LEDERUDDANNELSE​

Til dig der tør drømme stort. lær, hvordan coaching kan give dig store positive livsforandringer

SKRIV DIG OP I DAG

Udfyld formularen for at høre nærmere om vores lederuddannelse. Vi hjælper dig med at finde din indre balance.

FÅ SUCCES SOM LEDER

Ønsker du at skabe et frugtbart og inspirerende arbejdsmiljø blandt dit personale, så I effektivt kan nå jeres strategiske mål? Vil du gerne skinne igennem, som den leder du er, og vise vejen i din organisation? Eller ønsker du at avancere og få succes på et højere niveau i virksomhedens struktur?

Uanset hvad dine ambitioner er som leder, så kan vi hjælpe dig på vej.

En lederuddannelse hos Bering & Søgaard vil give dig redskaberne til at skabe de resultater, du ønsker at opnå i dit arbejdsliv.

Som mennesker er vi blevet givet evnen til at ændre vores omstændigheder og omgivelser. Vi behøver ikke blot tilpasse os. Hvis du arbejder med det der foregår inde i dig, din mentale programmering, kan du skabe permanente forandringer i din tilværelse. Med det rette mindset kan din verden blive, som du altid har drømt, at den skal være. 

Under lederuddannelsen ved Bering & Søgaard vil du opdage vejen til succes som leder, når du arbejder intensivt med de tanker og vaner, der sætter rammerne for dit liv. Vores personlige lederuddannelse vil lære dig at ændre dine tanker og vaner, så du får kontrol over dine resultater.  

Lederuddannelse 1

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Lederuddannelse 2

Hør hvad andre synes om lederuddannelsen...​

Jeppekasper e

DEN BEDSTE LEDERUDDANNELSE BASERET PÅ MERE END 100 ÅRS ERFARING

Vores forløb sammensmelter mere end 100 års studier, anvendelse og undervisning for at give dig den bedste lederuddannelse. Uddannelsen kombinerer viden, værktøjer og strategier fra sociologi, organisationsudvikling, performance management, best-practice og evidensbaserede ledelseskoncepter. Vores historie går tilbage til begyndelsen af 1900-tallet. I 1901 havde Andrew Carnegie kæmpet sig op fra fattigdom og var blevet verdens rigeste mand. I 1908 mødte han forfatteren Napoleon Hill, som han gav en udfordring. 

Carnegie udfordrede Hill til at bruge de næste 20 år af sit liv på at undersøge og beskrive vejen til succes. Carnegie mente, at det var en skam, at succesfulde folk som ham selv gik i graven med al deres viden og erfaring. Hill accepterede Carnegies udfordring, og fra den dag brugte Hill resten af sit liv på at forske og undersøge, hvad der er årsagen til menneskers succes. Dette mundede i 1937 ud i bogen Think and Grow Rich, der blev en stor bestseller. 

I dag er Bob Proctor den fremmeste forsker inden for området. Han har siden 1961 brugt sit liv på at forstå og holde foredrag om personlig udvikling, med stor inspiration fra Napoleon Hill. Ligesom Carnegie og Hill kom han fra trænge kår, men oplevede markante forbedringer i sit liv efter at have stiftet bekendtskab med deres idéer. I dag viderefører vi deres indsigter. 

BLIV EN BEDRE LEDER MED BERING & SØGAARD

‘God ledelse’ er ikke et nemt begreb at definere. Der er mange bud på, hvem der er gode ledere, og hvad god ledelse egentlig består af. Ikke desto mindre er ledelse et nøgleord i ethvert projekt eller organisation. 

Så snart man har flere mennesker, der skal arbejde sammen for at få noget til at gå op i en højere enhed, er det vigtigt at have en tovholder. 

En leder skal kunne planlægge, koordinere og kommunikere, sådan at alle bidrager med mest muligt på bedste vis. Samtidig skal en leder også være en del af teamet og statuere et eksempel. 

En populær sætning lyder: ”En god leder fortæller dig ikke, hvordan det skal gøres. Han viser det.” At være leder handler derfor om meget mere end bare at udstede ordrer.

Armchairs blur business
Blur branches close up

HVAD ER EN GOD LEDER?

De fleste, der arbejder med ledelse til daglig, drømmer om at være en god leder, men det er noget, der er nemmere sagt end gjort. Vi er alle sammen kun mennesker, og det kan være svært at stille alle tilfredse, samtidig med at arbejdet bliver gjort. Så hvordan sikrer man sig, at man er en god leder? Vi tror fuldt og fast på, at ledelse starer indefra

Mange ser ledelse som en ydre ting, der har mere at gøre med medarbejderne end lederen som person. Man skal dog huske, at en leder er en person, som andre følger, fordi de ønsker det. Derfor tror vi på, at man først bliver nødt til at arbejde med sig selv, hvis man vil være en god leder. Det vil vi gerne hjælpe dig med.

START MED DIN EGEN PERSONLIGE UDVIKLING

Effektivt lederskab starter indefra. Derfor kan du hos os tage en lederuddannelse, der har fokus på dig og din personlige udvikling. For hvordan skal du kunne lede andre, hvis du ikke kan lede dig selv? Er man en god leder, hjælper man sine medarbejdere med at sætte de rigtige mål og opnå dem. I første omgang bliver man dog nødt til at lære at gøre det for sig selv.

 Først når du har knækket koden til at udnytte dit fulde potentiale og gøre dine drømme til virkelighed, kan du gøre det samme for dit team og organisationen. Den bedste lederuddannelse er derfor den, der tager udgangspunkt i dig som person og viser dig vejen til succes, så du derefter kan lede dine medarbejdere i den rigtige retning. 

SKRIV DIG OP I DAG

Udfyld formularen for at høre nærmere om mentaltræning. Vi hjælper dig med at finde din indre balance.

Bering & Søgaard er ved din side som professionel coaches

Vi tør godt sige, at vores profesionelle coachingforløb er den bedste lederuddannelse for dig, der tror på, at god ledelse kommer indefra. Under vores lederkursus bliver du trænet i at komme fra A til B på den mest effektive måde. 

Som et af de eneste ledelseskurser på markedet fokuserer vores uddannelse på coaching. Du kommer til at have en professionel og personlig coach ved din side under hele forløbet, der selv har gennemgået den samme proces mht. både personlig udvikling og ledelse. Det sikrer, at du altid har en coach ved din side, der hjælper dig med at fastholde inspirationen og motivationen. 

HVAD ER LEDELSESBASERET COACHING?

Vores kursus tager udgangspunkt i ledelsesbaseret coaching, men hvad betyder det egentlig i praksis?

‘Coaching’ er et flydende begreb, fordi det ikke er en beskyttet titel, og alle kan derfor kalde sig en coach. Der er dog to ting, som generelt kendetegner en professionel coach. Den ene er, at vedkommende har fokus på processen og målet for øje. Under vores lederkursus får du ikke blot facit med det samme. 

Du får vejledning til at se indad og finde egne svar på spørgsmålet om, hvordan du bliver en god leder. Den anden ting, der kendetegner en dygtig coach, er, at vedkommende selv har været igennem den samme proces. Den personlige og professionelle coach, som du får tilknyttet under din lederuddannelse, er derfor en kompetent og motiverende støtte gennem hele forløbet. 

Adult asking blur
Lederuddannelse 3

Sådan arbejder vi med Ledelsesudvikling

Vi mener, at ledelsesudvikling starter med personlig udvikling. Det er denne tanke, der danner fundamentet for vores forløb og uddannelse. Derfor vil du opleve, at du under forløbet kommer nærmere dig selv og dine egne drømme og mål. 

Med en coach ved din side lærer du ikke kun at sætte de rigtige mål, men også hvordan du ændrer dine paradigmer – dine ubevidste tanker og vaner – så du rent faktisk opnår det, du ønsker.

Din selvudvikling vil gøre dig klogere på, hvad medarbejderne har brug for, når de skal gennemgå den samme proces på arbejdet eller i livet generelt. Derfor vil du være en langt bedre og mere forstående leder, når du selv har stået i medarbejdernes sko. Under uddannelsen vil du få mange brugbare redskaber og værktøjer til mental træning, som vil komme dig til gode på mange måder, både som leder og som person. 

Vi har brug for gode ledere - tag en lederuddannelse der virker!

En god leder er svær at definere med få ord. Men ikke desto mindre er det et faktum, at vi har brug for gode ledere – både i arbejdslivet og på mange andre områder. I vores moderne verden er der hele tiden fart på, og den konstante strøm af information giver os besked om at gå i alle retninger på samme tid. Især i erhvervslivet ser vi, at mange medarbejdere døjer med stress og manglende arbejdsglæde. 

En god leder er med til at mindske forekomsten af disse problemer, fordi en dygtig leder ikke kun ser på medarbejdernes faglige, men også personlige kompetencer. En god leder hjælper de ansatte med at udvikle sig, både i karrieren og på det personlige plan. I dag har det aldrig været nemmere at få adgang til den viden og kendskab, der kan føre fra selvudvikling til organisationsudvikling. Med vores lederuddannelse får du alt, hvad du har brug for, så du til daglig kan være den leder, du drømmer om.

Lederuddannelse hvad er en organisation bering søgaard
Startup

Vi HJÆLPER DIG MED PERSONLIG COACHING

Vi står klar til at hjælpe dig med at blive den bedste person og leder, du nogensinde har været. Vores lederuddannelse er for dem, der enten tror på eller er nysgerrige på effekten af personlig udvikling og ambitiøs målsætning. 

Den er for dig, der gerne vil være bedre til at lede dit team på arbejdet, eller som vil tage et coachingkursus for at hjælpe andre på vej. Det er for dig, der gerne vil skabe arbejdsglæde og mindske forekomsten af stress og angst hos medarbejderne. Med vores efteruddannelse bliver du ekspert i projektledelse, konflikthåndtering og personlig ledelse. 

SKRIV DIG OP I DAG

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om vores lederuddannelse, så fortvivl ikke. Kasper Bering og Jeppe Søgaard sender dig gerne den information du behøver for at træffe den rigtige beslutning. Kontakt os nedenfor.

Er vores uddannelse det rigtige for dig?

Det er et spørgsmål, der kan være svært at svare ud fra tekst alene. Måske vil du gerne have et ansigt og en stemme på, før du siger ja til noget. Det kan også være, at du har spørgsmål eller er i tvivl om forløbet er det rigtige for dig. 

I alle tilfælde hører vi meget gerne fra dig. Vi vil nemlig gerne fortælle meget mere om, hvorfor vi mener, at alle kan få noget ud af vores leder- og projektlederuddannelse. Det handler nemlig ikke kun om at lede andre, men også om at lede dig selv. De mest inspirerende og anerkendte ledere er det ikke på grund af deres teoretiske viden – de er inspirerende ledere, fordi de tør gå forrest og følge deres vision. 

Hvis du tager kontakt via telefon eller mail, giver vi gerne priser, praktiske oplysninger samt mere information om vores lederuddannelse. 

Kontakt os her: