Find din passion – sæt mål, skab bedre vaner og få succes i livet

Find din passion – Et af de mest populære spørgsmål gennem alle tider er: ”Hvad er meningen med livet?”. Det er et spørgsmål, som er blevet stillet og omdiskuteret tusindvis af gange – uafhængigt af tidsaldre og kulturer. Det skyldes, at vi alle som mennesker har en indbygget lyst til at finde mening i ting. Vi søger en årsag og/eller forklaring til alt, hvad der sker og foregår omkring os. Først når vi har fundet meningen, føler vi os tilfredsstillet. Hvis du ønsker et tilfredsstillende og lykkeligt liv, er et godt sted at starte derfor at finde meningen. Hvorfor er du her, og hvad vil du udrette med dit liv? Med andre ord: Hvad er din passion? At finde ens passion er en nødvendighed, hvis man vil målrette sit liv og opfylde meningen med det. Derfor er det et godt sted at starte for dig, der vil leve et endnu bedre og tilfredsstillende liv.

Vi må selv definere vores mening med livet – og vores passion

Find din passion – Dengang mennesket stadig kunne kategoriseres som et dyr, var det ikke svært at finde meningen med livet: Vi skulle reproducere os og sikre artens overlevelse. Men efterhånden som mennesket er blevet mere intelligent og absolut ikke har nogen problemer med at sikre artens overlevelse, er denne mening med livet ikke nok. Vi søger en højere mening, et formål, en passion. Og i vores moderne tid er der så mange muligheder for at realisere os selv, at vi faktisk helt selv kan vælge frit fra alle hylder. Når vi har fundet vores passion, kan vi realisere den og opnå et succesfuldt og tilfredsstillende liv. Men de mange muligheder gør det også svært at vælge, og derfor er det mange, der oplever sig selv som handlingslammede eller overvældede, når det gælder netop det at finde sin passion.

Find din passion – Find dig selv og din passion

Find din passion – Hos Bering & Søgaard tror vi på, at alle mennesker kan komme til at leve et meningsfyldt, succesrigt og tilfredsstillende liv. Vi tror på, at alt det som du kan forestille dig, kan blive til virkelighed. Dine ønsker og drømme kan gå i opfyldelse, hvis du gør dit håndarbejde grundigt og effektivt. Men første skridt i denne proces er at finde ud af, hvad det virkelig er, du vil. At finde din passion og meningen med netop dit liv er en afgørende motivationsfaktor for det videre arbejde med din psyke og din personlige udvikling. Derfor er det at finde din passion det første skridt i retning af et forbedret jeg og et forandret liv. Derefter kan du finde dine mål, der tjener til dette formål, og derefter ændre dine vaner, så du hele tiden arbejder dig hen mod din ønskede destination.

Få succes i livet med professionel coaching og personlig udvikling

Som sagt tror vi på, at alle kan opnå præcis det, de drømmer om. Også dig. Når du har fundet din passion, skal du finde dine mål og derefter ændre dine vaner. Alt dette kan virke en smule uoverskueligt på egen hånd, især hvis man ikke har erfaring med selvudvikling og mental træning. Derfor er det godt at vide, at du hos os kan få hjælp fra en personlig, professionel coach til at finde meningen med netop dit liv. Vi hjælper dig med at finde dig selv og din passion ved hjælp af en både praktisk og teoretisk tilgang til tingene. Med en professionel coach ved din side får du adgang til en stor viden og kendskab på området, som kommer din personlige udvikling til gode på mange måder. Samtidig bliver det nemmere at fastholde motivationen, når man har en coach ved din side. Hvis du vil finde dig selv og opnå mere succes i livet, står vores professionelle coaches klar til at hjælpe, udfordre og støtte dig fra start til slut.

Den rigtige målsætning er nøglen

Vi arbejder ud fra en lang række videnskabelige teorier og populære metoder til personlig udvikling, som sikrer dig god hjælp og optimale resultater. Vi arbejder med sindet, da vi tror på, at det er det absolut mest kraftfulde værktøj til at opnå et succesfuldt og rigt liv. Når du har fundet din passion, handler det om at træne sindet til at stile efter denne målsætning i alle henseender. Vi oplever ofte, at mennesker ikke opnår det, de drømmer om, fordi de simpelthen sætter de forkerte mål. De sætter mål efter, hvad de tror, de kan opnå, og ikke hvad de virkelig gerne vil opnå. På den måde bliver man aldrig tilfreds, selv hvis man når alle sine mål. Forskellen på dem, der altid opnår det, de drømmer om, og dem der ikke gør, ligger simpelthen i deres målsætning. De rigtige mål er dem, som du ikke kan lade være at tænke på: Dem, der på én gang fascinerer og skræmmer dig. Vi hjælper dig med at sætte de rigtige mål for at kunne leve af netop din passion.

