SELVUDVIKLING

Skab et bedre selvbillede & styrk din indre passion. Byg dig selv op til at få success til at nå dine mål til at nå nye højder

SKRIV DIG OP I DAG

Udfyld formularen, så tager vi en snak om din selvudvikling.

Selvudvikling øger din livskvalitet og forbedrer dine resultater

Selvudvikling kræver mod og er ikke for tøsedrenge. Selvudvikling handler om at lære sig selv bedre at kende, og hvordan man skaber forbedringer i sit liv ved at arbejde med sit indre.

Hvis du er bevidst om, at du er i stand til at skabe langt bedre resultater i dit liv, men har svært ved at bringe det til overfladen, så er selvudvikling løsningen.

Uanset hvor hårdt du knokler, uanset hvor meget du ved og uanset hvor mange timer du lægger i arbejdet, så kan du ikke præstere bedre en det selvbillede du holder af dig selv.

I et selvudviklingsforløb hos Bering & Søgaard viser vi dig trin for trin, hvordan du udvider og styrker dit selvbillede, så du kan udnytte dit inderste potentiale. 

Alene det at læse og huske vil ikke gøre dig succesfuld. Det er forståelsen og anvendelsen af vise tanker, der tæller. Jo mere du forstår af dig selv, des bedre resultater vil du skabe. Er du klar til at tage et skridt af betydning?

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Selvudvikling 1

Ole fik større selvtillid og bedre balance...

"Det man lærer, er så godt, at man vil give det videre til ens børn. Jeg ville ønske, at jeg havde været igennem sådan et forløb, da jeg var 25 år. Så havde jeg fået meget mere ud af livet."

Selvudvikling - skab et bedre selvbillede og find din passion

Vi lever i en verden, der konstant udvikler sig. Nogle gange sker det i et så højt tempo, at det er svært at følge med. Hvis vi skal følge med udviklingen og tilpasse os de mange ændringer, der konstant sker i både arbejds- og privatliv, kræver det selvudvikling. 

På mange måder er selvudvikling et nøgleord til trivsel og velvære i vores moderne samfund. Det er nemlig vigtigt for både den ydre og indre lykke, at vi føler, vi gør fremskridt. Men hvad er selvudvikling egentlig, og hvordan kan et selvudviklingskursus komme dig til gode? Alt det og meget mere kan du finde svar på her. 

Selvudvikling lære dig selv bedre at kende bering søgaard
Selvudvikling få mere selvtillid og mod bering søgaard

Hvad er selvudvikling?

Ordet selvudvikling er en definition i sig selv. Begrebet beskriver et menneskes arbejde med at videreudvikle sin personlighed og dermed sit liv. Det handler om at kunne forandre sig til det bedre og tilpasse sig de ændringer, som måtte forekomme, på graciøs vis. Men hvad betyder det egentlig i praksis? I modsætning til hvad mange tror, behøver selvudvikling ikke nødvendigvis at handle om at løbe hurtigere, spise sundere eller arbejde mere effektivt. Selvom den slags også må kendetegnes som fremskridt, har det ikke nødvendigvis noget med selvudvikling at gøre. Når man snakker selvudvikling, bør man nemlig nærmere rette blikket indad mod de indre kvaliteter frem for de ydre. Selvudvikling handler altså ikke nødvendigvis om, hvad du gør, men derimod hvad du er.

Personlig udvikling kommer indefra

Når man taler om selvudvikling og personlig udvikling, bør man derfor altid vende blikket indad og arbejde med sindet frem for kroppen. Det er i høj grad den ubevidste del af sindet, som er interessant at arbejde med. Det er nemlig her, at vores paradigmer har rod. Paradigmer er et udtryk for det sæt af vaner, tanker og overbevisninger, som er indkodet i vores system. Det er vores paradigmer, der kontrollerer helt op til 95-97% af vores handlinger og resultater. 

Alligevel er det ikke noget, som vi normalt tænker over eller er bevidste om. Selvudvikling handler i høj grad om at identificere disse paradigmer og ændre dem, så de stemmer overens med dine målsætninger. At ændre paradigmer er ikke nogen nem eller hurtig opgave, men den er vigtig. Dine paradigmer er nemlig utrolig afgørende for, om du udvikler dig, og om du opnår de ting, som du ønsker dig og drømmer om. 

Selvudvikling få større selvindsigt bering søgaard

Selvudvikling baseret på verdens førende materiale udarbejdet af Bob Proctor

En del mennesker går i stå i deres selvudvikling, fordi de sætter de forkerte mål. Mange sætter nemlig ikke deres mål efter, hvad de virkelig brænder for og ønsker sig, men i stedet efter hvad de tror, de kan opnå. Allerede i fantasien er de begrænset af deres opfattelse af egne evner og muligheder. Vi har en lidt anderledes tilgang til tingene. 

Vi arbejder efter den amerikanske coach og ekspert Bob Proctor, der beskæftiger sig med netop selvudvikling og menneskelig potentiale. Vi tror derfor på, at sindet er dit absolut stærkeste redskab, når det gælder udvikling. Og vi tror også på, at det du kan forestille dig, det kan du også opnå. Det handler blot om at sætte de rigtige mål, der afspejler hvad du virkelig ønsker dig, og ændre dine paradigmer derefter. 

Træning i selvudvikling med en professionel coach

Alle disse principper kan du blive klogere på og prøve på egen krop med vores selvudviklingskursus. At udvikle sig selv og sin personlighed er en svær opgave, og den er næsten umulig, hvis man skal gøre det på egen hånd. Derfor tilbyder vi et forløb i selvudvikling, hvor du har en professionel og personlig coach ved din side. Det sikrer dig en makker, du kan sparre med, og som holder gejsten oppe fra start til slut. 

En coach er en, der selv har gået gennem samme proces som dig, og som derfor har både kendskab til og forståelse for de udfordringer, der måtte dukke op undervejs. Sagt med andre ord får du under vores selvudviklingforløb kompetent hjælp og støtte i din selvudvikling og mentale træning. 

Med en personlig coach ved din side har du nemlig en makker, der både har en praktisk og teoretisk tilgang til tingene, og som sikrer dig signifikante og optimale resultater fra dit selvudviklingsarbejde. 

Selvudvikling opnå større glæde i livet bering søgaard

Selvudviklingkurser henvender sig til mange

Det moderne samfund stiller nogle krav og udfordringer til de mennesker, der lever i dem. Selvom der stadig er sygdomme og fysiske udfordringer den dag i dag, har vi et sundhedssystem, der er rustet til at håndtere dem. Derfor ser vi i disse tider en voksende tendens til, at menneskers problemer er og bliver mere psykiske. Stress er en af de psykiske sygdomme, der fylder allermest i vores tid og samfund. 

Depression, ensomhed, social angst og spiseforstyrrelser er kun et udpluk af de andre mentale problemer og sygdomme, som kendetegner det moderne menneske. Det er altså ikke uden grund, at flere og flere begynder at gå til psykolog. Vores kursus i selvudvikling er på mange måder en alternativ behandling til psykoterapi, da vi mener, at psykiske sygdomme bedst kan helbredes af sindet selv. 

Bliv bedre rustet til de hårde tider

Vi kommer alle sammen til at gå igennem svære og hårde tider og overgangsfaser. Et moderne eksempel er skilsmissen, som desværre rammer flere og flere familier. I den forbindelse er der mange, der ender hos psykologen, ofte efter de hårde tider er passeret, og det er tid til at hele de mentale sår og ar.

Vi tror på, at en proaktiv indsats ofte virker bedre og sparer en for meget smerte. Med et selvudviklingskursus får du en mere positiv tilgang til tingene og styrker din evne til konflikthåndtering. Det gør det langt nemmere at komme igennem hårde tider som for eksempel en skilsmisse, arbejdsløshed eller økonomiske kriser.

Selvudvikling større selvværd bering søgaard
Selvudvikling udnyt dit potentiale bering søgaard

Få mere selvtillid og større selvværd

Lavt selvværd og manglende selvtillid er også en stor udfordring i vores tid, særligt for børn og unge. Mange kæmper med en følelse af ensomhed, social angst og præstationsangst. Mange af disse ting har rod i et lavt selvværd, som kan opstå, hvis man sidder fast i et spor af for mange negative tanker og dårlige vaner. 

En uddannelse i personlig udvikling vil give dig mulighed for at lære dig selv at kende, lære at tænke mere positivt og opbygge et bedre selvværd. Når du sætter de rigtige mål og arbejder for at gøre dem til virkelighed, vil du automatisk få en stærkere følelse af mening og tilfredsstillelse i dit liv. Derfor er et kursus i selvudvikling også en alternativ behandling af depression, jalousi, angst og lavt selvværd. 

Alternativ til psykolog og psykoterapi

Hvis du har brug for at bearbejde ting, der er sket i din fortid, er en psykolog den rigtige at opsøge. Men hvis du hellere vil fokusere på fremtiden end på fortiden, er et selvudviklingskursus det rigtige valg for dig. Selvudvikling er ikke kun symptombehandling, men derimod en måde, hvorpå man kan gå ind i underbevidstheden og arbejde med roden til for eksempel stress, spiseforstyrrelser, depression og ensomhed. 

Samtidig er det en alternativ behandling, der giver et øget selvværd og giver dig mulighed for at styrke dit selvbillede. Selv hvis du ikke lider af psykiske sygdomme og udfordringer, kan et kursus i selvudvikling kickstarte en dominoeffekt af gode ting i dit liv og udnytte dit potentiale for at gøre dine ønsker og drømme til virkelighed. Derfor er selvudvikling et alternativ til psykoterapi, der henvender sig til alle. 

Mentaltræning – træn dit sind – bering søgaard

Det handler om dig & din fremtid

Er du interesseret i høre nærmere, så kontakt os og vi vender tilbage med mere information. 

Vil du ændre dit selvbillede og skabe et gladere, sundere og mere produktivt liv?

Som sagt tror vi på, at den måde du tænker og handler på i dit ubevidste sind, afgør kursen for dit liv. Med et forbedret selvbillede og selvværd vil du automatisk tænke og handle anderledes og i retning af dine sande ønsker og drømme. Et kursus i selvudvikling gør dig klogere på dig selv og gør det nemmere for dig at finde din sande passion.

Ved hjælp af professionel coaching kan du komme dine psykiske udfordringer til livs og skabe et positivt fundament for dit fremtidige liv. Hvis det lyder som noget for dig, er du altid mere end velkommen til at kontakte os for priser og mere information. 

Kontakt os her: