10 succesvaner

10 succesvaner

10 succesvaner – Folk der opnår små mål handler lidt, og folk der opnår store mål handler meget. Mennesker der opnår store mål har flere ting til fælles. De har succesvaner. Hvis du satser på at opnå dine mål her i 2019, så vil vi her dele 10 succesvaner, som kan hjælpe dig på vej:  

Stå tidligt op

Der er mange der ligger lang tid i deres seng om morgenen inden de beslutter sig for at stå op. Men mange succesfulde personer har for vane at stå tidligt op og de er samtidig begejstret for at komme igang med dagens opgaver. Hvis du vil opnå et gennembrud i dine resultater så stå tidligt op og begynd straks at handle på dine mål. Se hver dag som en gave  

Følg en morgenrutine

De første par timer efter du er vågnet er kritiske i forhold til, hvad får ud af dagen. Når du er stået tidlig op så lav nogle ritualer, der sætter standarden for din dag. Brug de første par timer på at udføre positive handlinger som eksempelvis taknemmelighed, visualisering eller gennemgå de opgaver der ligger forud for dagen.  

Opsøg viden

Succesfulde mennesker stræber efter at vide, hvem de er, og hvad de er i stand til at udrette. Derudover stræber de efter at blive bedre til det, de gør. De læser og studerer, hvad andre mennesker gør eller har gjort, hvilket hjælper dem med at blive suveræne til det, de gør. Email, nyheder, sociale medier osv. kan være en god informations kilde.

Men det kan også blive et forstyrrende element, når du ønsker at tage handling i mod dine mål. Alloker tid hver eneste dag til at læse og forstå dig selv, og hvordan du bliver bedre til det du gør.  

Lad dit mål blive en besættelse

Mange mennesker lader omstændighederne og andre mennesker diktere, hvilken kurs livet tager. Succesfulde mennesker er oftest besat af deres mål. Deres indre kompas er indstillet efter et specifikt mål, som de hele tiden bevæger sig hen i mod. Det du fokuserer på vil vokse. Så lad dit mål blive en besættelse, og det vil være lettere for dig at bevæge dig fra, hvor du er nu, til der hvor du gerne vil hen.  

Meditation

Jo mindre fokuseret du er, jo mindre vil du føle, at du bevæger dig hen i mod dit mål. Meditation hjælper dig med at fokusere, slappe af og få et skarpere sind.  

Hold kursen mod dine mål

Succesfulde personer handler konstant på at opnå deres mål og drømme. Når de oplever modgang giver det dem endnu mere energi til handle. De fjerner alle de barrierer, der står i mellem dem og deres mål. At opnå store og skræmmende mål kræver en vedholdenhed udover det sædvanlige.

Beslut dig for at færdiggøre det, som du sætter dig for. Vedholdenhed er ligesom en muskel – jo mere du træner den, jo stærkere bliver den – og efterhånden bliver det en ustoppelig kraft, der hjælper dig med at holde kursen.  

Prioriter aktiviteter

Mange mennesker udfører meningsløse aktiviteter, bare så de kan krydse det af deres to-do liste. Succesfulde mennesker laver en liste af vigtige aktiviteter som de skal udføre den dag. Lav en liste over de mål-aktiviteter du kan tage på dagen og så tag handling på dem – start med det aller vigtigste. Du bør udføre mindst en aktivitet hver eneste dag, som får dig til at bevæge dig mod dit mål.  

Træn din disciplin

Succesfulde mennesker er ekstremt disciplineret, når det kommer til at handle på de aktiviteter, der bevæger dem mod deres mål. Disciplin er at give dig selv en kommando, og så følge den. Det kræver at du må ofre dig. Det kræver, at du gør tingene, når du mindst har lyst til det.  

Brug tid med ligesindede succesfulde personer

De mennesker vi er sammen med spiller en stor rolle i forhold til vores tilgang til succes. Du er gennemsnittet af de 5 personer, du bruger mest tid sammen med – så hvem bruger du mest tid med? Succesfulde mennesker bruger tid med andre succesfulde personer. Personer der er længere, end de selv er.  

Plej dit sind og din krop

Højtudøvende personer prioriterer deres personlige pleje. De forstår at føde er brændstof, og før de kan opnå deres ambitiøse mål, skal de have noget fornuftig brændstof. De forstår også, at en sund kost hjælper dem med at lave gode resultater.De motionerer og har et godt søvnmønster. Du vil ikke udrette det store hvis krop og sind ikke fungerer. At tage af dig selv er en livslang beslutning.

 

Lad være med at forsøge at implementere eller forbedre alle 10 vaner på en gang. Start med den vane du mener, vil have størst positiv effekt på dig og begynd først på den næste succesvane, når den første er på plads.

 

Kærlig hilsen

Kasper

 

P.S. Ønsker du hjælp til ovenstående, så tilmeld dig vores gratis webinar her.

One comment

  1. Reading your article helped me a lot and I agree with you. But I still have some doubts, can you clarify for me? I’ll keep an eye out for your answers.

Leave a Reply

Kontakt os her: