UDSKIFT OVERSPRINGSHANDLING MED BEDRE RESULTATER

Udskift overspringshandling med bedre resultater ved at få et klart defineret MÅL!

Verden har altid grædt for mænd og kvinder, der kan få tingene gjort, for folk, der er initiativtager, der færdiggøre opgaven til ende.

Det er ikke hvor meget du ved, men hvad du får udrettet, at verden belønner og husker.

Det største handicap til succes er ikke mangel på intelligens eller mangel på karakter eller vilje. Det er svagheden ved ikke at få tingene gjort. Millioner af mennesker holdes tilbage fra succes, fordi de ikke ved, hvordan man får afsluttet tingene.

Disse millioner af mennesker, der undlader at gøre noget godt med deres liv, ved hvad de skal gøre – og gør det næsten til tiden. De får næsten forfremmelser. De får næsten lederposter. De glipper det hele på målstregen, fordi de aldrig investerede tid og energi til at vælge et mål og give retning til deres liv.

Ved mangel på klart definerede MÅL bliver vi på underlig vis loyale i at udføre daglige trivialiteter, indtil vi til sidst bliver slaver af dem.” – Robert Heinlein

“Næsten” er ikke doven. Ofte er de travlere end de meget effektive få. De skynder sig rundt hele dagen og halvdelen af natten, selvom de ikke når at udføre noget af reel betydning. De holdes tilbage af ubeslutsomhed, manglende struktur i deres arbejde og ved at være opmærksom på de mindre detaljer. Du behøver ikke arbejde hårdere, du skal arbejde mere effektivt.

Du skal lære at sørge for, at dit arbejde tæller.

  • Målbevidste folk laver arbejde der tæller.
  • Målbevidste folk hæver deres levestandard.
  • Målbevidste folk vinder den store andel af belønningerne.

Målbevidste folk er personer, der har et klart defineret mål, har lavet en liste over målaktiviteter for hver eneste dag og vil ikke tillade “Næsten” at distrahere dem.

 

Lær mere om at sætte mål og øge din produktivitet gennem vores gratis webinar her.

 

Til din succes,

Kasper & Jeppe

2 Comments

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS