Overvind din frygt

Efter min mening er et af de bedste og mest fantastiske reklamesloganer Nike’s ikoniske “Just Do It”.

Ja, det har genereret milliarder af dollars i omsætning siden lanceringen for mere end to årtier siden. Men mens jeg beundrer og værdsætter det, så er det ikke grunden til, at jeg elsker det.

Selvfølgelig forbinder vi alle Nike med sport og atletik. Så det er let ved første øjekast at tro, at meddelelsen “Just do it” handler om ikke at være doven. Om at fremkalde din viljestyrke, grave dybt og finde ressourcer, du ikke vidste du havde og fuldføre et projekt til ende, uanset hvor udfordrende rejsen er.

Alt dette er er i sloganet.

Men før du kan komme til noget af det, uanset om du skal gennemføre et løb eller starte en virksomhed, skal du have noget andet.

Overvind din frygt

Hvad “Just do it” virkelig handler om er mod.

Mod er afgørende i stort set alle bestræbelser i livet. Modet til at bevæge sig ud af komfortzonen. For det er vores frygt – først og fremmest – der stopper os fra at tage det første skridt.

Og svaret på det er meget, meget simpelt.

“Men jeg er ikke god nok endnu!” Just do it.

“Men jeg har ikke pengene lige nu!” Just do it.

“Men jeg er ikke klar!” Just do it.

“Men jeg ved ikke hvordan!” Just do it.

“Men hvad hvis jeg fejler?” Just do it.

Med andre ord, lad ikke fortiden diktere hvad der er muligt for dig. Lad være med at fokusere på alle grundene til, hvorfor du ikke kan, og alle de mennesker, der fortæller dig, hvorfor du ikke kan.

Fokuser ikke på hvor bange du er. Lad være med at forsøge at løse alt det. Ignorer det og begynd at bevæg dig ud af komfortzonen. Tag handling på den ting, du har ønsket at gøre. Bevæg dig i retningen af dine drømme.

Alt dette er opsummeret i denne lille treordssætning, der er findes på t-shirts, reklametavler, hatte, tasker og kasser overalt i verden.

Nike besluttede sig for at forvandle deres forretning med det slogan. Der er ingen tvivl om, at de gjorde det. Men jeg tror, ​​at de måske har gjort noget meget, meget mere værdifuldt.

De har leveret den “lille stemme” inde i utallige hoveder med et simpelt og utroligt stærkt svar på enhver frygt drevet tvivl, tøven eller modstand.

Hvem ved hvor mange virksomheder, hvor mange mennesker, hvor mange liv der er blevet forvandlet af det?

 

Tilmeld dig vores gratis webinar, hvor vi går endnu mere i dybden med, hvordan du overvinder frygten.

3 Kommentarer

  1. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

  2. I am a website designer. Recently, I am designing a website template about gate.io. The boss’s requirements are very strange, which makes me very difficult. I have consulted many websites, and later I discovered your blog, which is the style I hope to need. thank you very much. Would you allow me to use your blog style as a reference? thank you!

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS