Opnå økonomisk selvtillid allerede i dag

Når du har problemer med økonomien, er økonomisk selvtillid sædvanligvis ikke på nogen måde i sigte. Hvis du ikke er vågen, kan tingene løbe ud af din kontrol og sætte dig i en endnu værre økonomisk situation.

Hvordan kan du opnå økonomisk selvtillid, når du end ikke ved, hvordan du skal blive i stand til at betale dine regninger, eller hvordan du får hjælp til at gå efter at opnå et ønsket mål.

Du starter med at gøre dig selv bevidst om, hvor du er nu rent økonomisk, og hvor du gerne vil hen.

Mere konkret: Du har brug for at vide, hvor mange penge du tjener, hvor mange penge du bruger, hvor mange penge du skylder væk, samt hvad du ønsker i livet.

Økonomisk selvtillid starter med at være konkret

Du må være helt konkret omkring, hvad du ønsker, da du arbejder med din underbevidsthed, som ikke tænker.

Hvis du siger: Jeg ønsker økonomisk frihed, eller: Jeg ønsker aldrig mere at bekymre mig om penge, er det ikke konkret nok, da din underbevidsthed ikke ved, hvad det betyder for dig. Denne del af din hjerne accepterer kun konkrete billeder. Så du må give den et konkret billede at arbejde med.

Hvis du gerne vil opnå økonomisk selvtillid, hvor du starter allerede i dag, foreslår jeg, at du retter stor opmærksomhed på dette blogindlæg. De ideer jeg vil dele med dig, kan ændre dit liv.

Men at læse om disse strategier og ideer er ikke nok. Du må også tage handling på dem.

Hvor står du i dag med din økonomiske selvtillid?

Uanset hvor mange penge du tjener, kan det blive stressfuldt, hvis du ikke er opmærksom på din indtjening contra hvor meget, du bruger.

For at opnå økonomisk selvtillid, må du gøre dig klart, hvor du står lige nu, så du kan arbejde ud fra dette sted.

Brug noget tid på at opgøre, hvilken indtægt du har, samt hvilke udgifter du har. Du kan gøre dette ved at holde styr på din (og din families) indtægter og udgifter i en måned. Dette kan du gøre med papir og blyant eller på computer.

Dette kan blive en øjenåbnerøvelse, som i det mindste viser dig, hvor dine penge går hen, og om der er områder, du skal gøre noget ved straks.

Hvor vil du gerne hen med din økonomiske selvtillid?

Mens du opgør, hvor dine penge kommer fra og går hen, kan du fantasere om, hvor mange penge du ønsker – samt til hvad. Sig ikke kun at du ønsker flere penge for at leve bedre. Spørg dig selv: Hvor meget bedre?

Find et stykke papir og skriv en liste over hvilke ting eller aktiviteter, du ønsker og gerne vil bruge penge på. For eksempel hvor mange penge vil du gerne bruge på mad, din gæld, tøj, bil, uddannelse, ferie, forsikringer, opsparing, gavmildhed – samt andre ting, som er vigtige for dig.

Slip din fantasi fri og visualiser, hvorledes du virkelig ønsker at leve. Sæt derefter et beløb på, hvad det vil koste dig at leve på det niveau.

Begynd at tage skridt imod at nå dertil

Der er mange fordele ved at vide, hvordan du ønsker at leve, og derefter sætte økonomiske mål for at nå derhen.

For eksempel, i stedet for at have det dårligt, eller være apatisk og ikke have kontrol over din  økonomi, vil du være bevidst om din økonomiske situation, uden at blive kontrolleret eller være låst fast af andre.

I stedet for at bekymre dig om dine nuværende resultater, vil du fokusere på de resultater, du ønsker.  Du vil føle dig styrket og inspireret til at bevæge dig imod det, du ønsker, i stedet for at have det dårligt over din nuværende situation.

Og når du føler dig overbebyrdet, er en af de mest kraftfulde ting, du kan gøre at tage blyant og papir og skrive ned, alt det du ønsker. Du skriver og skriver og skriver, mens du presser alt, du tænker på, ud af dit hoved.

Ved at se disse ting nedskrevet, får du et visuelt syn for de gemte ønsker, du bærer rundt på. I stedet for at prøve at få dem alle lige nu, kan du vælge det mest ønskede fra listen og arbejde imod at få dette. Når du fokuserer på et mål, som du virkelig ønsker, i stedet for en lang liste, vil du med stor sandsynlighed opnå det.

Desuden ved at gå efter økonomiske mål, udvikler du uvurderlige evner, kundskaber og vaner, som vil være en fordel i andre aspekter af dit liv, og som vil påvirke disse.

Her er tre handlinger, du kan gøre med det samme for at forbedre din økonomiske selvtillid og resultater:

  1. Fokuser på det, du ønsker. Tænk på dine mål og hvor, du vil hen i stedet for, hvad der står på din bankkonto lige nu.
  1. Beslut dig for at skabe en betydelig økonomisk forbedring. Når du beslutter dig for at gøre et stort spring, må du sætte din tænkning på en højere frekvens. Det vil tillade dig at tage de nødvendige skridt til at gå efter noget, som er langt højere, end hvor du er nu eller nogensinde har været.
  1. Øg din bevidsthed. Læs for at lære mere om, hvem du er samt om universets love, så du vil stole på, at dine mål og drømme bliver til virkelighed. Læs også om, hvordan penge kan blive værktøjet til at hjælpe dig med at nå dertil, hvor du ønsker at være .

Som Henry David Thoreau sagde: Det du får, ved at opnå dine mål, er ikke så vigtigt, som det, du bliver til, ved at opnå dine mål.

Opnår andre fordele ved at skabe økonomisk selvtillid

Når du forpligter dig til at forbedre din økonomiske selvtillid, vil du reducere din stress, øge din bevidsthed og opbygge modet til at nå dine mål.

Imidlertid behøver du ikke at have selvtillid, før du begynder at arbejde mod dine mål – økonomisk eller andre former for selvtillid. Selvtillid bliver bygget over tid ved at studere og derved opnå mod til at tage handling.

Forpligt dig til at lære mere om dig selv samt dine økonomiske selvtillid. Desuden: Skab forskellige måder at få indtægter på, så du vil få alle de penge, du har brug for til at skabe det liv, du ønsker.

Du vil blive begejstret over resultaterne ved en høj økonomisk selvtillid.

Til din succes,

Kasper Bering

P.S. Hvis du gerne vil have hjælp til en styrket økonomisk selvtillid, så tryk her for at tilmelde dig vores gratis webinar.

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS