Join

Bering & Søgaard

TEAMET!

A

Join

Bering & Søgaard

TEAMET!

VELKOMMEN!

Vi er så glade for, at du fandt os, og vi glæder os til at lære dig bedre at kende.

Vi er et virtuelt team bestående af mennesker, der er dedikeret til at ændre verden, en kvinde og mand ad gangen. Vi er fokuseret på at forbedre menneskers livskvalitet ved at højne kvaliteten af den enkeltes tanker. Vores  varemærke er lethed, venlighed og respekt.

Vi tror på, at vi kan opnå ALT ved at arbejde fra hjertet. Vi viser verden, at arbejdet kan udføres på en anden måde – den kreative måde. I Bering & Søgaard tror vi på, med universets love, at alle har mulighed for at opleve en bølge af overflod gennem lethed og flow (glem hårdt arbejde). Vi hjælper vores deltagere med at opnå de varige resultater, som de ønsker i deres liv. Vi tager vores opgave seriøst, og vi tager endda det at have det sjovt og have fritid endnu mere seriøst. Det er igennem glæde og lethed, vi opnår store resultater. Se de 11 ting om Kasper & Jeppe på vores hjemmeside for at lære os endnu bedre at kende og, hvad vi står for.

A
A

Vi tror på, at vi kan opnå ALT ved at arbejde fra hjertet. Vi viser verden, at arbejdet kan udføres på en anden måde – den kreative måde. I Bering & Søgaard tror vi på, med universets love, at alle har mulighed for at opleve en bølge af overflod gennem lethed og flow (Glem hårdt arbejde). Vi hjælper vores deltagere med at opnå de varige resultater, som de ønsker i deres liv. Vi tager vores opgave alvorligt, og vi tager endda det at have det sjovt og fritid endnu mere seriøst. Det er igennem glæde og lethed vi opnår store resultater. Se de 11 ting om Kasper & Jeppe på vores hjemmeside for at lære os endnu mere at kende og, hvad vi står for.

VORES TEAM SØGER LIGE NU OG HER KONSULENTER, DER KAN HJÆLPE OS OS MED AT TAGE VORES VIRKSOMHED OG DELTAGERE TIL DET NÆSTE NIVEAU.

Du kommer til at samarbejde tæt med Kasper & Jeppe. Lære af deres fejl og succesoplevelser, og du vil modtage alle de værktøjer, som du har brug for. Du kommer til at coache, sælge og opbygge nye kunderelationer.  

Så hvis du elsker at hjælpe andre med at få succes, og hvis du har en passion for vores arbejde og ønsker at arbejde direkte sammen med os og Bob Proctor, så er jobbet som konsulent skabt for dig. 

Forventede arbejdsopgaver vil være coaching, afklaringssamtaler, undervisning, sælge og opbygge nye kunderelationer,  synlighed i vores grupper på facebook for vores deltagere og meget mere.

Som konsulent i Bering & Søgaard skal du ikke bekymre dig om, hvor du skal finde din næste kunde, for vi vil:

  • Lære dig færdighederne til at lykkes i denne branche.
  • Uddanne dig i hvordan du bliver en effektiv coach
  • Give dig hjælp og sparring til online markedsføring
  • Arbejde side om side med dig, mens du forandrer dit liv

Hvis du venter på at opdage den næste store forretningsidé – så kan du vente længe endnu.

I stedet for at træde vande, så giver jobbet ved Bering & Søgaard dig adgang til en voksende branche, hvor du bliver støttet og hjulpet mod dine mål.

Du får mulighed for at promovere alle de forskellige forløb, som Bering & Søgaard tilbyder.

På den måde kan du spare adskillige år for at skabe dig i karriere i denne voksende branche. Sælger du blot et par af de store forløb om ugen, kan du let fordoble eller tredoble din nuværende indkomst.

At hjælpe andre med deres personlige udvikling er et afprøvet og velfungerende forretningskoncept, hvor du hjælper dig selv og kunderne med at opnå deres livsmål.

Med andre ord et forretningkoncept, der ikke kan slå fejl.

Lad os hjælpe dig med at starte din egen karriere i denne branche, hvor omdrejningspunktet er personlig udvikling og vækst – både for dig og kunderne.

Du får en utrolig mængde viden, eksklusive indblik som ingen nogensinde har fået før og personlighedsudvikling når det er bedst. Og chancen for at kunne tjene en 6-cifret indkomst i jobbet som konsulent.

Hvad du absolut har brug for:

💖 Du elsker at hjælpe mennesker med at ændre deres liv.

💖 Du lærer super hurtigt.

💖 Du nyder at arbejde online og flittig bruger af Facebook.

ANSØG OM JOBBET SOM KONSULENT

Disse eksperter siger: alle mennesker kan tjene en million. sådan fungerer det!

Ansøg stillingen som konsulent for at se om vi er det rette match.

(Den første ting vi lærte, da vi selv startede med at studere dette transformerende materiale, var at ens løn aldrig kommer fra virksomheden, men derimod igennem den værdi man leverer. Du bliver derfor provisionslønnet. Dette var den måde Bob startede på hos Earl Nightingale, Kasper og Jeppe startede på hos Bob, og den måde vores andre ansatte selv startede på i Bering & Søgaard. Du har derfor ligesom dem en unik mulighed for at skrive din egen lønseddel i Bering & Søgaard.)
For at vi kan hjælpe dig bedst muligt med at opnå succes i denne branche, er det vigtigt, at du er et produkt af produktet. Du vil automatisk få adgang til vores nye forløb "Forelsk dig i at sælge" som konsulent hos os. Du kan læse om programmet her: https://beringsoegaard.dk/cartflows_step/forelsk-dig-i-at-saelge-1/
(Arbejdstiden er fleksibel, og hjemmekontor er oplagt, eftersom næsten alt arbejdet i Bering & Søgaard foregår online.)
(Skriv meget gerne en motiveret ansøgning, hvorfor du skal have jobbet.)