Ændre dine vaner og øg din bevidsthed med positiv psykologi

Når du har sat de rigtige mål, er du allerede godt på vej. Det egentlige arbejde er dog langt fra overstået. Nu er det nemlig tid til at ændre dine vaner, så du hver dag arbejder for at opnå netop de mål, som du har sat. Vaner er de ting, vi gør hver dag, og når vi er på automatpilot. Derfor er det dem, som vi skal ændre på, hvis vi virkelig vil forandre vores liv og se forbedringer over hele linjen. Dine vaner ligger i den underbevidste del af dit sind, nemlig i de såkaldte paradigmer. Når man kommer helt ned i underbevidstheden og arbejder med paradigmerne, øger man sin bevidsthed og sit kendskab til sig selv. Når man træner sindet, kommer man derfor også endnu tættere på sin passion og kommer til at mærke, hvad det virkelig er, man brænder for. Når du samarbejder med vores professionelle coaches, kommer du både til at finde din passion, ændre dine vaner og øge din bevidsthed – hvilket i sidste ende fører til succes i livet.

Stor viden og teoretisk baggrund for vores forløb

Vores ydelser og forløb er ikke bare noget, vi har fundet på. Vi har en stor videnskabelig baggrund i vores fag, hvilket sikrer, at du får en kompetent og professionel coach, der kan hjælpe dig med at skabe resultater. Selvhjælpsbøger som ”Find din passion på 4 uger” og ”7 gode vaner” har hjulpet mange mennesker i hele verden med at forandre deres liv og finde deres passion ved hjælp af udvalgte værktøjer og redskaber. Disse vigtige og populære principper er også implementeret i vores forløb og arbejde, så du er sikker på at få maksimalt ud af din mentale træning. En stor del af vores ydelser bygger på teorier og principper fra både klassisk og moderne samfundsteori samt organisationsteori. Derudover har vi samarbejdet med ekspert i læring, Bob Proctor, der har udført over 50 års studier på området. Derfor er det en stor viden samt en både teoretisk og praktisk tilgang til tingene, der danner fundament for vores forløb og ydelser. Hvis du vil have kompetent hjælp til at finde dig selv og din passion, er vi derfor det rigtige valg.

Kom godt i gang med personlig udvikling

I en verden, der konstant udvikler sig, er det vigtigt, at vi også forstår at udvikle os. Det er ikke uden grund, at mange af tidens mest udbredte sygdomme er psykiske. Det gælder fx stress, depression og ensomhed. Hvis man glemmer at træne sit sind og bruge tid på selvudvikling, kommer man nemt til at bukke under for presset i en moderne og travl hverdag. Derfor er det ikke mærkeligt, at mindfulness og personlig udvikling i høj grad er på dagsordenen i disse år. Ved at finde din passion, ændre dine vaner og finde din mål kan du opnå succes i livet på en sund måde. Vi tror på, at alt positiv udvikling skal komme indefra. Derfor hjælper vi dig gerne i gang med din selvudvikling ved at hjælpe dig med at finde din passion og dine mål. Under vores forløb vil du få nogle vidunderlige uger, som gør dig klogere på dig selv og meningen med dit liv. Det skaber de perfekte forudsætninger for et sundt psykisk arbejdsmiljø, mere selvværd og succes i livet.

Vi fortæller gerne mere

Vi brænder for selvudvikling i kombination med professionel coaching. Ved at finde din passion, finde dine mål og ændre dine vaner kan du opnå alt det, du drømmer om i den uendelige verden. Vores grundtanke er, at hvis du kan forestille dig det, kan du også opnå det. Og vores store, videnskabelige baggrund skaber et solidt fundament for vores professionelle coaching. Hvis du vil opnå succes i livet og også tror på, at den positive udvikling starter indefra, så kan vi uden tvivl hjælpe dig. Hvis du er interesseret i at høre mere, kan du altid kontakte os, for vi fortæller gerne mere om netop vores passion. Ved at tage kontakt kan du også få priser og mere praktiske oplysninger om vores forskellige muligheder og forløb.