaner, så tilmeld dig vores gratis webinar, og vi vil vise dig styrken i beslutninger, så du kan opnå dine mål.

One comment

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS