HVAD ØNSKER DU I DIT LIV?

KLUB 3 %

  • Er du coach, konsulent eller iværksætter?
  • Ønsker du højere indkomst?
  • Vil du ud af din nuværende situation?
Jeg vil være i Klub 3%

Diamond Rich Club

  • Er du coach, konsulent eller iværksætter?
  • Ønsker du højere indkomst?
  • Vil du ud af din nuværende situation?
Jeg vil være en Diamant

Klub 1%

  • Er du coach, konsulent eller iværksætter?
  • Ønsker du højere indkomst?
  • Vil du ud af din nuværende situation?
Jeg vil være blandt de 1%

TIDEN ER INDE…

Spiller du for at vinde eller for at undgå at tabe?

Hvis du på noget tidspunkt har sagt følgende, så forstår vi dig:

Lev det liv du ønsker
Du kan være som de fleste mennesker og nøjes med det, du tror, du kan få og så blot ønske du kunne være, gøre og have mere.
Eller du kan vælge at gå din egen unikke vej og satse på dig selv, fordi ALT, du ønsker, er tættere på, end du tror.
Sandheden er, at det allerede er her.
Hvis du har et ønske inden i dig, så har du evnen til at gøre det til virkelighed.
Du har bare brug for at vide, hvilke skridt du skal tage for at få det til at ske.

I dag kan blive vendepunktet i dit liv

PERMANENTE RESULTATER IGENNEM LIFE COACHING

BERING & SØGAARD LIFE COACHING – DIN SMUTVEJ TIL SUCCES

P b sh

KASPER BERING

Da Kasper i 2010 blevet introduceret for bogen “The Secret” ændrede hans liv sig med det samme. Han indså, at hårdt arbejde alene ikke ville give ham succes. Det førte ham til sin egen søgen efter hemmelighederne til succes, og i 2014 stødte han på dekanen inden for personlig udvikling Bob Proctor, som i dag er hans mentor. I samarbejde med Bob Proctor viser Kasper dig, hvordan du skaber succes i alle områder af dit liv uden at knokle hårdere.

P a sh

JEPPE SØGAARD

Tilbage i 2014 arbejdede Jeppe som kommerciel projektleder i Siemens Windpower, og hans karriere og fremtid så ud til at være tegnet. Men det var et møde med Bob Proctor, som bragte ham på en ny stig – en der ikke kun ville ændre hans liv, men også tusindvis af andres. Fra det møde med Bob vidste Jeppe, at hans næste mission var at hjælpe andre med få mere ud af livet ved videregive de principper, som alle succesfulde mennesker gør brug af.

VORES FILOSOFI

I Bering & Søgaard er vores filosofi, at du ikke nødvendigvis behøver mere viden. Uddannelse handler nemlig om at blive opmærksom på det, vi allerede ved, og bringe det frem til overfladen, så det i sidste ende forbedrer dine resultater.

Bering & Søgaards life coaching er designet til at hjælpe dig med at forstå og anvende principperne og koncepterne i Bob Proctors 58 års studier af succesfulde mennesker. 

Kasper & Jeppe arbejder sammen med dig for at identificere og ændre de paradigmer – vaner og overbevisninger – som forhindrer dig i at opnå de resultater, du virkelig ønsker. Vi fokuserer på de primære mål, du ønsker at nå.

Med en disciplineret anvendelse af disse principper og life coaching vil du slutte dig til de tusinder af deltagere, der har oplevet utrolige resultater i alle områder af deres liv.

Om os - Bering & Søgaard med Bob Proctor
Bob proctor inner circle bering søgaard
Money
Bering & Søgaard - Team

Certificerede life coaches af Bob Proctor

I 2015 blev Kasper & Jeppe certificerede life coaches under Bob Proctor, og i dag arbejder de stadig tæt sammen med ham. Bob Proctor har i over 5 årtier studeret, praktiseret og faciliteret de succesprincipper, der ligger til grund for de mest succesfulde personer – og deres idéer – igennem tiden.

Fordoblet vores egen og deltageres indkomst flere gange

Penge er ikke alt, men de er svære at undvære. Kasper & Jeppe tør stille skarpt på din økonomiske situation, for de ved, at uanset om du tjener 400.000 kr. om året eller 4 millioner om året, så er det ingenting sammenlignet med, hvad du er i stand til.

Hjulpet hundredevis af mennesker med at finde deres passion og mål

Livet er tiltænkt at være sjovt og begejstrende. Derfor arbejder Kasper & Jeppe kun sammen med personer, der har et oprigtigt ønske om at skabe et bedre liv med mere mening. De hjælper dig med og øge bevidstheden om dit eget potentiale.

Skabt enorme forbedringer hos personer i hele Danmark

Kasper & Jeppe har hjulpet personer med at forbedre alle områder af deres liv herunder økonomi, karriere, glæde, sundhed, relationer etc. Lad være med at stille dig tilfreds – ikke kun for din egen skyld, men også for andres.

Life coach 7

3500 +

COACHINGSESSIONER

Life coach 8

250 +

SUCCESHISTORIER

Life coach 9

120 +

FOREDRAG

HØR HVAD VORES KUNDER SIGER OM OS

Projektleder ved DX Flexhal A/S

ANDERS HØNGAARD
“Jeg havde truffet beslutningen om at arbejde med Bering & Søgaard uden at blinke med øjnene, hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved nu, for efter kun 3 uger landede jeg mit drømmejob.”

Selvstændig tøjdesigner

HEIDI-MAYA FOGET
“Da jeg træf beslutningen om at arbejde med Bering & Søgaard, forsvandt alle mine bekymringer. De værktøjer jeg har fået gennem life coaching, har givet mig en mere harmonisk familie, en forretningspartner og en bedre økonomi”

Ejer og direktør af LAZZAWEB ApS

PATRIK LAZZAROTTO
“På mindre end et år havde jeg fordoblet min omsætning, og jeg havde ikke forventet at omsætte for min første million så hurtigt.

Life Coach