Den simple nøgle til at få et fantastisk liv

Vidste du, at der er én simpel ting du kan gøre, som vil hjælpe dig med at få et fantastisk liv?

Vi nærmer os afslutningen af året, et år som for mange er blevet overskygget af frygt og usikkerhed.

Der har været måneder med nedlukning, afsondrethed og sygdom.

Med ét ord, det har været et år med utryghed for millioner af mennesker over hele verden.

 

Så lad os holde en pause, hvor vi sender kærlighed til de, som har mistet en elsket, et erhverv, et job eller et hjem.

Men, hvor smertefuld begivenhederne i 2020 end har været, glem ikke at der stadig er meget at være taknemlig for.

Uanset hvor i verden du befinder dig, eller hvorledes dine nuværende omstændigheder er, vil jeg foreslå, at du bruger nogle få minutter på at sige tak for en person eller for noget i dit liv. Denne simple handling forbedrer din bevidsthed straks, fordi den retter dine tanker direkte mod..

 

Få et fantastisk liv lige nu

 

Ved at fokusere på det gode i dit liv sætter du dig i en vibration, hvor du tiltrækker mere af det samme.

 

I The Science of Getting Rich sagde Wallace Wattles:

 

”Når gode ting kommer til os, jo mere taknemligt vi fokuserer vores tanker på den uendelige energi, jo flere gode ting vil vi modtage – og jo hurtigere vil de komme.

 

Grunden til dette er simpelthen, at den mentale tilstand af taknemlighed drager sindet mod

tættere berøring med kilderne, hvorfra velsignelserne kommer.”

 

Imidlertid er der en sjov ting ved taknemlighed, som jeg gerne vil fortælle dig.

 

Forståelse er ikke nok

 

Selv om en person forstår, at det at være taknemlig bringer flere ting at være taknemlig over ind i hans liv, er han sommetider modstandsdygtig over for dette.

 

For et stykke tid siden mødte jeg en kvinde, som var i denne tilstand. I uger, hver morgen, når hun spurgte sig selv, hvad hun var taknemlig for, blev hendes krop anspændt, og hendes tanker blev ”blanke”.

Selv om hun troede på, at jo mere hun fokuserede på, hvad der var godt i hendes liv – jo bedre ville hendes liv blive, ønskede en del af hende ikke at gå i den retning.

 

Så hvorfor var hun modstandsdygtig, når hun vidste, at hun kunne få et fantastisk liv?

 

Hun undersøgte sine tanker, og her er, hvad hun opdagede…

Hendes forhold var ikke længere godt for hende. Hun var ulykkelig på arbejdet, og hun kæmpede for at få en forretning, som hun brændte for, op at stå. Hun var også stoppet med at gå ud at spise med sine venner regelmæssigt – hun fortalte sig selv, at hun simpelthen havde for travlt.

 

Alt i alt var hun stoppet med at gøre det, hun elskede, hvilket inkluderede maling og skrivning, som var hendes favoritbeskæftigelse.

Når hun tænkte på sit hverdagsliv, indså hun, at hun var blevet en vred person. Hun klagede over sit job, plagede sin mand, og fandt på undskyldninger i forhold til ikke at have startet sin forretning op.

 

Hun indså, at hun var begyndt at se meget mere fjernsyn for at holde den stemme, som var inden i hende, nede, den som ville fortælle hende, at det var på tide, at hun ændrede sit liv.

 

Hendes modstand mod taknemlighed afspejlede hendes følelse af, at hun ikke levede op til sin højeste standard, og hun var derfor afvisende overfor at opleve nogen form for lykke.

 

Da hun bragte alt dette frem i lyset, begyndte hun at tage skridt hen imod et liv som var mere autentisk og glædefyldt, hvor hun opsagde sit job og startede sin forretning op, og hun begyndte at male igen.

 

Inden længe fandt hun ud af, at hun var i stand til at omfavne og udtrykke taknemlighed igen og få et fantastisk liv igen.

 

Hvad holder dig tilbage fra at få et fantastisk liv?

 

Dit liv føles måske ikke så trist som kvindens…

 

Alligevel, uanset af hvilken grund, føler du dig måske modstandsdygtig over for taknemlighedsfølelsen. Imidlertid gør det intet godt, da taknemlighedsfølelsen over det du har, tiltrækker mere at være taknemlig over.

 

Det er sådan en utrolig måde at leve på

 

I The Science of Getting Rich sagde Wallace Wattles : ”Du kan ikke udøve megen magt uden taknemlighed, da det er taknemlighed, som forbinder dig med magt”

 

Tænk lige på tre ting du er taknemlig for.

Nu vil jeg gerne have dig til at dele en af disse tre ting nedenunder.

 

Jeg starter.

 

Jeg er så taknemlig for, at jeg er i stand til at kommunikere denne værdifulde information til tusindvis af mennesker over hele Danmark og hjælpe andre med at få et fantastisk liv.

 

Det betyder, at jeg er taknemlig for dig. Uden dig ville jeg ikke kunne gøre, hvad jeg virkelig elsker at gøre hver dag.

 

Nu er det din tur.

 

Post en ting du er taknemlig for. Det vil være en let måde at sprede glæde og kærlighed, og det vil løfte vibrationen i enhver, som læser dette post.

 

Uanset hvor udfordrende tingene kan se ud, eller hvor travlt du har, forpligt dig til at praktisere  taknemlighed mindst en gang om dagen. Jeg lover dig, dit liv vil blive rigere. Og du vil forblive forbundet til din indre styrke og få et fantastisk liv.

 

Hvis du har lyst til at gøre hver dag fantastisk, så kan du helt gratis tilmelde dig vores webinar lige her.

 

Til din succes,

 

Jeppe Søgaard

6 Comments

  1. Jeg er dybt taknemlig for mine evner og kreativitet indenfor byggefaget, så jeg kan glæde mine kunder i hele Danmark

  2. Fantastisk Ole! Vi er så taknemmelige for at arbejde sammen med dig i vores forløb.

  3. Jeg er taknemmelig for mennesker som jer i mit liv. Likeminded, positive action takers <3

  4. Tusind tak Helle og i lige måde – det varmer 🙂

Leave a Reply

Kontakt os her: