Skab de positive bekræftelser, der virker

Nogle siger, at bekræftelser slet ikke virker, men sandheden er, at de simpelthen bare ikke ved, hvordan man bruger dem korrekt.

Hver tanke, du tænker, ​​og hvert ord, du siger, er en bekræftelse. Du bruger bekræftelser i alle øjeblikke – uanset om du ved det eller ej. Desværre er der rigtig meget af dét, du bekræfter dig selv i, som er negative tanker. Og det skaber jo ikke positive tanker eller oplevelser.

Men det er meget lige til at kunne skabe positive bekræftelser eller positive affirmationer som de også kaldes. Du de kan bruges til enten at få noget til at forsvinde fra dit liv eller hjælpe på vej til at skabe noget nyt.

Men hvordan gør du det så? Hvordan kommer du med bekræftelser, der giver dig mulighed for bevidst at skabe dit liv på en måde, der understøtter og glæder dig?

Sandheden er: at du gør det meget forsigtigt…

Positive affirmationer har meget stærk effekt på din underbevidsthed, så det er med at vælge ordene med forsigtighed og gøre dine bekræftelser forholdsvis korte og enkle.

Din underbevidsthed tager nemlig ordene ind på en meget ligefrem måde, så det bliver hurtigt meget kraftfuldt, det, der bliver sendt videre ud i dit system.

Det handler også om, at du skal læse dine positive bekræftelser med så meget følelse og troen på dem, som du overhovedet kan. Dine følelser er nemlig ekstremt kraftfulde, fordi det højner det, der hedder din ”vibrationstilstand”.

Det gør tiltrækningsprocessen meget hurtig og meget mere effektiv – og så bør du selvfølgelig gentage dine bekræftelser ofte, for at få så meget succes som muligt.

Hvordan Bob Proctor laver bekræftelser

For at hjælpe dig på vej ind i dit succesfulde liv, skal du sørge for at have de mest kraftfulde bekræftelser. Og for at komme dertil, kan vi kigge nærmere på en af Bob Proctors bekræftelser, som for ham har vist sig at være ekstremt effektiv.

Den lyder: Jeg er så glad og taknemmelig nu, hvor penge kommer til mig i stigende mængder, gennem flere kilder på kontinuerlig basis.”

Nedbryder vi hver del af bekræftelsen, kan vi se, hvad det er, der virker så godt.

Første del lyder: “Jeg er så glad og taknemmelig nu, hvor …”

Den del af sætningen giver en kraftfuld introduktion til enhver god bekræftelse eller et mål, fordi det straks sætter den positive vibration i gang, som er nødvendig for at tiltrække det gode, du vil opleve i dit liv. Et glad og taknemmeligt sind forstærker din evne til at manifestere dine ønsker. Når du læser bekræftelsen, så giv dig selv lov til at føle glæde LIGE NU, fordi du allerede ved, hvad du ønsker dig, og hvad dit mål er.

Det næste i sætningen lyder: Penge kommer til mig …”

Denne del er din anmodning eller den efterspørgsel, du placerer i universet. Bemærk, at det er en meget klar kommando, der eliminerer forvirring i din underbevidsthed Når du foretager din anmodning, skal du ikke bekymre dig om, hvordan det kommer til dig. Bare accepter og forvent, at pengene kommer til dig på en eller anden måde eller form. Lad universet håndtere detaljerne.

Dernæst “I stigende mængder gennem flere kilder …”

Disse ord blæser de begrænsninger væk, som du måtte have bevidst eller ubevidst i forhold til dit ønske. De giver dit sind tilladelse til at drømme ekstra stort, hvorved din manifestation kan realiseres fuldt ud. Du behøver ikke at angive et bestemt målbeløb. Det vigtige er, at du føler glade og positive følelser, når du siger eller tænker på ordene. Husk, du behøver ikke at vide, hvordan pengene kommer, kun at de gør.

Og endelig … “På kontinuerlig basis.”

Denne endelige del af sætningen lægger en forestilling i din underbevidsthed, om at du vil have en permanent betingelse – at du vil have og fortjener et liv i overflod, hvor du altid har masser af penge.

Går du igennem denne proces et par gange og gentager indtil du virkelig forstår principperne, så begynder du langsomt men sikkert at skabe de positive bekræftelser, som skaber effektive og positive resultater fremadrettet i dit liv.

Har du lyst til at lære mere, så afholder vi et gratis webinar, som du kan tilmelde dig her.

4 Comments

Leave a Reply

Kontakt os her: