LIFE COACH

Book en afklaringssamtale og find ud af, om en lifecoach skal tage dit liv til det næste niveau – både personligt og professionelt

SKRIV DIG OP I DAG

Book en afklaringssamtale og find ud af, om en lifecoach skal tage dit live til det næste niveau.

DIN BANK FOR GRATIS VIDEN

Få gratis værktøjer til personlig udvikling, samt bøger og guider, der belyser vigtige emner og pointer, som giver dig stof til eftertanke.

Life coach 1

tiden er inde

Spiller du for at vinde eller for at undgå at tabe?

Hvis du på noget tidspunkt har sagt følgende, så forstår vi dig:

"Jeg vil have mere ud af livet, men jeg ved ikke, hvor jeg skal starte."

"Jeg sidder fast ligesom et hamster i et hamsterhjul - jeg føler mig uinspireret."

"Jeg har mange gode idéer, men jeg ved ikke, hvordan jeg skal føre dem ud i livet."

"Jeg bliver let distraheret af mine omstændigheder og andres holdninger."

"Jeg har mål og drømme, men de virker bare så langt væk."

"Jeg ved ikke, hvad der skal ske med mig, hvis jeg ikke snart finder en bedre vej."

Lev det liv du ønsker
Du kan være som de fleste mennesker og nøjes med det, du tror, du kan få og så blot ønske du kunne være, gøre og have mere.
 
Eller du kan vælge at gå din egen unikke vej og satse på dig selv, fordi ALT, du ønsker, er tættere på, end du tror.
 
Sandheden er, at det allerede er her.
 
Hvis du har et ønske inden i dig, så har du evnen til at gøre det til virkelighed.
 
Du har bare brug for at vide, hvilke skridt du skal tage for at få det til at ske.

I dag kan blive vendepunktet i dit liv

PERMANENTE RESULTATER MED EN LIFE COACH

FIND DIT FORMÅL & FÅ KLARHED OVER DIN FREMTID

Før du kan skabe forbedringer i dit liv, er det afgørende at vide, hvad du konkret vil forbedre. En life coach hjælper dig med at skabe klarhed over dit liv, så du kan skabe de nødvendige

BLIV DEN BEDSTE VERSION AF DIG SELV

Jo mere du arbejder på din egen personlige udvikling, jo mere vil du bringe til overfladen af dit potentiale. Vi giver dig værktøjerne, der sikrer, at bryder dine indre begrænsninger og bliver i stand til at inspirere andre.

FJERN OVERSPRINGSHANDLINGER OG ØG DIN PRODUKTIVITET

Overspringshandlinger og distraheringer er fjenderne, der stjæler din tid fra det, som er vigtigst i dit liv. Lær at skabe et målrettet fokus, der øger din produktivitet, og sikrer at du opnår resultater langt hurtigere.

OVERVIND FRYGTEN OG FÅ EN VINDERATTITUDE

Negative følelser holder dig tilbage fra at udleve dit fulde potentiale. Lær hvilke følelser og mentale barrierer der holder tilbage fra at opnå det gennembrud, der skal til, for at du kan leve, som du ønsker.

SKAB BALANCE I DIT FAMILIE- OG ARBEJDSLIV

Når du har balance i dit liv, så fungerer alting meget bedre. Lær hvordan du kommer i harmoni universets love, som er fundamentet, for at dine mål og drømme kan blive til virkelighed.

SKAB PERMANTE FORBEDRINGER HVER DAG RESTEN AF DIT LIV

Igennem life coaching sikrer vi dig vækst i alle områder af dit liv. Nogle vil fortælle dig, at det er umuligt, og du brænder dit lys i begge ender. Vi mener ikke, at du er et lys. Livet bør leves fuldt ud hver dag.

LIFECOACH

Går du rundt med den følelse, at du har mere at tilbyde? Du har måske drømme som ikke er blevet realiseret, idet du ikke har haft redskaberne eller viden til at efterkomme dine personlige målsætninger. Her kommer din life coach på banen for hjælpe dig med at finde dit sande potentiale.

HVAD ER EN LIFECOACH?

Den almene betegnelse for en coach er en ekstern samarbejdspartner, som gennem kommunikation og vejledning guider dig frem til dine mål, hvilket gennem et udviklingsforløb kan gøres på mange forskellige afhængig af behov og målsætning hos klienten. Hos Bering & Søgaard anses en life coach, som værende en spirituel mentor, som er udstyret med erfaring og psykologiske redskaber til formål at hjælpe dig at håndtere bestemte situationer i dit liv. 

Denne coach kan ligeledes bidrage med mentaltræning til at genfinde din drivkraft eller fungerer som sparringspartner for at opfylde dine drømme. Du vil gennem korrekt kommunikation og holdning få støtte og hjælp til at navigere rundt i din egen mentale adfærd. Din coach er en faguddannet person, der har til sinde at guide dig til resultater, som du ikke før tænkte var mulige.

Hos Bering & Søgaard tilbyder vi professionel coaching, hvor du får en personlig life coach til formål at imødekomme dine ønsker om forandring og personlige målsætninger. Alle coachingforløb er forskellige, eftersom processen er meget brugerbestemt efter dine behov. 

Life coach 2

HVORDAN FOREGR LIFE COACHING?

Omdrejningspunktet for udviklingsforløbet med en coach variere fra individ til individ og kan berøre alle aspekter af livet. Eksempelvis kan din life coach kan hjælpe dig med at håndtere de svære situationer i dit liv. De fleste mennesker har prøvet at gennemgå en negativ periode i deres liv, hvor diverse følelser fastholder en fra at leve sit bedste liv. 

Hertil tilbyder vi vores professionelle rådgivning til dig, så du kan give slip på negativiteten og bevæg dig fremad. Vores coaches er uddannet til indgå et personligt og tæt samarbejde med klienten, og kan derfor være behjælpelig med at forstå dig selv, og vise dig hvordan udfordringer kan påføres en anderledes perspektiv for bedst muligt at kunne bearbejde situationen.  

Med udgangspunkt i vores coachingprincipper vil vores life coach tilgå konkrete problemstillinger med hensigt på at ændre ens eksisterende tankegang and selvopfattelse gennem personlig udvikling. For at opnå personlig udvikling bidrager vores coach med en bred vifte af erfaringer, informationer og nyttige værktøjer, så du kan bearbejde specifikke adfærdsmønstre. 

Der er ikke nogen fast opskrift på succes, men din life coach vil gennem videreformidling af vores principper og erfaring hjælpe dig frem mod dit fulde potentiale. Grunden til at du ikke allerede har et 6-cifret beløb på kontoen, igangsat din egen internationale virksomhed eller blot forbedret dit eget selvværd gennem selvudvikling er dit mindset. Hos Bering Søgaard mener vi, at ens mental status tiltrækker bestemte resultater, og det er derfor vores opgave at ændre dit overall mindset, så du gennem et udviklingsforløb kan du accelerere mod dine mål.

ER EN LIFECOACH ALTID NØDVENDIG?

Hvis du ikke allerede har været under et forløb med en af vores personlige life coaches anbefaler vi kraftigt, at du melder dig et forløb eller en gratis Webinar omgående. Hos Bering & Søgaard vil vi aldrig have opnået til vores nuværende succes, hvis vi ikke havde modtaget livsændrende rådgivning fra vores mentor. Størstedelen af alle succesfulde mennesker har altid været tilknyttet en eller anden form for mentor eller coach, som har stået ved deres side, når de skulle bruges inspiration, nyt perspektiv eller har været fastlåst i deres mindset. Som et eksempel kan du tage Muhammad Ali der trods sine kraftige holdninger og politiske handlinger, stadig søgte vejledning som hans mentor, Malcolm X. Med det sagt, vil der nødvendigvis ikke altid være et direkte behov for en coach til at guide dig. Der kan forekomme perioder, hvor du blot kan gøre brug af de psykologiske redskaber og erfaringer, som du allerede har modtaget af vores life coach under dit forløb. Dog vil personlig coaching ALTID være et godt tiltag, når de ambitiøse målsætninger rejser sig igen – mere vil jo altid have mere. Her kommer der nemlig tider, hvor man har brug et par friske øjne, hvor sparring med en ekstern sparringspartner giver nyt perspektiv og støtte til at fremskaffe de ønsket resultater. 

Som bekendt rammer vi mennesker også forskellige situationer og stadier af i livet, hvor life coaching ikke vil være det mest effektive redskab for dig. Et klassisk eksempel vil være tilfældet med stress. Mange danskere oplever stress som et led i deres forsvarsmekanisme for at kunne præstere under presset situationer, men som videnskabeligt bevist, kan store og kontinuerlige mængder stress medfører alvorlige psykiske og fysiske problemer, hvis det ikke bliver behandlet korrekt. I samarbejde med en stress coach har vi har designet et stressforløb, som er specielt udformet til formål at guide dig til at genkende, forebygge og bekæmpe stress, så du atter kan leve et stressfrit liv.

BERING & SØGAARD LIFE COACHES - DIN SMUTVEJ TIL SUCCES

Kasper Bering

Da Kasper i 2010 blevet introduceret for bogen “The Secret” ændrede hans liv sig med det samme. Han indså, at hårdt arbejde alene ikke ville give ham succes. Det førte ham til sin egen søgen efter hemmelighederne til succes, og i 2014 stødte han på dekanen inden for personlig udvikling Bob Proctor, som i dag er hans mentor. I samarbejde med Bob Proctor viser Kasper dig, hvordan du skaber succes i alle områder af dit liv uden at knokle hårdere.​

P b sh
P a sh

Jeppe Søgaard

Tilbage i 2014 arbejdede Jeppe som kommerciel projektleder i Siemens Windpower, og hans karriere og fremtid så ud til at være tegnet. Men det var et møde med Bob Proctor, som bragte ham på en ny stig – en der ikke kun ville ændre hans liv, men også tusindvis af andres. Fra det møde med Bob vidste Jeppe, at hans næste mission var at hjælpe andre med få mere ud af livet ved videregive de principper, som alle succesfulde mennesker gør brug af.

Life coach 3

VORES FILOSOFI

I Bering & Søgaard er vores filosofi, at du ikke nødvendigvis behøver mere viden. Uddannelse handler nemlig om at blive opmærksom på det, vi allerede ved, og bringe det frem til overfladen, så det i sidste ende forbedrer dine resultater.

Bering & Søgaards life coaching er designet til at hjælpe dig med at forstå og anvende principperne og koncepterne i Bob Proctors 58 års studier af succesfulde mennesker. 

Kasper & Jeppe arbejder sammen med dig for at identificere og ændre de paradigmer – vaner og overbevisninger – som forhindrer dig i at opnå de resultater, du virkelig ønsker. Vi fokuserer på de primære mål, du ønsker at nå.

Med en disciplineret anvendelse af disse principper og life coaching vil du slutte dig til de tusinder af deltagere, der har oplevet utrolige resultater i alle områder af deres liv.

Certificerede life coaches af Bob Proctor

I 2015 blev Kasper & Jeppe certificerede life coaches under Bob Proctor, og i dag arbejder de stadig tæt sammen med ham. Bob Proctor har i over 5 årtier studeret, praktiseret og faciliteret de succesprincipper, der ligger til grund for de mest succesfulde personer – og deres idéer – igennem tiden.

Fordoblet vores egen og deltageres indkomst flere gange

Penge er ikke alt, men de er svære at undvære. Kasper & Jeppe tør stille skarpt på din økonomiske situation, for de ved, at uanset om du tjener 400.000 kr. om året eller 4 millioner om året, så er det ingenting sammenlignet med, hvad du er i stand til.

Hjulpet hundredevis af mennesker med at finde deres passion og mål

Livet er tiltænkt at være sjovt og begejstrende. Derfor arbejder Kasper & Jeppe kun sammen med personer, der har et oprigtigt ønske om at skabe et bedre liv med mere mening. De hjælper dig med og øge bevidstheden om dit eget potentiale.

Skabt enorme forbedringer hos personer i hele Danmark

Kasper & Jeppe har hjulpet personer med at forbedre alle områder af deres liv herunder økonomi, karriere, glæde, sundhed, relationer etc. Lad være med at stille dig tilfreds – ikke kun for din egen skyld, men også for andres.

Om os - Bering & Søgaard med Bob Proctor
Bob proctor inner circle bering søgaard
Money
Bering & Søgaard - Team

HØR HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS

Projektleder ved DX Flexhal A/S

ANDERS HØNGAARD
“Jeg havde truffet beslutningen om at arbejde med Bering & Søgaard uden at blinke med øjnene, hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved nu, for efter kun 3 uger landede jeg mit drømmejob.”

Selvstændig tøjdesigner

HEIDI-MAYA FOGET
“Da jeg træf beslutningen om at arbejde med Bering & Søgaard, forsvandt alle mine bekymringer. De værktøjer jeg har fået gennem life coaching, har givet mig en mere harmonisk familie, en forretningspartner og en bedre økonomi”

Ejer og direktør af LAZZAWEB ApS

PATRIK LAZZAROTTO
“På mindre end et år havde jeg fordoblet min omsætning, og jeg havde ikke forventet at omsætte for min første million så hurtigt.

UDNYT DIT POTENTIALE MED LIFE COACHING

Book en gratis afklaringssamtale og se, hvad Life Coahing kan tilbyde dig. 

Kontakt os her: