FIND DIN PASSION

Til dig der tør drømme stort. Tilmeld dig vores Gratis Webinar og lær, hvordan coaching kan give dig store positive livsforandringer.

GØR DET DU BRÆNDER FOR

Lær at bruge din energi på det du brænder for. Vent ikke til i morgen. Grib chancen I DAG! Tilmeld dig vores Gratis Webinar og lær, hvordan du finder og udnytter din passion.

GRATIS WEBINAR TIL DIG

HVAD ØNSKER DU I DIT LIV?

Money Academy

I forløbet lærer du alt, hvad du behøver for at opbygge din egen virksomhed som konsulent, coach eller iværksætter. Succes er 95% mindset og 5% strategi. Lær at skabe et penge-mindset. Skal dit eventyr starte i dag?

Diamond Rich Club

Er du allerede en succesrig iværksætter og klar til at tage dit mindset og din virksomhed til et andet niveau? Er du klar til at opnå helt nye resultater? Ønsker du at tjene en 6-cifret indkomst?

Club 1%

Denne klub er for dig der er konsulent, coach, iværksætter eller leder. Du har allerede en 6-cifret månedlig indkomst, og du ønsker at tjene en 7-cifret månedlig indkomst. Hvad holder dig tilbage?

Find din passion – vi hjælper dig på vej

Du går måske og tænker, “hvad brænder jeg for? Hvad er formålet med mit liv? Hvordan kan jeg finde noget, der rent faktisk gør mig begejstret?Hvis det er dig, og du er klar på at gøre noget ved det, så er du kommet til det rette sted.

Et coachingforløb ved Bering & Søgaard vil hjælpe dig med granske dit sind og føre dig på vej mod den drøm, som gemmer sig inde i dig.

Bare rolig, du er ikke unormal. Næsten alle mennesker vil, på det ene eller det andet tidspunkt i deres liv, stille spørgsmåltegn ved meningen med deres tilværelse, men desværre går meget få noget ved det. Måske mangler de noget at brænde for. Måske føler de en tomhed, eller måske er de gået død i noget, de tidligere troede, var det rigtige for dem. Hvis du er en af dem, så er du ikke alene.

Du skal dog vide én ting: der findes en løsning

Hvis man arbejder intensivt med sindet, er det muligt for enhver at finde deres drøm og livsglæde.

Ved Bering & Søgaard er vi ikke tilfredse med det mulige. Vi mener, at realismen er en sikker vej til et middelmådigt liv. Vores coachingforløb viser dig, hvordan du kan opnå permenente forbedringer, når du sætter de mål, du aldrig nogensinde har turdet drømme om.

TILMELD DIG ET GRATIS WEBINAR

Er du interesseret i at høre nærmere, så udfyld kontaktformularen eller tilmeld dig vores gratis webinar ved at trykke her.

24 uger

Du vil opnå resultater gennem ugentlige webinarer, individuel coaching, inspirerende arbejdsmateriale samt meget mere. Udnyt styrken i kontinuerlig gentagelse igennem et interaktivt pensum, der effektivit skaber vaner, som bringer dig tættere på dine mål.

12 MODULER

Forløbet indeholder 12 læringsrige moduler, der alle baserer sig på en detaljeret deltagerguide med tankevækkende arbejdsopgaver og dynamiske videoer, der intensivt fokuserer på at skabe seriøse forbedringer i dit liv.

SUPPORT

Du får direkte adgang til dine personlige coaches, Kasper Bering og Jeppe Søgaard, og deltager i ugentlige live-sessioner med de andre deltagere, så du kan få den støtte og ekspertvejledning, du behøver for at nå dine mål fokuseret og effektivt.

Hør Lasses inspirerende historie...

LASSE LØBER, FOREDRAGSHOLDER

“Jeg har ændret mine tanker om mig selv. Jeg har ændret mine tanker, omkring hvad jeg kan. Og det har givet mig en vildt stor selvtillid, som gør at jeg nu ikke er i tvivl om, at jeg kommer til at stå på den her TED-scene.”

UDTALELSER

Jeppekasper e

Sæt meningsfulde mål, skabe bedre vaner og lev lykkeligt

Et af de mest populære spørgsmål gennem alle tider er: ”Hvad er meningen med livet?”. Det er et spørgsmål, som er blevet stillet og omdiskuteret tusindvis af gange – uafhængigt af tidsaldre og kulturer. Det skyldes, at vi alle som mennesker har en indbygget lyst til at finde mening i ting. Vi søger en årsag og/eller forklaring til alt, hvad der sker og foregår omkring os. Først når vi har fundet meningen, føler vi os tilfredsstillet. Hvis du ønsker et tilfredsstillende og lykkeligt liv, er et godt sted at starte derfor at finde meningen: din mening. Hvorfor er du her, og hvad vil du udrette med dit liv? Med andre ord: Hvad er din passion? At finde ens passion er en nødvendighed, hvis man vil målrette sit liv og opfylde det med mening. Men det kan være svært at se billedet, hvis man selv er i rammen. Derfor kan coaching være løsningen, hvis du vil leve et endnu mere fyldestgørende og tilfredsstillende liv.

Clouds daylight fog
Armchairs blur business

Vi må selv definere vores mening med livet – og vores passion

Dengang mennesket stadig kunne kategoriseres som et dyr, var det ikke svært at finde meningen med livet: Vi skulle reproducere os og sikre artens overlevelse. Men efterhånden som mennesket er blevet mere intelligent og absolut ikke har nogen problemer med at sikre artens overlevelse, er denne mening med livet ikke nok. Vi søger en højere mening, et formål, en passion. Og i vores moderne tid er der så mange muligheder for at realisere sig selv, at vi faktisk helt selv kan vælge frit fra alle hylder. Når vi har fundet vores passion, kan vi realisere den og opnå et succesfuldt og tilfredsstillende liv. Men de mange muligheder gør det også svært at vælge, og derfor er der mange, der oplever sig selv som handlingslammede eller overvældede, når de forsøger at finde deres passion.

Find dig selv og din passion

Hos Bering & Søgaard tror vi på, at alle mennesker kan komme til at leve et meningsfyldt, succesrigt og tilfredsstillende liv. Vi tror på, at alt det som du kan forestille dig, kan blive til virkelighed. Dine ønsker og drømme kan gå i opfyldelse, hvis du gør dit håndarbejde grundigt og effektivt. Men første skridt i denne proces er at finde ud af, hvad det virkelig er, du vil. At finde din passion og meningen med netop dit liv er en afgørende motivationsfaktor for det videre arbejde med din psyke og din personlige udvikling. Derfor er det om at finde din passion, som det første skridt i retningen af et forbedret jeg og et forandret liv. Derefter kan du finde dine mål, som netop tjener til dette formål, og dertil ændre dine vaner og overbevisninger, så du hele tiden bevæger dig effektivt mod dine mål og drømme.

Birds cold conifer
Advice advise advisor

Få succes i livet med professionel coaching og personlig udvikling

Som sagt tror vi på, at alle kan opnå præcis det, de drømmer om. Også dig. Når du har fundet din passion, skal du finde dine mål og derefter ændre dine vaner. Alt dette kan virke en smule uoverskueligt på egen hånd, især hvis man ikke har erfaring med selvudvikling og mental træning. Derfor er det godt at vide, at du hos os kan få hjælp fra en personlig, professionel coach til at finde meningen med netop dit liv. Vi hjælper dig med at finde dig selv og din passion ved hjælp af en både praktisk og teoretisk tilgang til tingene. Med en professionel coach ved din side får du adgang til en stor viden og kendskab på området, som kommer din personlige udvikling til gode på mange måder. Samtidig bliver det nemmere at fastholde motivationen, når man har en coach ved sin side. Hvis du vil finde dig selv og opnå mere succes i livet, står vores vi klar som lifecoaches til at hjælpe, udfordre og støtte dig fra start til slut. Du vil opleve det som at tænde et lys i et mørkt rum – alting begynder at stå klarere og mere konkret.

Den rigtige målsætning er nøglen

Vi arbejder ud fra en lang række videnskabelige teorier og populære metoder til personlig udvikling, som sikrer dig god hjælp og optimale resultater. Faktisk arbejder vi med det bedste materiale på markedet, som baserer sig på mere end 150 års forskning og erfaring. Vi arbejder med sindet, da vi tror på, at det er det absolut mest kraftfulde værktøj til at opnå et succesfuldt og rigt liv. Når du har fundet din passion, handler det om at træne sindet til at stile efter denne målsætning i alle henseender. Vi oplever ofte, at mennesker ikke opnår det, de drømmer om, fordi de simpelthen sætter de forkerte mål. De sætter mål efter, hvad de tror, de kan opnå, og ikke hvad de virkelig gerne vil opnå. På den måde bliver man aldrig tilfreds, selv hvis man når alle sine mål. Forskellen på dem, der altid opnår det, de drømmer om, og dem der ikke gør, ligger simpelthen i deres målsætning. De rigtige mål er dem, som du ikke kan lade være at tænke på: Dem, der på én gang fascinerer og skræmmer dig. Vi hjælper dig med at sætte de rigtige mål for at kunne leve af netop din passion.

Startup
Personlig coaching - Bering & Søgaard

Ændr dine vaner og øg din bevidsthed med positiv psykologi

Når du har sat de rigtige mål, er du allerede godt på vej. Det egentlige arbejde er dog langt fra overstået. Nu er det nemlig tid til at ændre dine vaner og overbevisninger, så du hver dag arbejder for at opnå netop de mål, som du har sat. Vaner og overbevisninger er de handlinger og idéer, vi foretager ubevidst hver dag uden at tænke over det. Vi arbejder på automatpilot. Derfor er det dem, som vi skal ændre på, hvis vi virkelig vil forandre vores liv og se forbedringer over hele linjen. Dine vaner og overbevisninger ligger i den underbevidste del af dit sind, nemlig i de såkaldte paradigmer. Når man kommer helt ned i underbevidstheden og arbejder med paradigmerne, øger man sin bevidsthed og sit kendskab til sig selv. Når man træner sindet, kommer man derfor også endnu tættere på sin passion og kommer til at mærke, hvad det virkelig er, man brænder for. Når du samarbejder med vores professionelle coaches går vi til hovedårsagen af dine resultater. Vi finder din passion, ændrer dine vaner og øger din bevidsthed – hvilket i sidste ende fører til succes i livet.

Stor viden og teoretisk baggrund for vores forløb

Vores ydelser og forløb er ikke bare noget, vi har fundet på. Vi har en stor videnskabelig baggrund i vores fag, hvilket sikrer, at du får en kompetent og professionel coach, der hjælper dig med at skabe resultater. Selvhjælpsbøger som ”Find din passion på 4 uger” og ”7 gode vaner” har hjulpet mange mennesker i hele verden med at forandre deres liv og finde deres passion ved hjælp af udvalgte værktøjer og redskaber. Disse vigtige og populære principper er også implementeret i vores forløb og arbejde, så du er sikker på at få maksimalt ud af din mentale træning. En stor del af vores ydelser bygger på teorier og principper fra både klassisk og moderne samfundsteori samt organisationsteori. Derudover har vi samarbejdet med verdens førende ekspert i personlig udvikling og menneskelig potentiale Bob Proctor, der har arbejdet med dette felt i over 50 år. Vi ønsker nemlig ikke bare at motivere dig – vi ønsker at skabe en permanent forandring, der holder. De fleste forsøger at ændre på det ydre for at finde passionen eller skabe en forandring- Det svarer til at male uden på huset for at udskifte køkkenet. Det virker ikke. Hvis du vil skabe en permanent forandring, så er du nødt til at gå til årsagen og få kompetent hjælp til at lære dig selv at kende og finde din passion.

Bs
Clouds dawn daylight

Kom godt i gang med personlig udvikling

I en verden, der konstant udvikler sig, er det vigtigt, at vi også forstår at udvikle os. Det er ikke uden grund, at mange af tidens mest udbredte sygdomme er psykiske. Det gælder for eksempel stress, depression og ensomhed. Hvis man glemmer at træne sit sind og bruge tid på selvudvikling, kommer man nemt til at bukke under for presset i en moderne og travl hverdag. Derfor er det ikke mærkeligt, at mindfulness og personlig udvikling i høj grad er på dagsordenen i disse år. Ved at finde din passion, ændre dine vaner og finde dine mål kan du opnå succes i livet på en effektiv måde. Vi tror på, at alt positiv udvikling skal komme indefra. Derfor hjælper vi dig gerne i gang med din selvudvikling ved at hjælpe dig med at finde din passion og dine mål. Under vores forløb vil du få nogle vidunderlige måneder, som gør dig klogere på dig selv og hjælper dig med at finde meningen med livet. Det skaber de perfekte forudsætninger for et godt arbejdsliv, mere selvværd og succes i livet.

Vi fortæller gerne mere

Vi brænder for selvudvikling i kombination med professionel coaching. Ved at finde din passion, finde dine mål og ændre dine vaner kan du opnå alt det, du drømmer om. Vores grundtanke er, at hvis du kan forestille dig det, kan du også opnå det. Og vores store, videnskabelige baggrund skaber et solidt fundament for vores professionelle coaching. Hvis du vil opnå succes i livet og også tror på, at den positive udvikling starter indefra, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du altid kontakte os, for vi fortæller gerne mere om netop vores passion. Ved at tage kontakt kan du også få priser og flere praktiske oplysninger om vores forskellige muligheder og forløb.

Bering & Søgaard - Om os

DET HANDLER OM DIN LIVSSTIL OG DIT BIDRAG

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt os nedenfor og vi sender dig yderligere information.

Kontakt os her: