Alle børn bør undervises i selvbilledets betydning

De fleste mennesker går igennem hele livet uden at forstå dette, selvom det har en enorm betydning for ens selvværd og selvtillid.Beslut dig for ikke at være en af dem – da det kunne begrænse hvert område i dit liv.

Vinderens billede er baseret på et af de vigtigste begreber, når man snakker personlig udvikling-selvbillede. Selvbilledet omhandler alt fr vores vægt til årlige indkomst samt personlige forhold. Indtil du forstår dette har du, at gøre med en usynlig fjende. Du vil gerne prøve at ændre noget i dit liv, men den ændring vil bare ikke ændre sig. Ikke før du forsøger at ændre årsagen til problemet. Hvis du forsøger at ændre dine resultater, mens du ignorerer dit indre billedes sundhed, kan sammenlignes med en person, der maler ydersiden af sit hus og spekulerer på, hvorfor køkkenet ikke ser anderledes ud!

Selvbilledet kan sammenlignes med en termostat eller autopilot på et fly – selvom det fungerer autmatisk eller ubevidst i ét område af dit liv, vil dets kraft påvirke alle aspekter af dit liv.

Se videoen af Bob Proctor og få mere viden omkring udviklingen af dit selvbillede

Leave a Reply

Gratis guide - sådan vinder du dagen

GRATIS GUIDE TIL AT SKABE EN MORGENRUTINE SOM TOP 1% AF PERFORMERS